fb pixel code
KATEGÓRIA KATEGÓRIA
Ajánló
Single vagy Dual Channel? 1x16GB vs 2x8GB vs 2x16GB + Warzone Rage
RTX TITAN 24GB GDDR6X? GeForce esemény szeptember 1-én!
Tömeges elbocsátás a Mozillánál, a cég ismét átalakul
KC2500 - A Kingston gyorsított népszerű SSD sorozatán
A Windows 10 többé nem frissíti netről a drivereket
6 év garanciával érkeznek a megfizethető Asus TUF tápok
1.2 milliárd okoseszköz rejt durva biztonsági réseket
Az Intelt is feltörték, 20 GB céges adat lett nyilvános
Milyen számítógépet vegyek a gyereknek, amin jól fut a Fortnite?
F1 2018 - ingyenes a száguldó cirkusz digitális változata
240 Hz-es és 165 Hz-es AOC AGON monitorok érkeznek
A TikTok és a WeChat is az USA tiltólistáján, Kína tiltakozik
Az Intel leiskolázza az AMD-t? Vagy mégsem? Jóképességű szerelők akcióban.
Az FBI szerint is ideje lenne elengedni a Windows 7-et
Új középkategóriás hűtők az ID-Coolingtól
2020. 06. 27

25 perces bemutatón az új Avengers játék

A Bosszúállók kalandjait feldolgozó akciójáték végre hosszabb időre is megmutatja magát, és nem is néz ki rosszul. Szeptembertől mindenki hős lehet egy kicsit


A hollywoodi sikerfilmeket követő játékadaptációktól általában nem sok jóra számíthatunk, még akkor sem, ha az adott világ eredetileg könyvben vagy képregényben mutatkozott be a közönségnek, nem véletlen, hogy néhány kivétellel a fejlesztők és a kiadásért felelős stúdiók sem különösebben bánják, ha ezekről a címekről inkább megfeledkezünk. A viszonylag egységes sormintát a Square Enix és a Crystal Dynamics sokat megélt duója szeretné megtörni, a fejlesztők nem véletlen engedték el Tomb Raider szériájuk harmadik részét, valami egészen más kedvéért. A 2017 elején beharangozott nagyszabású Avengers játék elsősorban a képregényeket veszi alapul, de nagyban támaszkodik a filmektől kölcsönzött vizuális megoldásokra is, és úgy tűnik, hogy lassan elnyeri végső formáját.

A Force Unleashed óta várok valami hasonlóra


A 25 perces felvétel kellően informatívra sikerült, és igyekszik azt a benyomást kelteni, hogy az évek alatt elvégzett munka gyümölcse hamarosan beérik. Az eredeti bejelentéskor amúgy igyekeztek mindent bevetni a közönség lenyűgözésére, így bedobták a legutóbbi God of War harcrendszerét fejlsztő Vincent Napoli nevét, de büszkén említették meg a Dead Space sorozatot lefektető Ben Wanatot, a Halo és Call of Duty címekhez köthető David Fifieldet, a sajtó pedig külön is cikkezett az Uncharted: The Lost Legacy-t jegyző, ex-Naughty Dogos Shaun Escayg alkalmazásáról. A híroldalak kézenfogva ünnepeltek és kijelentették, hogy a Marvel univerzum ezúttal méltó játékos feldolgozást kap majd, amit a rajongók is imádni fognak.

Zúzhatunk, amennyi belefér


Valószínűleg saját ígéretétől szeppent meg a kiadó, ugyanis januárban bejelentette a játék elhalasztását, és hamar világossá vált, hogy a játék minősége még némileg távol áll a vállalhatótól. Május helyett először júniust hallottunk, végül az Avengers hivatalosan is szeptemberi dátumot kapott, a fejlesztők pedig magukra zárták a barlangjukat, és azóta nem is nagyon jöttek elő. Most azonban elgördült a kő, az alkotók pedig térdig érő szakállal, de előálltak egy több mint 20 perces videóanyaggal, melyben megismerhetjük a szuperhősökre váró aktuális apokaliptikus fenyegetést.

