HDD hely: 5
Floppy hely: 1
eSATA csatlakozó: Nincs
Audio csatlakozók: Van
Magasság (mm): 464
Mélység (mm): 504
Szélesség (mm): 207
USB 3.0 csatlakozó: 2
Szín: Fekete
USB 2.0 csatlakozó: 2
Bővítőhelyek száma: 7
SSD hely: 2
Beépíthető VGA hossz (mm): 290
Beépíthető processzor hűtő magasság (mm): 165
Táp elhelyezés: Alsó
Beépített ventilátorok száma: 3
Optika hely: 3
Alaplap típus: ATX, Micro-ATX
Garancia: 24 hónap
Cikszám: 42632
 
 
 
 
 
 
Várható átvétel:
Péntek:
Duna Plaza
Hétfő:
Futárszolgálat
Posta Pont
MOL Pont
COOP Pont

Értékelés

Hogyan teljesít Nálad ez a termék? Írd meg tapasztalataid és értékes ajándékokat nyerhetsz. Az értékeléshez be kell jelentkezned!
Mókos Dávid
Egy újabb ékességgel, egy Enermax Liqmax 120S-el bővült a ház, annak a leírását ott megtalálhatjátok. Két fontos hátrányt említenék meg a házzal kapcsolatban a vízhűtést venni akaróknak. Felejtsétek el a 240mm-es radiátor hűtést, nem fér be. A gépház tetejébe nem lehet vízhűtést szerelni, mert bármilyen alaplapról is beszélünk az azon elhelyezkedő hűtőbordába bele fog lógni. Illetve lehetetlenség felszerelni. Nincs puffertér a lemez és a külső burkolat közözött, így a legvékonyabb ventilátort sem lehet oda bepaszírozni. Marad az alaplap foglalatai mellett tévő 12cm-es ventillátornak kialakított hely. Na igen, oda be lehet szerelni de csak a 120mm-es radiátort, és csak kettő féleképen, egyrészt kínszenvedések árán a legegyszerűbb vízhűtést, másrészt csak úgy, hogy a csövezései a videókártya irányába helyezkednek el, mert különben megint azzal szembesülünk, hogy a ház tetejébe beszerelt ventilátorba lóg. Ha valaki esetleg a kétoldali ventivel ellátott vízhűtését a gép belsejébe akarja beszerelni, számítson arra hogy a cső merevsége miatt, baromi nagy feszülés lesz benne, és félő hogy megtörik. 2,5cm-t lehet nyerni azzal hogy az egyiket kívülre, a másikat a radiátorra szerelve belülre szereljük. De ez sem ilyen egyszerű, mert a ház szegecsei akadályozni fognak benne, ami az alaplap paneleinek burkolatát tartja. Nekem sikerült, de több mint egy órámba került felszenvedni. Hurrá, miután összekötöttem mindent, és raktam volna össze a házat, az oldalát felejtsétek el ezzel a megoldással hogy normálisan rárakjátok, mert a külső ventilátor nem fogja engedni. Szóval aki ebbe a gépházba kompakt vízhűtést szeretne, az kösse fel a gatyáját, és jól járja körbe a témát.
2015-10-23 10:55:18
Mókos Dávid
Teljes egészében belakott házban a kábelrendezésre vonatkozó nehézségek előjönnek, nem megoldhatatlan, viszont van pár kábel ami feszül, és az oldalát rátéve kidomborodik, elég nehéz rátenni. Aki a windsape-en lévő SSD féröhelyet szeretné használni, számoljon azzal, hogy a táp kábele lehet nem fog elérni az elülső HHD-ktől az SSD-ig. Hosszabbító vétele ajánlott. a SSD-HDD tálcát miután dugig van a ház ki és betenni szinte nem lehet, haszna nem sok van a kebelek korlátozott hossza miatt, akkor, ha a kábelrendező űrt szeretnénk használni.
2015-10-02 09:55:06
Balogh Krisztián
3 venti, van csak benne elírtam, bocsánat.... :(
2015-09-28 12:57:17
Balogh Krisztián
