image
SZAFI REFORM PALEO BOLOGNAI LASAGNE ALAP 80G - csak személyes átvétel
1 400 Ft

 
 
 
 
 
 

SZAFI REFORM PALEO BOLOGNAI LASAGNE ALAP 80G - csak személyes átvétel

Cikkszám: 380931
Gyártó : -
Megbízhatóság: 100%
 
1 400 Ft
Várható átvétel
PCX átvevő pont dec. 23

Gluténmentes, hozzáadott cukortól és mesterséges aromától mentes bolognai és lasagne szósz alap.

Összetevők: 
paradicsompor, só, tápiókaliszt, édesítőszer: eritritol, paprika, zeller, fokhagyma, hagyma, petrezselyem, bazsalikom, oregano, snidling, rozmaring, szegfűbors. 
Hozzáadott cukrot nem tartalmaz. Természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz.

Átlagos tápérték 100g termékben:
Energia 1134 kJ (269 kcal)
Zsír: 1,2 g
 - amelyből telített zsírsavak: 0,3 g
Szénhidrát: 65,6 g
 - amelyből cukrok: 18,8 g
 - amelyből poliolok: 14,1 g
Rost:10,9 g
Fehérje: 7,5 g
Só: 15,5 g

A szósz alap 100 g energiatartalmából 87 kJ / 22 kcal energia származik élelmi rostokból.
A szósz alap 100 g szénhidrát-tartalmából 14,1 gramm eritrit. Ennek a poliolnak nulla a kalóriatartalma, és a felszívódó szénhidráttartalma.

Bolognai recept: 
Hozzávalók (4-5 adaghoz): 

  • 800 g darált hús (vegánoknak: pl. padlizsán), 
  • 1 ek. olaj, 
  • 80 g Szafi Fitt bolognai alap, 
  • 4 dl víz 

Elkészítés
A darált húst a forró olajon megpirítjuk. Közben a bolognai port kikeverjük a 4 dl. vízzel. Végül a húsra öntjük a vízben elkevert alapport, és folyamatos kevergetés mellett közepes lángon újra forrástól számított 2 percig főzzük. Diéta szerinti főtt tésztával tálaljuk. 

Tipp: Vegetáriánusok, vegánok a húst helyettesíthetik pl. darált padlizsánnal! 

Tárolás:
Száraz, hűvös helyen tárolandó

 

Forrás:gyártó/forgalmazó 2023

Ajánló
DIA-WELLNESS PALEOLIT CUKORHELYETTESÍTŐ 1:4 500G
2 998 Ft
M-GEL PALEO FÜGE LEKVÁR 380G
2 998 Ft
SZAFI REFORM ÉTCSOKOLÁDÉ ÍZŰ MUFFIN LISZTKEVERÉK ÉDESÍTŐSZERREL 280G
2 399 Ft
PALEOK KAJSZI BARACKLEKVÁR 380G
2 299 Ft
DIA-WELLNESS PALEO ALMACUKOR 500ML
2 998 Ft
Értékelések
Az értékeléshez be kell jelentkezned.

Légy naprakész!
PCX 2006-2025.
Kapcsolat: [email protected]
Cookie / süti kezelés Az oldalon cookie-kat használunk, melynek részleteit itt találod.