image
SZAFI REFORM PALEO VADAS SZÓSZ ALAP ÉDESÍTŐSZERREL 80G
1 499 Ft
 
 
 
 
 
 
SZAFI REFORM PALEO VADAS SZÓSZ ALAP ÉDESÍTŐSZERREL 80G
Cikkszám: 573620
Gyártó : -
Megbízhatóság: 100%
1 499 Ft
Várható átvétel
PCX átvevő pont jún. 18
DPD Pont jún. 19
Foxpost jún. 19
MPL Automata jún. 19
Posta Pont jún. 19
DPD Futár jún. 19
MPL Futár jún. 19
DPD Expressz jún. 18
Nagy csomag jún. 23

Gluténmentes, hozzáadott cukortól mentes vadas szósz alap.
A termék gluténmentes, tejmentes, szójamentes, kukoricamentes!

Összetétel:
zöldségek (sárgarépa, paszternák gyökér, petrezselyemgyökér és levél, vöröshagyma, zellergyökér és levél, póréhagyma, fokhagyma, pritamin), tápiókakeményítő, só, édesítőszer (eritrit), pirospaprika, füstölt paprika, feketebors
Hozzáadott cukrot nem tartalmaz. Természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz.

Allergének:
A termék szezámmagot, mustármagot, dióféléket, szulfitokat, csillagfürtöt tartalmazhat!

Átlagos tápérték 100 g termékben:
Energia1124 kJ (266 kcal)
Zsír: 2 g
 - amelyből telített zsírsavak 0,3 g
Szénhidrát: 66,9 g
 - amelyből cukrok 10,8 g
 - amelyből poliolok 15 g
Rost 11,3 g
Fehérje 4,4 g
Só 11,9 g

A szósz alap 100 g energiatartalmából 90 kJ / 23 kcal energia származik élelmi rostokból.

 

VADAS RECEPT (paleo):

Hozzávalók:

  • 800 g hús  (pl. marha, pulykacomb)
  • 2 ek. kókuszolaj 
  • 80 g Szafi Reform vadas szósz alap 
  • 80 g kókuszkrém
  • 10 g 100%-os citromlé 
  • 10 g édesítetlen natúr mustár (pl. dijoni)
  • 6 dl víz
     

Elkészítés

  • A csíkokra vágott húst a kókuszolajon megpároljuk.
  • Ha a hús túl sok levet engedne, öntsük le róla! (Marhahús esetén addig pirítsuk a húst, míg el nem párolog az összes víz)
  • Közben a vízben keverjük el a mustárt, citromlevet, kókuszkrémet és vadas alapot.
  • A hőfokot lejjebb véve (villanytűzhelyen 9-esről 6-os, 7-es fokozat) kb. 40-50 percig főzzük fedő nélkül, időnként megkeverve.

 

VEGÁN változat:

Hozzávalók:

  • 1 kg padlizsán (fél karikákra vágva)
  • 80 g Szafi Reform gluténmentes vadas alap
  • 80 g kókuszkrém
  • 15 g 100%-os citromlé
  • 10 g édesítetlen mustár (pl. dijoni)
  • 5.5-6 dl víz
     

Elkészítés:

  • Egy nagyobb fazékba tegyük fel a félbe vágott padlizsán karikákat a kikevert vadas alappal (víz, vadas alap, mustár, citromlé, kókuszkrém) majd lassú tűzzön, fedő alatt főzzük, sűrűn megkevergetve kb. 20 percig.
  • Frissen facsart citromlével ízesítsük még utólag, ha édesnek találjuk!

 

Tárolás:
Száraz, hűvös helyen tárolandó!

Figyelmeztetés:
Túlzott fogyasztása hashajtó hatású lehet!

 

Forrás: gyártó/forgalmazó 2023. december

PCX 2006-2025.
Kapcsolat: [email protected]
Cookie / süti kezelés Az oldalon cookie-kat használunk, melynek részleteit itt találod.