image
Xiaomi Watch 2 Pro 4G fluorgumi szíjas fekete okosóra BHR7208GL
100 390 Ft
 
 
 
 
 
 
Xiaomi Watch 2 Pro 4G fluorgumi szíjas fekete okosóra BHR7208GL
Cikkszám: 564807
Gyártó : Xiaomi
Megbízhatóság: 100%
100 390 Ft
Garancia: 24 hónap
Várható átvétel
PCX átvevő pont máj. 21
Packeta máj. 22
MPL Automata máj. 22
Foxpost máj. 22
Easybox automata máj. 22
Sameday futár máj. 22
Posta Pont máj. 22
MPL futár máj. 22
Expressz szállítás máj. 21
Nagy csomag máj. 24
Tulajdonságok
Alvás figyelés: Igen
Android kompatibilis: Igen
Anyag: Rozsdamentes acél
Bajonett: 1,4300000
Elégetett kalória kijelzés: Igen
Érintőkijelző: Van
Eszköz kompatibilitás: Okostelefon
Forma: kör
GPS: Van
Gyorsulásmérő: Van
Gyroscope: Igen
iOS kompatibilis: Igen
Kapcsolódási technológia: Vezeték nélküli
Kapocs színe: Fekete
kijelző mérete: 1,43 "
Lépésszámláló: Van
Magasságmérő: Nem
Mikrofon: Igen
NFC: Igen
Pulzusfigyelő: Van
Pulzusmérő: Igen
SIM foglalat: Igen
Szíj anyaga: Bőr
Szíj színe: Barna
Szín: Fekete
Támogatott mobil operációs rendszerek: Android
Típus: Okosóra
Tok mérete: 47,6x45,9x11,8 mm
Üzemidő: 1 hét
Üzenet és hívás kezelése: Igen
Vízálló: Van
Vízállóság: Vízálló
Vízállósági szabvány: 5 ATM
Wi-Fi: Igen
WiFi: Van
Windows kompatibilis: Nem
Zene vezérlése: Igen

Termékleírás

 src=

 

A Xiaomi Watch 2 Pro teljesen új okosélményt kínál a csuklódon. Töltsd le kedvenc alkalmazásait a Wear OS eszközzel, tárd fel az LTE-kapcsolódás új szintjeit, és tudj meg többet az egészségedről és a fittségedről minden hordáskor.

Használd ki a Google-alkalmazások erejét közvetlenül a csuklódon.

 src=

 src=

SnapdragonŽ W5+ Gen 1 platformmal

Ultragyors és energiatakarékos 4nm processzor

Fejlett egészség- és edzéskövetés

A pulzusszám, az SpO2, az alvás és sok minden más sokoldalú elemzése*

 src=

5 rendszeres kétsávos GNSS

Kövesd nyomon pontosan a futásaid

 src=

 src=

1.43" AMOLED
Always-on kijelző*

Kristálytiszta látvány

 src=

 

AMOLED kijelző

Kristálytiszta

Ragyogó és tiszta 1,43" AMOLED kijelző
A legfontosabb információk egy pillantás alatt.

 src=

Igényes rozsdamentes acéltok

Két remek tokszín

A Xiaomi Watch 2 Pro gyönyörűen kidolgozott, egy klasszikus karóra szellemében, 46 mm-es számlapjával, párizsi kerettel és kiváló minőségű, finoman polírozott rozsdamentes acél testtel. Az óraszíj 2 színben kapható.

 src=

Klasszikus forgó gomb

Két oldalsó gomb

A mechanikus karórák örökségét folytatva a forgó gombbal zökkenőmentes és intuitív módon navigálhatsz a Xiaomi Watch 2 Pro készüléken. A két oldalsó gomb további funkcionalitást és kényelmet kínál.

 src=

 src=

 

Használd ki a Google alkalmazások erejét közvetlenül a csuklódon

A több, mint 200 népszerű harmadik féltől származó alkalmazással* a Xiaomi watch 2 Pro végtelen lehetőséget kínál az okosélethez.

*Az online alkalmazások nem beépítettek, és le kell tölteni őket a Google Play Áruházból.

 src=

 

Okosélmény, könnyű beállítás

Szinkronizáld az értesítéseket

 

A Xiaomi Watch 2 Pro gyorsan szinkronizálja a fontos értékesítéseket okostelefonodról, így segít nyomon követni a fontos üzeneteket, bejövő hívásokat, emlékesztetőket és egyebeket*.

