image
VIFON RAMEN JAPÁN INSTANT BÚZATÉSZTÁS LEVES WAKAMÉVAL 80G
559 Ft

 
 
 
 
 
 

VIFON RAMEN JAPÁN INSTANT BÚZATÉSZTÁS LEVES WAKAMÉVAL 80G

Cikkszám: 629746
Gyártó : -
Megbízhatóság: 100%
 
559 Ft
Várható átvétel
PCX átvevő pont szept. 17
Foxpost szept. 18
MPL Automata szept. 18
Posta Pont szept. 18
DPD Futár szept. 18
MPL Futár szept. 18
DPD Expressz szept. 17
Nagy csomag szept. 22

Összetevők
tészta (92,1%): búzaliszt, pálmazsír, tápióka, módosított keményítő, só, stabilizátor: trifoszfátok, guargumi, térfogatnövelő szer: kálium-karbonát, nátrium-karbonát, színezék: riboflavinok, leves alap (7,9%): só, ízfokozók: nátrium glutamát,dinátrium-guanilát, dinátrium-inozinát; cukor, szója mártás por (6,4%): szója mártás (szójabab, búzaliszt,só), burgonya keményítő, tápióka, só; hidrolizált szójafehérje, texturált szójafehérje, szárított wakame (Undaria pinnatifida) (3,2%), növényi tejpor (glükóz szirup, pálmazsír, nátrium kazeinát (tej), emulgeálószer: E 471, csomósodást gátló anyag: E554, aroma), őrölt bors, szárított shiitake gomba (Lentinus edodes) (2,5%), szalmagomba (Volvariella volvacea) (2,5%), szárított zöldhagyma(kéndioxid és szulfátok) (2,5%), hagymapor, fokhagyamapor, színezékek: karamell, paprika kivonat, csomósodást gátló anyag: E 551, maltodextrin, szezám olaj (szezámmag), aromák

Allergének
Búzaliszt, szójabab, szójafehérje, szezám, szezámolaj, kéndioxid és szulfátok

Átlagos tápérték 100 g elkészített termékben: 
Energia: 302 kJ/ 72 kcal 
Zsír: 3,2 g 
 - amelyből telített zsírsavak: 1,0 g 
Szénhidrát: 9,3 g 
 - amelyből cukrok: 0,13 g 
Fehérje: 1,4 g 
Só: 0,71 g

Tárolás:
Tárolja hűvös és száraz helyen, napfénytől védve.

Forrás: gyártó/forgalmazó 2021 november

Ajánló
image
FANNI BURGONYA FASÍRTPOR MAGYAROS 170G
618 Ft
image
FANNI ZÖLDBORSÓ FASÍRTPOR KAPROS 200G
618 Ft
image
FANNI BURGONYA FASÍRTPOR BALKÁN 170G
618 Ft
image
FANNI ZÖLDBORSÓ FASÍRTPOR CSEVAPCSICSI 200G
618 Ft
image
FANNI BURGONYA FASÍRTPOR SPENÓTOS 170G
618 Ft
Értékelések
Az értékeléshez be kell jelentkezned.

Légy naprakész!
PCX 2006-2025.
Kapcsolat: [email protected]
Cookie / süti kezelés Az oldalon cookie-kat használunk, melynek részleteit itt találod.