image
DIA-WELLNESS CSÖKKENTETT SZÉNHIDRÁTTARTALMÚ PUDINGPOR PUNCS LAKTÓZMENTES 70G
509 Ft

 
 
 
 
 
 

DIA-WELLNESS CSÖKKENTETT SZÉNHIDRÁTTARTALMÚ PUDINGPOR PUNCS LAKTÓZMENTES 70G

Cikkszám: 748636
Gyártó : -
Megbízhatóság: 100%
 
509 Ft
Várható átvétel
PCX átvevő pont nov. 04
Foxpost nov. 05
MPL Automata nov. 05
Posta Pont nov. 05
DPD Futár nov. 05
MPL Futár nov. 05
DPD Expressz nov. 04

Főzés nélkül növényi- vagy tehéntejjel elkészíthető édesség Eritritollal és Steviaval, laktózmentes.
Víz hozzáadásával is elkészíthető!

Összetevők: 
sűrítőanyag: módosított burgonyakeményítő, növényi zsírpor, glükóz, növényi zsír (kókusz), emulgeálószer: E 471, E 472b, növényi fehérje, stabilizálószer: E 340ii), édesítőszer: eritrit, steviol glikozidok, szukralóz, inulin, tömegnövelőszer: polidextróz, aromák, színezék: carminvörös

Átlagos tápérték adatok 100 g pudingporban: 
Energia: 1350 kj/324 kcal, 
Zsír: 12,4 g, 
 - ebből telített: 11,2 g, 
Szénhidrát: 60,3 g, 
 - ebből cukor: 7,9 g, 
 - ebből poliolok: 20,0 g, 
Rost: 21,7 g, 
Fehérje: 1,3 g, 
Só: 0,04 g 

1 adag (135 g) pudingban (vízzel elkészítve):
Energia: 465 kj/112 kcal, 
Zsír: 4,3 g, 
 - ebből telített: 3,9 g, 
Szénhidrát: 21,2 g, 
 - ebből cukor: 3,4 g, 
 - ebből poliolok: 6,6 g, 
Rost: 7,6 g, 
Fehérje: 0,4 g, 
Só: 0,01 g

Elkészítési javaslat: 
A tasak tartalmát hozzáadjuk 2 dl hideg tejhez vagy vízhez. Kézi habverővel 3-4 perc alatt simára keverjük, a kívánt állag eléréséig. Tálkákba töltjük és pár perc pihentetés után fogyaszthatjuk. 

Kiszerelés: 70g

Forrás: Gyártó/forgalmazó 2020.augusztus

Ajánló
image
FANNI SÁRGABORSÓ FASÍRTPOR INDIAI 200G
610 Ft
image
FANNI BURGONYA FASÍRTPOR BALKÁN 170G
610 Ft
image
FANNI BURGONYA FASÍRTPOR MAGYAROS 170G
610 Ft
image
VIFON PHO GA CSIRKEHÚS ÍZESÍTÉSŰ VIETNÁMI INSTANT TÉSZTÁS LEVES 60G
559 Ft
image
VIFON RAMEN JAPÁN INSTANT BÚZATÉSZTÁS LEVES WAKAMÉVAL 80G
559 Ft
Értékelések
Az értékeléshez be kell jelentkezned.

Légy naprakész!
PCX 2006-2025.
Kapcsolat: [email protected]
Cookie / süti kezelés Az oldalon cookie-kat használunk, melynek részleteit itt találod.