 

Kérj segítséget a Google-tól a Google Assistanthoz*

 src=

Nézd meg a fotók előnézetét és készíts távoli fényképet

 

A Xiaomi Watch 2 Pro támogatja a távoli fényképezést és a fotók előnézetét*. Egyszerűen nyomd meg az exponáló gombot, és örökítsd meg kedvenc pillanataid útközben.

Támogatja a time-lapse fotózást is, így több teret ad a kreativításnak.

 

*A távoli fotórögzítés és a fényképek előnézete csak a Xiaomi 13 Ultra, Xiaomi 13 Pro, Xiaomi 13, Xiaomi 13T Pro és Xiaomi 13T készülékekkel kompatibilis. A funkció használatához frissítsd a Mi Connect alkalmazást a 2.12.229 vagy újabb verzióra.

 src=

Szinkronizáld az értesítéseket

 

A Xiaomi Watch 2 Pro gyorsan szinkronizálja a fontos értesítéseket okostelefonodról, így segít nyomon követni a fontos üzeneteket, bejövő hívásokat, emlékeztetőket és egyebeket*.

 src=

 

Szuper kényelmes

 src=

 src=

Snapdragon W5+ Gen 1 4 nm csúcskategóriás processzor

 

A Xiaomi Watch 2 Pro Snapdragon W5+ Gen 1 Wearable Platformja erőteljes teljesítményt és kiváló energiahatékonyságot biztosít, sima, reszponzív és zökkenőmentes élményt biztosítva.

 src=

 

Nagyobb tárhely

A Xiaomi Watch 2 Pro nagyobb tárhelyével több tartalmat tárolhatsz offline, legyen szó a zenei könyvtáradról, harmadik féltől származó alkalmazásokról, vagy a kedvenc számlapjaidról.

 src=

 

Hosszú üzemidő

Nagy kapacitású akkumulátorával és hatékony processzorával a Xiaomi Watch 2 Pro tartós energiát biztosít.

 src=

 src=

 

150+ sportmód*

Csináld, amit szeretsz

A Xiaomi Watch 2 Pro több, mint 150 sportmódot támogat, így minden kedvenc tevékenységedben nyomon követheted a fejlődésed. Az optimalizált professzionális algoritmusmodellek pontos edzésadatokat és elemzéseket biztosítanak, hogy még tovább fokozzák a fejlődést.

 src=

 src=

Független GNSS öt műholdas helymeghatározás

 

Az L1 + L5 kétsávos globális navigációs műholdrebdszer használatával a Xiaomi Watch 2 Pro könnyedén megbirkózik az összetett környezetekkel a gyorsabb helymeghatározásnak és a pontos követésnek köszönhetően.

 

5ATM vízállóság

Élvezd a csobbanást

 

Az 5 ATM vízállósággal* a Xiaomi Watch 2 Pro nem fél a nedvességtől, így könnyedén nyomon követheted a víz alatti edzéseket.

 src=

 src=

Testösszetétel mérése

Számszerűsítsd a fejlődésedet

 

A bioelektromos impedancia érzékelők és tudományos algoritmusok segítségével a Xiaomi Watch 2 Pro mindenféle egészségügyi adatot mér például a testzsírszintet, az alapvető anyagcsere sebességet és a csontok sótartalmát*. Ismerd meg jobban a saját tested, és kövesd nyomon a fejlődésed.

 src=

Alvásfigyelés

Aludj jobban tudományosan

 

A Xiaomi Watch 2 Pro nemcsak az alvási óráid nyomon követésében segít, hanem az alvási szakaszokat is megkülönbözteti, és más többdimenziós adatokat is nyomon követ, mint például a pulzusszám, a véroxigén és a légzési minőség*.

 src=

Fejezd ki a stílusod

Számtalan számlap közül választhatsz

Kombináld és párosítsd

A Xiaomi Watch 2 Pro több, mint 20 beépített számlappal, köztük több dinamikussal rendelkezik. A kifinomult elegánstól a hasznosig, biztos megtalálod a tökéleteset.

 src=

Megjegyzések:

A Xiaomi Watch 2 Pro egy teljesen új okosélményt kínál a csuklódon. Töltsd le kedvenc alkalmazásaidat a Wear OS eszközzel, nyisd meg a kapcsolódás új szintjeit az LTE-vel, és tudj meg többet az egészségedről és a fittségedről minden viseléssel.

*Kompatibilitás: csak az Android 8.0 vagy magasabb verziószámú okostelefonokat támogatja, amelyeknek 21.30.12 vagy magasabb GMS-verzióval kell rendelkezniük. Az Android (Go kiadás) nem támogatott.

*Ezt a terméket és annak funkcióit nem orvosi eszköznek tervezték, és nem célja betegségek előrejelzése, diagnosztizálása, megelőzése vagy gyógyítása.