Egy komplett gépet vásároltam, erre a házra esett a választásom, sok teszt és vélemyén kapcsán. Nem csalódtam benne, els?re azt hittem, hogy egy nehezebb ház lesz de meglep?dtem, nem olyan nehéz, de tényleg masszív ház. Szép és csendes a 4 venti ellenére is. Köszönöm a szerelést PCX, kábeleket tökéletes "elrejtették" ezért még plusz egy csillag járna :) Azt nem tudom, hogy mennyire nehéz volt szerelni, mert olvastam, hogy nem sok hely van csak kis kezüeknek "ajánlott" a szerelés. Amúgy egy Asrock Fatality B85, Asus GTX960 STRIX, Kingston 8GB HyperX Fury, Seasonic 430W S12 II 430 tápegység és egy i5-4460 proccinak adott helyett magában.
2015-09-28 12:56:39
Puzder Zoltán
Kapásból a hibákkal kezdem, mert csak 2 van belőle. 1: az előlapi USB 3.0 becsúszott a házba, ha valamit csatlakoztatni akartam hozzá, interneten nézelődtem, sehol se olvastam, hogy mással ilyen előfordult volna, szóval egyedi hiba lehet, megoldottam egy gyors-kötöző segítségével, így tökéletesen üzemképes. 2: szerintem kevés benne a hely a kábeleknek. alig tudom őket úgy eldugdosni, hogy ne nyomják ki a gépház oldalát. Ettől a két hibától eltekintve teljes mértékben meg vagyok vele elégedve, masszív, jól szerelhető, jól néz ki, a 3 ventilátornak köszönhetően megfelelő hőmérséklet uralkodik a gépház belsejében, de mégse hangos (esténként simán lehet mellette aludni, ha bekapcsolva hagyom). Összességében, csak ajánlani tudom.
2015-09-17 17:34:49
Mókos Dávid
Tegnap kaptam kézhez a házat, Meg kell mondanom, hogy nagyon stabil basszív ház, jó minőségű anyagból készült, oldalán nagy plexi felülettel. 3db ventillátor van benne, a fronton és a gépház tetejébe kék leddel világító venti került és ágy hátoldali led nélkül, amivel éppen nem vagyok kibékülve mert jó nagy nyolcast ír le mőködés közben, szóval nem lesz hosszú életű. Nagyon halk, alapjáraton kb olyan 30dB körül mozgott, az eddigi alap 50dB-es házamhoz képest, merz akár mit csináltam vele zörgött. Eleinte ez is, aztán beállt a helyére és elhalkult. Hatalmas nagy szerelőablak van a windspace-en, és a gyártó honlapján lévőtől eltérően, az alaplaptartó lemez egyharmada méhkas perforált, viszont még így is nagyon stabil, a súlya 6,9Kg az oldalon lévő 7,2Kg-hoz képest. Nagyon jó ház, jó is szellőzik, diszkrét megjelenésű. 5*
2015-02-06 11:06:26
Csatári Pál
Szép ház, jó áron, de azért vannak hibái.
-Kellően nagy
-jól szellőzik
-gumis talpak
-nagyon jó hdd rögzítés
-előre beépített ventilátorok (3db)
-előlapon ventilátor-szabályzó, 4 usb port, hőfokkijelző
-nagy plexi a ház oldalán
-kellően nagy wiring space, jól el lehet vezetni a kábeleket az alaplapi tálca mögött

-a táp alatt csak ilyen redőny szerű kivágás van, és a porszűrő is csak egy perforált műanyag szerű lap.
Jobb lett volna egy normális porszűrő és egy jobban szellőző kialakítás a táp számára. Hasonlót kellett volna, mint az alsó ventinél.
-Csak kitörhető pcie hátlapok (2-ő cserélhetőt adnak).
-az előlapi panel rosszul volt rögzítve gyárilag, ha pendrive-ot dugtam be, akkor benyomódott az egész panel. Szétszedtem, az alátétet megigazítottam és visszacsavaroztam, és most már jó.
-csak 29cm-es vga fér bele (windforce kilőve)
-nem kiszedhető hdd keret (ez összefügg az előző hibával)

