fb pixel code
KATEGÓRIA KATEGÓRIA
Ajánló
2020. 05. 31
Miért nem indul a Fortnite egy menő AMD konfiggal? A cheaterek meg ....... sünt!
2020. 05. 30
Ingyen Borderlands: The Handsome Collection az Epic Games Store-on!
2020. 05. 29
Nyárindító notebook akció a Lenovo-tól!
2020. 05. 29
ASUS ROG Strix GO 2.4 - Prémium funkciók, vezetékek nélkül
2020. 05. 28
Az Asus Z490 alaplapok is promócióval érkeznek
2020. 05. 28
Ajándék ROG Delta Core fejhallgató? Asus Vivobook S akció!
2020. 05. 28
8 TB-os SSD otthonra - érkezik a Sabrent Q sorozat
2020. 05. 27
Csillagromboló konfig 700.000 forintért.
2020. 05. 25
A Huawei vs. USA - Amerika járhat rosszabbul?
2020. 05. 25
Három új Ryzen 3000 XT processzor érkezik!
2020. 05. 23
A merev csöves és a két jó munkásember.
2020. 05. 22
Az Epic Games nem áll le - Civilization VI ingyen
2020. 05. 22
Bemutatkozott az MSI B550 alaplapkínálata
2020. 05. 21
Begyorsulnak az SD kártyák, jön az SD 8.0
2020. 05. 21
A Noctua néma toronyhűtővel készül
2020. 05. 22

Az Epic Games nem áll le - Civilization VI ingyen

A világ egyik legismertebb és legösszetettebb stratégiai játékának legfrissebb epizódját szerezhetjük meg ingyen, ha május 28-ig, legkésőbb délután ötig bezárólag sikerült a megfelelő helyre kattintanunk.

Mi nem felejtjük el honnan indultunk!


Az Epic Games nem viccelt, amikor azt állított, hogy 2020-ban sem fogja vissza magát, mikor a hetente esedékes ajándék játékok összeválogatásáról van szó. Még csak pár napja, hogy helyre rázódtak az Epic szerverei, miután azok is bezsebelték az ajándék GTA V-öt, akik csak sejtik mi lehet az, máris egy nagy kaliberű címmel kecsegtetnek. Más műfajt képvisel, viszont legalább ekkora legenda, sőt egy igazi klasszikus, mely jellegzetességei ellenére még konzolokra is megjelent: ez a Civilization VI.

Legenda született

Piramisok és űrállomás? Itt lehetséges!


A Civilization széria 1991-ben kezdte meg világhódító útját, amikor az azóta legendává vált Sid Meier úgy döntött, hogy a népszerű repülőgép-szimulátorok után más műfajokban is kipróbálja magát. A legnagyobb siker, vitán felül a körökre osztott stratégiák közismert darabja, a Civilization lett, mely annak ellenére vált szenzációvá, hogy a fejlesztő egykori társa, és közös stúdiójuk feje megnehezítette a kiadást, és szinte semmit sem törődött a játék népszerűsítésével.

Anno egy játékhiba miatt válhatott Gandhiból atomhatalom!


A Meier ekkor nem kisebb lehetőség elé állította a játékosokat, mint egy választott népcsoport életének egyengetése, az ősidőktől kezdve, egészen a grandiózus modern korokig. Az Epic ezúttal ráadásul nem valamelyik régebbi részt húzta elő a tarsoly mélyéről, hanem a 2016-os hatodik részt, mely a legfrissebb önálló epizód.

Krisztus előtt négyezerrel...

Brutust inkább küldjük el cserediáknak.


Időszámításunk előtt 4000 környékén járunk a kőkorszakban, nekünk pedig egyetlen harcosra és egy üres településre alapozva kel felépítenünk, nagy jövő elé tekintő civilizációnkat. Az alapfelállás máris izgalmas, hiszen egyfajta történelmi fikcióként kipróbálhatjuk magunkat olyan népcsoportokkal, akiknek még évezredekig semmi keresnivalójuk nem lett volna a térképen. Azt is megnézhetjük, hogy mi lett volna, ha Egyiptom vagy az Azték birodalom fennmarad, és megéri az iparosodást, esetleg találkozik a modern technológia kihívásaival. Kezdetben a felfedezés, illetve a túléléssel kombinált gyarapodás a feladatunk, hogy elkezdhessünk figyelni a népesség problémáira, a városvezetésre, belpolitikára, de természetesen fontos szerep jut a többi néppel folytatott diplomáciának, vagy épp a csatározásnak is.