Az feloldható öltözékek némelyike egészen menőre sikerült


Ezúttal a játékmenet is jobban megnézhetjük magunknak, és bővebb kifejtést kapnak a játékmechanikai rendszer legfontosabb elemei is, így kiderül, hogy hőseink mire képesek mozgásban, hogy miként fejleszthetők, és láthatjuk a rajongók simogatására beépített részleteket is, mint az eredeti képregényekből átvett öltözékeket, melyekkel a szereplők különféle korszakait és népszerű füzeteit idézhetjük meg, ha sikerült feloldanunk őket. A harcrendszer is egészen sokszínűnek ígérkezik, és bár bőven elég lenne hőseink eltérő erejére és képességeire gondolni, ha mindezt kombináljuk a közelharccal, a távolsági támadásokkal és a tömegpusztító csapásokkal, akkor kissé kaotikus, nagyon színes, de nem kevésbé látványos ütközeteket kapunk.

Erősödhetünk és  trükköket tanulhatunk


Az egyjátékos módban elérhető Hero Mission-ök különálló missziók, melyekben lehetőségünk lesz hosszabb ideig egyetlen szereplőre koncentrálni, feloldani és fejleszteni képességeit. A videók alapján mindenki találhat magának preferált harcstílus, illetve jó eséllyel átveheti az irányítást régi kedvence fölött és úgy püfölheti az ellenfeleket, ahogy korábban sosem. Nagy szerepet kapnak a skillek, az egyedi képességfák rengeteg fejlődési lehetőséget biztosítanak majd, így el leszünk látva motivációval. A készítők gondoltak a többjátékos lehetőőségekre is, ugyanis itt a War Zones mód, co-op lehetőséggel. Ezekben a missziókban 4 fős csapatot alkotva tehetünk rendet, de állítólag a magányos farkasok is érvényesülhetnek, ilyenkor az AI által vezérelt társak fedeznek minket. Ez a részleg sem teljesen független a történetétől, de nincs közvetlen hatással a cselekményre, viszont kifejezetten alkalmas hőseink továbbfejlesztésére.

A Marvel’s Avangers hivatalosan szeptember 4-én jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és még Google Stadiára is, valamint a fejlesztők minden konzolos vásárlónak ingyenesen biztosítják majd az újgenerációs gépekre kiadott verziót.

