| PCX átvevő pont | okt. 31 | |
| Foxpost | nov. 03 | |
| MPL Automata | nov. 03 | |
| Posta Pont | nov. 03 | |
| DPD Futár | nov. 03 | |
| MPL Futár | nov. 03 | |
| DPD Expressz | okt. 31 | |
| Nagy csomag | nov. 05 |
A doboz tartalma kb. 30 kg friss hús vagy sonka pácolására elegendő.
Összetevők:
Koriandertermést, boróka-tobozbogyót, kerti kakukkfüvet, kerti bazsalikomfüvet, borsikafüvet, majoránnát és köménytermést tartalmazó fűszerkeverék hús vagy sonka pácolásához.
Felhasználási javaslat:
A pác felét 3 kg konyhasóval jól összekeverjük, majd a szokásos módon a fűszeres sót a húsra erősen rádörzsöljük. A pác másik felét 5 nap múlva 6 liter vízben felfőzzük és kihűlés után a húsra öntjük. Ízlés szerint borsot, babérlevelet és fokhagymát főzhetünk a pácba.
Salétromsót nem szabad a pácba tenni, mert abból éppen a megengedett mennyiséget tartalmazza! Ha a páclé nem lepi el a húst, naponta forgatni kell! A pácolás befejeztével a húst lecsöpögtetjük, felakasztjuk, két napon át szikkasztjuk és csak azután füstöljük. Füstöléskor az aroma fokozása érdekében hinthetünk naponta 1-2 maroknyi borókabogyót a parázsra.
Tárolás:
száraz, tiszta, hűvös helyen