Összességében mindenkinek ajánlom ezt a házat. A hibáival bőven együtt lehet élni, és ár érték arányban az egyik legjobb ház a piacon. Anyagminőségre is teljesen rendben van.
Aminek ez a ház otthont ad nálam:
FX 6300 4,5ghz-Thermalright Macho 120
Sapphire R9 280 DualX
Evga 500b
2015-01-10 15:01:51
Szegedi Zsolt
Sokkal szebb a ház élőben,mint a képeken.Hangja a gyári ventiknek szinte nulla.
2014-12-24 22:39:28
Conwell Kft.
Még annyit az előző értékelésemből kihagytam, hogy az előlapi része az nagyon durván bele volt szorulva, alig lehetett lehúzni. Ellentétben a máshol látottakkal, olvasottakkal a bekapcs gomb, power led és a reset gomb kábele össze volt kötve már az első levételkor is, ezért érdemes a felső részt óvatosan eltávolítani.
2014-11-28 17:35:27
Conwell Kft.
Szerintem is szép ház, tetszik a design, a kék ledes ventik, a sok porszűrő rajta. Bennem felmerült kérdésként, hogy vajon az USB 3.0 még mindig úgy van-e megoldva, hogy az alaplapi hátsó panelhez kell kivezetni két USB csatlakozót. Ez a példány már alaplapi 19 pines csatlakozóval volt ellátva. Én úgy látom, hogy hűt rendesen, személy szerint a hőmérőjét valahol alul középen helyeztem el, ott általában 23-24 fok van (a három gyári ventivel). Szeretném a negatívumokat is kiemelni:
- A HDD gumis rögzítése ellenére igenis valamiért átveszi a rezgést a gépház.
- Én egy olyan darabot fogtam ki, amiben a power gomb nem működik megfelelően. Ha a power sw kábelt az alaplapi pinekre kötöm, megnyomom a power gombot, akkor a gép elindul, majd kb. 5 másodperc után kikapcsol (mintha folyamatosan zárva tartaná az áramkört, nem csak a gomb lenyomásának a pillanatában). Most a reset sw-t kötöttem rá az alaplapi pinekre, amivel gond nélkül be lehet kapcsolni. Sajnos az utóbbi hiba miatt én nem tudok rá ennél több csillagot adni, ennyi pénzért azért elvárnám, hogy működjön a kapcsolója.
Ezt valószínűleg tudni fogja, aki megveszi, de videokártya tekintetében vigyázni kell vele, ugyanis pl. egy Gigabyte GTX970 G1 nem fér bele (290 mm-es kártyákat lehet még belerakni).
2014-11-28 17:11:58
krupybalu
Nagyon szép ház, igényesen megcsinálva! Érződik rajta az anyag, nagyon stabil és elég nehéz házikó. A plexi nagyon szép belátást nyúlt a gépre és viszonylag jó a kábelmenedzsment is. Szellőzése nagyon jó a gyárilag beépített 3 ventivel 42 fok volt a gépházon belül a hőmérséklet. A gumitalpak nagyon stabilak, nagyobb erőt kifejtve se mozdulnak el az asztalról. Az árát nagyon megérte, tesztekből is látszik http://shellkretor.hu/images/Ranglista/ranglista-02.png hogy az egyik legjobb ár/érték arányú házikó.
Erősen ajánlom a gépházat és a PCX-et is , gyorsak és segítőkészek.
2014-10-10 20:58:21
Gerlai Dávid
Gyönyörű házikó, már amikor kivettem a dobozból akkor elcsodálkoztam ezen az "egyszerű-nagyszerű" szépségén. A ventik teszik a dolgukat, alacsonyan tartják a hőmérsékletet,még terhelés alatt is. Stabilan áll az asztalon, csúszásmentes talpainak köszönhetően. Az árát nagyon megérte, remek vétel volt!
2014-09-09 10:33:38
A kosár üres
 

Zalman Z9 U3 számítógép ház

16.778 Ft