2020. 06. 27

RTX TITAN 24GB GDDR6X? GeForce esemény szeptember 1-én!
Az NVIDIA lapátol némi extra memóriát az új AMPERE kártyák fedélzetére A játékosok nagy várakozásokkal tekintenek az új Geforce videokártyák érkezése elé, és bár a széria elnevezése még nincs kőbe vésve, a logika továbbra is az RTX 30 előtagot diktálja. Az új pletykák és szivárgások is egyre sűrűbben érkeznek, melyek rálátást engednek a szeptemberi startkor bemutatkozó sorozat hardveres felszereltségére és az egyes kategóriák megjelenési idejére is. Jelenleg a legtöbb hardveres újdonságokkal foglalkozó médium a Wccftech és a Videocardz értesüléseit lesi, hiszen ezek alapján az AMPERE GPU-k a vártnál is komolyabb memóriakészlettel lesznek megtámogatva. A napokban több előzetes beszámoló is megjelent a fent említett oldalakon, előbbi egy Nvidia-hoz köthető belsős forrásra hivatkozva közölt egy csokorra való félhivatalos érdekességet, köztük a kártyák megjelenésének idejéről, illetve az eltérő kategóriák bevezetésének sorrendjéről. Utóbbi az eddigi információkra rálicitóló fedélzeti memóriakészlet mennyiségéről adott előzetes tájékoztatást. Amit mindkét oldal biztosra vesz, hogy szeptemberben három felső kategóriás megoldás érkezik, a legerősebb konzumer kategóriás AMPER GPU-val, a GA102-vel. A csúcs természetesen az aktuális TITAN modell helyét elfoglaló darab lesz, melyet jelenleg a nyomtatott áramkör alapján PG132-10 kódnéven azonosítanak, a legerősebb GA102-400 GPU-t veti be, és nem kevesebb mint 24GB GDDR6X VRAM-ot kap, 384-bites adatbusszal megtámogatva. A tornasorban
Tömeges elbocsátás a Mozillánál, a cég ismét átalakul
A Mozilla nem bírja tartani a tempót, ezért megválik alkalmazottainak negyedétől A Mozilla 1998-óta meghatározó szereplője az internet fejlődésének, hiszen az akkor még közismertnek számító Netscape néhány fejlesztője kezdte a projektet és 22 év után is itt vannak. Az évek alatt nem csak népszerű Firefox böngészőjükkel értek el sikereket, de számos munkájuk vált széles körben ismertté, úgymint a Thunderbird e-mail kliens, vagy akár a Mozilla VPN szolgáltatás, amire az utóbbi időben egyre nagyobb hangsúlyt fektettek. A COVID-19 felbukkanása azonban sok vállalat rendezett működését borította fel, és míg egyes cégeknek extra profitot eredményezett, a nehéz időket élő Mozillánál végül csak rontott a helyzeten. Augusztus 11-én sajnálatos bejelentéssel szolgált Mitchell Baker, a Mozilla Foundation és Mozilla Corporation vezérigazgatója. Az üzenetet egy nyílt blogbejegyzésben és egy elsősorban Mozillás alkalmazottaknak szóló dokumentum formájában osztotta meg, melyekben a vállalat helyzetéről, annak szükséges átalakításáról, és sajnos az elkerülhetetlenné vált leépítésekről adott tájékoztatást. A két írás ugyanazt az üzenetet és szellemiséget hordozza, mely a felszínen a változás és fejlődés szükségességét ecseteli, de a közel 250 elküldött alkalmazott számára leginkább az állásuk elvesztését jelenti. Elsőként a COVID-19 vírusról esik szó, mely rámutatott, hogy a távlati terveik és a járvány miatt megváltozott munkatervek egyaránt elhibázottnak tekinthetők, így a cég bevételei t
KC2500 - A Kingston gyorsított népszerű SSD sorozatán
A Kingston frissítette legnépszerűbb M.2 meghajtóit a gyorsabb adatsebességért A Kingston hosszú idő alatt szerzett és régóta tart fenn magának előkelő helyet memóriagyártás élmezőnyében, és tavaly óta már felső kategóriás SSD-ket is kínál az otthoni felhasználóknak. A belépő szintű A1000 és KC1000 után bevezette a komolyabb KC2000 szériát is, mely teljesítményben és árban is simán felvette a versenyt a Samsun EVO szériájával, így méltán vált népszerűvé a vásárlók körében. Most azonban elérkezett a frissítés ideje, az új KC2500 sorozat pedig igyekszik rálicitálni az elődök képességeire. Az M.2-2280 formátumú meghajtók továbbra is a megszokott négy méretkategóriában választhatók, melyek a tárhely növekedésével egyenes arányban válnak gyorsabbá és terhelhetőbbé írás és olvasás tekintetében is. A 250 GB-os belépő szinten 3500 megabájt szekvenciális olvasás és 1200 megabájt írás elérhető másodpercenként, az 500 GB-os változat esetén ez az érték már 3500/2500 MB, az 1TB-os és 2TB-os modellek esetén az olvasás marad 3500 MB, míg az írás legfeljebb 2900 MB lehet egy szekundum alatt. A véletlenszerű adatkezelés terén nincs különbség, egységesen 375 000/300 000 IOPS a legfelső érték, míg a maximális írásmennyiség a ranglétrán felfelé haladva egyre több, konkrétan 150 TBW, 300 TBW, 600 TBW, a csúcsmodell esetén pedig 1200 TBW. Ez idáig nem rossz eredmény, hiszen a KC2000 sorozathoz képest komolyan javult a szekvencális és véletlenszerű írás sebessége is, míg a fogyasztás maradt
Értékelések
Az értékeléshez be kell jelentkezned. Belépés
PCX 2006-2020.
Kapcsolat: pcx@pcx.hu
Az oldal tetejére 0 Kedvenceim 0 Összehasonlítás 0 A kosár üres
Cookie / süti kezelés
Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk a Részedre. Tudj meg többet...