A civilizált társadalmak emberének, életkora előrehaladtával, egyre több méreganyag kerül a szervezetébe. Elég, ha csak a táplálékainkban lévő ételadalékokra, tartósítószerekre, a levegőt szennyező különféle anyagokra gondolunk. A régmúlt embere ismerte a szervezet méregtelenítésének, a szervezet megtisztításának fontosságát és „technikáját”, az évente egyszeri-kétszeri böjtölést., A mai kor embere ezzel szemben nincs tisztában a szervezet időnkénti méregtelenítésének sem a fontosságával, sem a módjával. A jóléti társadalmak állandóan súlyfölösleggel küszködő embere diétázáson valamilyen fogyókúrás étrendet ért, nem pedig a betegség megelőzését, vagy a gyógyulást segítő, az immunrendszert karbantartó, stimuláló, tudatos táplálkozási módot.Márpedig a szervezetet időnként meg kell szabadítani a benne felgyülemlett toxikus anyagoktól. Egy, az Egészségügyi Világszervezet (WHO) által kezdeményezett, 13 országban végzett kutatás azt igazolja: az időről időre (évente legalább kétszer) megismételt böjtölés és a kímélő táplálkozás idején bevitt természetes alapú, méregtelenítő készítmények egyidejű alkalmazása, illetve az ilyen tulajdonsággal bíró növényi alapú táplálékkiegészítők fogyasztásával lassíthatók az öregedési folyamatok, csökkenthető a rákos betegségek iránti hajlandóság, kivédhető a rákkeltő anyagok (környezeti mérgekkel, radioaktív sugarakkal) egészségrontó hatása, csökkenthető a civilizációs betegségek (többek között az asztma, allergia, magas vérnyomás, ízületi bajok) létrejöttének kockázata. Ezek a természetes alapú étrend-kiegészítők segítenek közömbösíteni a dohányzás, élelmiszeripari konzerváló és adalékanyagok, gyógyszerlebomlással felszabaduló szabadgyökök negatív hatásait. A kutatások azt igazolják, hogy egyes növények frissen préselt levei természetes úton tisztítják, gyógyítják és regenerálják az emberi szervezetet. Ezért is javallott, hogy mindennapi étrendünkbe iktassuk be a friss, zöld növényekből készült leveket.Napi elosztás (egy szelet rozsos kenyér 3-4 dkg):, Reggeli: 1,5dl Dr. Steinberger lé + 2 szelet rozsos kenyér, Tízórai: 1,5dl Dr. Steinberger lé + 1 szelet rozsos kenyér, Ebéd: 1,5dl Dr. Steinberger lé + 2 szelet rozsos kenyér, Uzsonna: 1,5dl Dr. Steinberger lé + 1 szelet rozsos kenyér, Vacsora: 1,5dl Dr. Steinberger lé + 1 szelet rozsos kenyér, Nagyon fontos + naponta 3 liter víz elfogyasztása!!!, , Az öt ajánlott zöldség-, illetve gyümölcslé (sorrendjük is betartandó!):1 üveg Zöldbúzafű koktél (1. nap), - zöldbúzafű, zöldtea, almalé, agave sürítmény, citromlé és mikroalga (25% gyümölcstartalom), Élvezze a ízletes koktélt, amely a fiatal búzafű levéből zöldtea-kivonat és gyümölcsleves hozzáadásával készült. A zöldbúzafű leve spirulina mikroalgával kiegészítve a Dr. Steinberger Zöldbúzafű koktélt a tudatosan táplálkozók kedvelt italává teszi., , Összetevők:, bio zöldbúzafűlé (45%), bio zöldtea (víz és zöldtea 0,1%), bio almalé (22%), bio agave sürítmény, bio citromlé (3%), bio mikroalga spirulina (0,2%), stabilizátor: