image
GLUTÉNMENTES ITS US MIMEN NOKEDLI / FRISSTÉSZTA LISZTKEVERÉK 500G
1 589 Ft
 
 
 
 
 
 
GLUTÉNMENTES ITS US MIMEN NOKEDLI / FRISSTÉSZTA LISZTKEVERÉK 500G
Cikkszám: 623561
Gyártó : -
Megbízhatóság: 100%
1 589 Ft
Várható átvétel
PCX átvevő pont máj. 21
Packeta máj. 22
MPL Automata máj. 22
Foxpost máj. 22
Easybox automata máj. 22
Sameday futár máj. 22
Posta Pont máj. 22
MPL futár máj. 22
Expressz szállítás máj. 21
Nagy csomag máj. 24

Minden főbb allergéntől mentes nokedli lisztkeverék.

Összetevők:
kölesliszt, csicseriborsó liszt, tápióka keményítő, állományjavító, (xantán és guar gumik,E464)

Allergének:
búzakeményítő

Átlagos tápérték adatok 100g termékben:
Energiatartalom: 1485 kJ / 352 kcal * 18 %
Zsír: 3,28 g * 5 %
 - amelyből telített zsírsavak: 0,45 g * 2 %
Szénhidrát: 65,16 g * 25 %
 - amelyből cukrok: 1,31 g * 1 %
Rost: 10,45 g
Fehérje: 10,14 g * 20 %
Só: 0,18 g * 3 %
* Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8 400 kJ / 2 000 kcal)

Felhasználási javaslat:

Minden mentes nokedli készítése - 1 adag
Hozzávalók:

100 g MiMen - minden mentes nokedli lisztkeverék
130 ml vízzel
1 g sóval

Elkészítés:

A nokedli hozzávalóit egyszerre keverjük össze. Forrásban lévő vízbe szaggassuk a szokásos módon
TIPP: Levesbetét készítésekor nokedli tésztával különféle ízesítéssel készíthetjük!

Minden mentes tészta készítés:
Hozzávalók:

100g MiMen - minden mentes nokedli lisztkeverék
52 ml víz
1 g só.

Elkészítés:

Nyújtás, darabolás a szokásos módon.
TIPP: mentes rétes készítéséhez is ebből a tésztából tudunk papírvékony lapot nyújtani. Ha van tésztagépünk,vele gyorsabb a nyújtás!

Tárolás:
Napfénytől védett, száraz, hűvös helyen tárolandó.

 

Forrás:gyártó/forgalmazó 2018 október

Ajánló
image
DIA-WELLNESS FÁNK ALAP 500G
1 589 Ft
image
GLUTÉNMENTES ITS US MARIAS SÜTEMÉNY LISZTKEVERÉK 500G
1 589 Ft
image
GLUTÉNMENTES GLUTENIX ALBA-MIX KENYÉRPOR 500G
1 589 Ft
image
GLUTÉNMENTES GLUTENIX BARNA KENYÉR LISZTKEVERÉK 500G
1 589 Ft
PCX 2006-2024.
Kapcsolat: [email protected]
Cookie / süti kezelés Az oldalon cookie-kat használunk, melynek részleteit itt találod.