fb pixel code
KATEGÓRIA
Kapcsolat
Ügyfélszolgálatunk hétköznap 10-18 óra között áll rendelkezésre a pcx@pcx.hu címen. 
  
Ha vásárolni szeretnél, kérjük rendeld meg az oldalon!
 
Hétköznap 9.00 óráig feladott rendelésedet a következő munkanapon, átvételi értesítést követően veheted át a Duna Plazaban. Kiszállítás vagy fix pontos átvétel esetén további 1 munkanap a várható átvétel, melyről az átvétel előtti napon e-mailben értesítünk.
A rendelés feldolgozásáról és az átvételről e-mailben értesítünk, ezért pontosan add meg és ellenőrizd a promóció és spam mappák tartalmát is. 
 
   
Átvétel a Duna Plazaban
 
Átvevő pontunk hétfőtől-szombatig 10-19.00 óra között tart nyitva és kizárólag átadás-átvételi feladatokat lát el, vásárolni csak rendelés alapján van lehetőséged.
Munkanapokon 9.00 óra előtt feladott rendelésedet várhatóan a következő munkanapon veheted át személyesen, de mindenképpen várd meg az átvételi értesítő sms-t és e-mailt, hogy ne fáradj be hiába. Az értesítést követően 4 napod van az átvételre, melyet kérésre néhány napig meghosszabbítunk, de kérjük csak akkor adj fel rendelést, ha azt át is tudod venni.
  
Átvétel kiszállítással
 
Munkanapokon 9.00 óra előtt feladott rendelésedet várhatóan 1-2 munkanapon belül átadjuk kézbesítésre, ha az hiánytalanul összeállításra került. Az átadás napján, az esti órákban e-mailt küldünk, hogy a következő napon csomagod érkezik, ehhez a levélhez fogjuk mellékelni a számlát és a garancialevelet is (spam és promóció mappák tartalmát is ellenőrizd).
A szállítás napközben történik, ezért kérjük olyan címet adj meg, ahol lehetőséged van a nap folyamán átvenni a rendelésedet.
 
Átvétel Posta, MOL, Coop Ponton és Posta Csomagautomatából
 
Posta, MOL, Coop Ponton vagy Postaautomatából történő átvételnél azonos idővel számolhatsz, mint kiszállítás esetén, rendelésedet 1-2 munkanapon belül összeállítjuk, majd az átadásról e-mailben tájékoztatunk és a következő munkanapon már átveheted a rendelésedet. Az átvételi értesítő levélhez mellékeljük a számlát és a garancialapot is (spam és promóció mappa tartalmát is ellenőrizd). Az átvételre 3 nap áll rendelkezésedre a Postai értesítő sms-t követően, ezt követően törlésre kerül, ezért csak akkor adj fel a rendelést, ha a feladás idejét követően legfeljebb 1 héten belül át is tudod venni. 
  
Rendelés előtt kérjük olvasd el az Ismertető-t és a Gyakori kérdések-et! További kérdés esetén pcx@pcx.hu címen állunk rendelkezésedre.
 
Elérhetőségünk: Elsősorban e-mailben várjuk megkeresésedet, leveledre 30 percen belül válaszolunk hétfőtől-péntekig 10.00-18.00 óra között a pcx@pcx.hu címen.

Ha nem kaptál választ a leveledre 1 órán belül, a +361/780-1070 számon hívhatsz bennünket, de telefonvonalunk leterheltsége miatt gyorsabb és eredményesebb ha e-mail-t írsz ügyfélszolgálatunkra.
 
Fontos! Ügyfélszolgálatunk hétköznap 10-18.00 között dolgozik, Duna Plazaban található átvevő pontunk nyitva tartása nem azonos ügyfélszolgálatunk elérhetőségével, ezért ügyfélszolgálati időn kívül nem érsz el minket, de az elküldött leveledre ügyfélszolgálati időben fél órán belül válaszolunk pcx@pcx.hu.
 
Ha meghibásodott egy korábban vásárolt termék:
Kérjük töltsd ki a 
Hibabejelentőt.
 
Cégnév: PCX Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság

Székhely: 2161 Csomád, Táncsics u. 9. (nem átvevő hely)
 
Telefonszám: +361/780-1070 (hétköznap 10-18.00)
 
Bankszámlaszám: 10300002-10634227-49020013
 
Cégjegyzékszám: 13-09-151035 Fővárosi Cégbíróság
 
Adószám: 23563539-2-13

Parkolás: A Duna Plaza parkolóházban ingyenes a parkolás 1 órán belül, átvevő pontunk a 2. emeleten, közvetlenül a legfelső (piros) parkolószint bejárata után található, így a nagyobb termékek elszállítása sem jelenthet gondot (gépjármű magassági korlát 1,85 m). A szabadtéri parkoló díjköteles és messze található, ezért nem javasoljuk.
 
Átvevő pontunk:
1138 Budapest, Váci út 178. Duna Plaza 2. emelet, kijárati folyosó vége, közvetlenül a piros parkolószint bejárata mellett.
Nyitva: Hétfőtől-Szombatig 10-19.00 között.
Áru átvétel csak rendelés alapján, átvételi értesítést követően.
 
Átvevőpontunk a Duna Plaza 2. emeletén a mozi utáni folyosó végén, közvetlenül a parkolóház mellett található, hétfőtől-szombatig, 10-19.00 között van lehetőség a rendelések átvételére az átvételi értesítést követően.
 
Térkép:
 
 
 
PCX 2006-2019.
Kapcsolat: pcx@pcx.hu
Az oldal tetejére 0 Kedvenceim 0 Összehasonlítás Belépés 0 A kosár üres