pektin, , Átlagos tápanyagérték 100m-ben:, Energia: 168 kJ (40kcal), Zsír: 0,5g, - amelyből telített zsírsavak: 0,1g, Szénhidrát: 9,5g, - amelyből cukrok: 9,4g, Rost: 0,5g, Fehérje: 0,5g, Só: 0,03g, 1 üveg Zöldséglé (2. nap) - energiaszegény, Hét gondosan válogatott zöldségféléből készül ez a magas minőségű direktlé a Dr. Steinberger üzemben. A zöldséglé különösen alkalmas reggeli italként, hogy a nap jól kezdődjön. Állandó keverés mellett melegítve - de nem forralva - ízletes levesként is fogyasztható., , Összetevők:, bio paradicsom-, bio sárgarépa-*, bio cékla-*, bio uborka-*, bio ZELLER-*, bio savanyúkáposztalé* (bio fehérkáposzta, tengeri só), bio hagymalé, tengeri só, bio petrezselyem, bioo bazsalikom, bio lestyán, bio kapor, bio citromlé, *tejsavas erjesztéssel, , Átlagos tápanyagérték 100m-ben:, Energia: 77 kJ (18kcal), Zsír: 0,5g, - amelyből telített zsírsavak: 0,1g, Szénhidrát: 3,0g, - amelyből cukrok: 3,0g, Rost: 0,8g, Fehérje: 0,7g, Só: 0,75g, , 1 üveg Ananászlé (3. nap), - Direktlé a gyümölcs húsával, - 100% Gyümölcstartalom, A Dr. Steinberger Ananászléhez válogatott érett, kiváló minőségű ananászt (bromeliaceae) dolgoznak fel., Az ananászt meghámozzák, és a teljes gyümölcsöt kíméletesen feldolgozzák. Ennek következtében az Ananászlé tartalmazza a gyümölcs értékes alkotóelemeit, így magát a gyümölcs húsát is. Különlegesen frissítő hatású., , Összetevők:, ananászlé, , Átlagos tápanyagérték 100m-ben:, Energia: 214 kJ (50kcal), Zsír: 0,5g, - amelyből telített zsírsavak: 0,1g, Szénhidrát: 12g, - amelyből cukrok: 12g, Rost: 0,5g, Fehérje: 0,5g, Só: 0,01g, , , 1 üveg Céklalé (4. nap), - Biológiai termesztésből származó céklából, A biológiai termesztésből származó céklát közvetlenül az érés után magas minőségű lévé dolgozzák fel, majd letöltik, A kíméletes feldolgozással késült direktlé megőrzi a természetes nyersanyagok értékeit., 4 éven aluli gyermekeknek nem ajánlott!, A kálium részt vesz a normál vérnyomás fenntartásában, , Összetevők:, bio céklalé, bio citromlé, , Átlagos tápanyagérték 100m-ben:, Energia: 155kJ (37kcal), Zsír: 0,5g, - amelyből telített zsírsavak: 0,1g, Szénhidrát: 8,0g, - amelyből cukrok: 8,0g, Rost: 0,5g, Fehérje: 0,5g, Só: 0,13g, Kálium: 280mg/14%*, *táplálkozási referenciaérték %-a, , , 1 üveg Sárgarépalé (5. nap), - Ökológiai termesztésű sárgarépából, Ez az ízletes bio sárgarépalé bta-karotint tartalmaz, ami a szervezetben A-vitaminná alakul át. Az A-vitamin hozzájárul a normál látás fenntartásához., , Összetevők:, bio sárgarépalé, bio citromlé, , Átlagos tápanyagérték 100m-ben:, Energia: 134kJ (32kcal), Zsír: 0,5g, - amelyből telített zsírsavak: 0,1g, Szénhidrát: 6,5g, - amelyből cukrok: 6,5g, Rost: 1,0g, Fehérje: 0,5g, Só: 0,10g, A-vitamin: 1200 µg/150%*, (bétakarotinból), *táplálkozási referenciaérték %-a, , Kiegyensúlyozott vegyes étrendet és egészséges életmódot ajánlunk!Kiszerelés: 5x750 mlGyártó:, Haus Rabenhorst, 53572 Unkel, Németország, További információ: www.drsteinberger.hu, Forrás: gyártó/forgalmazó
10 090
Ft