Államformák és formás államok


Végső célunk természetesen a győzelem, ami esetünkben felsőbbrendű világhatalmi pozíciót jelent, ezt azonban nem csak haderőnk erejével érhetjük el, ellenfeleinket technológiai fölényünkkel vagy vallási, illetve kulturális befolyásunkkal is leuralhatjuk. A szerteágazó lehetőségekből felépülő játékmenet rengeteg szórakoztató kihívás és megoldandó feladat elé állít minket, hiszen foglalkoznunk kell városalapítással és építéssel, új technológiák kutatásával és kifejlesztésével, miközben helyt kell állnunk a különböző igényekkel és tervekkel terjeszkedő birodalmakkal szemben. A hatodik részben a kutatás és fejlesztés igazodik a minket övező terep adottságaihoz, a gépi ellenfelek pedig váratlan húzásokkal és egyedi célokkal igyekeznek megzavarni a játékost, ezzel kerülve a kiszámíthatóságot.

Rendezett káosz szimulátor

Az iskolát érdemes erdő vagy hegység mellé építeni a búnuszok miatt!


Az újítások közé tartozik a városrészek, illetve negyedek alkalmazása is. Ezek meghatározzák az olyan jelentős fejlesztések elhelyezését, amik érthető módon nem kerülhetnek egymás nyakára, tehát vallási és harcászati létesítményekhez, ipartelepekhez, oktatási intézményekhez különálló negyedek létrehozására lesz szükség. Mostantól tehát több mindenre kell figyelnünk, cserébe több lehetőségünk is lesz, a jól kiválasztott környezeti tényezők pedig bónusszal szolgálhatnak az ott alkalmazott fejlesztések számára.

Terjeszkedés és fejlődés személyre szabva


A fejlődéshez terjeszkednünk kell, a népesség növekedésével ugyanis az új városrészek kijelölése is nehezebbé válik. A varázslat abban rejlik, hogy az aprólékos finomhangolással egy alapból is összetett rendszert sikerült még tovább csiszolniuk, hogy a végeredmény ne egy frusztráló és túlkomplikált massza, hanem egy szórakoztató és addiktív produkció legyen.

Válasszunk egy szimpatikus népcsoportot, államformát, vallást vagy irányzatot, és váljunk a hatalmassá, formáljuk kedvünk szerint a világot, írjunk történelmet! Ha megjött a kedvünk, ide kattintva elérhetjük az Epic Games oldalát, ahol bejelentkezés után miénk is lehet az ajándék, egészen május 28. estig, amikor egy rejtélyes játék veszi át a helyét.

