Az egyik legismertebb természetes konyhai segédanyag. Kiválóan használható sütemények, piskóták készítésénél lazítószerként, sütőpor helyett vagy például emésztési panaszok kezelésére.
Összetétel: 100% nátrium-hidrogén-karbonát.
Felhasználási javaslat:
Önmagában fogyasztva kiváló gyomorégéses panaszokra (egy kávéskanál szódabikarbóna egy pohár vízben feloldva)
Használható sütemények, piskóták készítésénél lazítószerként, sütőpor helyett.
Főzelékek (paraj, bab, kelkáposzta) egy csipetnyi szódabikarbónától megőrzik a színüket
Tárolás: Száraz, hűvös helyen tartandó!
Csomagolása: Újrahasznosítható papír tasakban. Kérjük használat után dobd szelektív hulladékgyűjtőbe! Elsődleges környezeti előnye: Az étkezési szódabikarbóna az egyik legismertebb természetes konyhai adalékanyag, amely kiváló az otthoni sütéshez-főzéshez vagy például emésztési panaszok kezelésére. Étkezési célú használata mellett a szódabikarbóna az egyik legsokoldalúbban használható környezetbarát háztartási tisztítószer!
Figyelmeztetés: Vigyázat! A túlzásba vitt szódabikarbóna használat emésztési zavarokat okozhat! *A gyártói GMO mentességi nyilatkozat megküldését az info (kukac) zoldbolt (pont) hu e-mail címünkre írva kérheti!