2020. 05. 22

Ingyen Borderlands: The Handsome Collection az Epic Games Store-on!
Az Epic Games újabb közönségkedvencet tűzött promóciós listájára, a jövő csütörtökig elérhető ingyenes Borderlands: The Handsome Colelction ráadásul a népszerű széria két epizódját is tartalmazza.  Nincs megállás, az Epic Games tavaly megkezdett hadjárata minden héten más ajándék játékkal igyekszik népszerűsíteni a saját platformját, és nagyon úgy néz ki, hogy a digitális áruházak között egészen előkelő helyet szerzett magának, viszonylag rövid idő alatt. Az idei ajándékfelhozatal azonban erősebb lett, mint reméltük, és ha a GTA V vagy a Civilization VI nem volt elég meggyőző, most ismét egy közkedvelt alkotást zsebelhet be az, aki mostanáig még a gyakori leárazások esetén sem döntött a vásárlás mellet. A Borderlands 2009-ben egy nyílt világú akciójáték keretében ötvözte az FPS műfajt, és a végtelen lootolásban erős Diablo-féle „hack and slash” élményt. Az egyveleg ma már kézenfekvőnek tűnhet, ám a recept annyi kedvelhető alkotóelemet sorakoztatott fel, hogy azt csak gondos munkával lehetett ilyen ügyesen összefőzni. Nem is véletlen, hogy az első epizód üvöltött a folytatásért, a Gearbox fejlesztői pedig éltek is a lehetőséggel, és nem csak a játékmeneten csiszoltak, de szinte minden ponton többet nyújtottak, ezáltal végleg bebetonozva a szériát a legnépszerűbb videojátékok közé. A 11 éve tartó sikersorozat több mint 23 millió eladott példányt jelent, a múlt évben befutó harmadik epizóddal együtt, de vajon minek köszönhető ez a népszerűség? A játék iga
Nyárindító notebook akció a Lenovo-tól!
A Lenovo aktuális akciójában a játékosoknak szánt Legion, az üzleti kategóriás Thinkpad, illetve a szupervékony és egyedi Yoga laptopok egyaránt megtalálhatók.  A Lenovo a hordozható számítógépek nagy öregje és igazi úttörője, hiszen 1986-ban, az IBM-mel közös együttműködésben bemutatta az IBM PC Convertible modellt, mely az elsők között indította útjára a laptopok önálló kategóriáját. Ez persze már történelem, ahogy az is, hogy 2005-ben magába olvasztotta az IBM PC részlegét, így azóta a legendás ThinkPad sorozatot hivatalosan is Lenovo kínálatában találjuk meg. Most nyárköszöntő akciójukban a legnépszerűbb modellekből válogathatunk, akár mindennek ellenálló munkaeszközre; erős, de mégis vékony játékgépre; akár egy könnyen hordozható, mégis praktikus útitársra vágyunk. Lenovo Legion Természetesen a Lenovo nem csak formálja, de követi is a felhasználók és a hardverpiac igényeit, így 2017-ben útjára indította a játékosok igényeire szabott Legion sorozatát. Az új dedikált gamer brand alatt érkező notebookok, a kellemes dizájn mellett alu burkolatot, jobb szellőzést, kényelmes elosztású és háttérvilágítással ellátott billentyűzetet is kapott, hardveres téren pedig 7. generációs Intel processzorokkal, az Y720 modell esetében pedig GTX 1060 videokártyával és 4K kijelzővel hódított. A vásárlói tapasztalatok azt mutatták, hogy kifejezetten jól sikerült indulásról van szó, a rendszer megfelelő hűtéssel bírt, a processzor pedig stabilan és Throttling nélkül szolgálta ki, a
ASUS ROG Strix GO 2.4 - Prémium funkciók, vezetékek nélkül
Már elérhető az Asus új vezeték nélküli gamer fejhallgatója, mely elsőosztályú hangzást, zajszűrést, széles kompatibilitást és hosszú akkumulátoridőt ígér, méghozzá kompakt kivitelben. A tavalyi Gamescomon bejelentett újdonság az Asus játékosoknak szánt prémium ligáját erősíti, ráadásul az első vezetéknélküli headset, mely az asztali konzolok mellett a népszerű Nintendo Swtich játékkonzolt is hivatalosan támogatja. A GO 2.4 tehát nem csak dizájnjával próbálja magát vonzóvá tenni a gamer közösség számára, de lássuk csak mit tartogat még az új ROG STRIX zajkeltő. Első ránézésre is felismernénk, hogy Asus termékről van szó, ugyanakkor a külső jegyek nem csak a szemnek kedveznek, hiszen tervezéskor a kényelem és a stabilitás legalább ekkora hangsúlyt kapott. A rendkívül kényelmes viselet eléréséhez, a fülünket teljesen lefedő és rendkívül puha párnázatot kapott, minőségi bőr borítással. Ez a kombináció látható a felső íven is, az Asus pedig ragaszkodott a masszív fejpánthoz, tehát az idővel elfáradó gumis vagy fémdrótos szerkezet helyett, egy hagyományos, de mégis ügyesen megtervezett fém alapú tolósínnel igazíthatjuk fejformánkhoz. A jó hír, hogy miközben stabilan tartja a beállítást, órákon át is kényelmes marad, mégis tolerálja a bólogatást vagy a hirtelen mozdulatokat, így biztosan nem fog lecsúszni rólunk, raádásul mindezt 360 grammos össztömeg mellett. A bőr bevonatú felső elemhez és a hangpadokhoz, kellemes matt felületű műanyag elemek csatlakoznak, melyek nagyszerű f
Értékelések
Az értékeléshez be kell jelentkezned. Belépés
PCX 2006-2020.
Kapcsolat: pcx@pcx.hu
Az oldal tetejére 0 Kedvenceim 0 Összehasonlítás 0 A kosár üres
Cookie / süti kezelés
Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk a Részedre. Tudj meg többet...