*Always-on kijelző: always-on időmutatás. Ennek a funkciónak az engedélyezése nagyban befolyásolja az akkumulátor élettartamát.

*A Google Wallet elérhetősége és funkciói országonként vagy régiónként eltérőek lehetnek.

*A Google Assistant bizonyos nyelveken és országokban nem érhető el. További információkért kérjük, látogass el a Google Assistant hivatalos weboldalára.

*Egyes készülékfunkciók (beleértve, de nem kizárólagosan a hívásemlékeztetőket, értesítés-emlékeztetőket stb.) megkövetelik, hogy az alkalmazás a háttérben fusson és működésbe lépjen. A konkrét utasításokért kérjük, olvasd el az alkalmazásban található utasításokat.

*Az okoseszközök és az okosotthoni termékek Google Assistant támogatást igényelnek. A támogatott eszközök országonként és régiónként eltérőek lehetnek.

*Az önálló LTE-csatlakozás csak az LTE-változatokhoz érhető el. Az LTE változaton az önálló hanghívás párosítást igényel egy alkalmas Android 8.0 vagy magasabb verziószámú okostelefon készülékkel és egy különálló, megfelelő vezeték nélküli díjcsomaggal. Előfordulhat, hogy a szolgáltatód nem támogatja az önálló hanghívást, vagy csak bizonyos területeken támogatja a funkciót. Kérjük, további információkért érdeklődj a szolgáltatójánál. Ha a párosított telefon nincs bekapcsolva, vagy nem csatlakozik vezeték nélküli hálózathoz, az önálló funkció korlátozott lesz. Az LTE SMS-hez a telefonon lévő SMS-információk szinkronizálásához a telefonnak csatlakoztatva kell lennie. Az eSIM független számok nem támogatják az SMS-funkciót. Az eSIM használatához vezeték nélküli szolgáltatás szükséges. Ez a szolgáltatás a szolgáltatóváltás és a barangolás (a szerződés lejárta után is) bizonyos használati korlátozásokkal járhat. Az eSIM elérhetősége országonként/régiótól és szolgáltatótól függően változhat. További részletekért kérjük, látogass el a következő weboldalra: https://www.mi.com/global/support/esim

*Az akkumulátor élettartamának tesztelési adatai a Xiaomi laboratóriumából származnak. Az akkumulátor élettartama a tényleges használat során különböző tényezőktől, például a beállításoktól, a működéstől, a használati szokásoktól és a környezettől függ, és eltérhet a laboratóriumi eredményektől.

*A sportmódok száma a szoftver verziójától függően változik. Kérjük, győződj meg róla, hogy a legújabb szoftververzióval rendelkezel.

*5ATM vízállóság: A Xiaomi Watch 2 Pro 5 ATM (50 méter mélységig) vízállósági besorolással rendelkezik. A minősítés az ISO 22810:2010 szabványon alapul. A tesztjelentés száma: 68.189.23.0037.01. Az óra hordható úszómedencékben, a part közelében úszás közben vagy más sekélyvízi tevékenységek során. Forró zuhanyzóban, szaunában vagy búvárkodás közben azonban nem használható. Kérjük továbbá, hogy vízi sportok során kerüld el, hogy az órát közvetlenül érjék erős hullámok. A vízállósági szint nem állandó, és idővel csökkenhet.

*A Body Composition nem alkalmazható, ha pacemakert vagy más orvosi eszközt ültettek be neked, vagy várandósság esetén. Az eszközön és az alkalmazáson keresztül elérhető, egészséggel kapcsolatos információk nem tekinthetők orvosi tanácsadásnak. A mérések csak személyes referenciaként szolgálnak. Kérjük, hogy tanácsért fordulj orvosodhoz.

*Az alvási szakasz, az átlagos pulzusszám és a véroxigén szintjének adatai nem jelennek meg a három óránál rövidebb ideig tartó, szórványos alvások esetében. Kérjük, kapcsold be az Alvási légzésminőség-ellenőrző funkciót a Beállításokban, hogy lásd az eredményt.

*Smart heart rate monitoring mode: The user"s heart rate is automatically checked every 10 minutes at rest and every minute when active.

*Az egész napos vér oxigénmonitorozási módot manuálisan kell engedélyezni. A megfigyelés 10 percenkénti egyszeri ellenőrzésre van beállítva. Ez a termék nem orvostechnikai eszköz. A mérési adatok és eredmények kizárólag tájékoztató jellegűek, és nem képezik orvosi diagnózis és kezelés alapját.

*A véroxigén-monitorozás (SpO2) funkció nem szolgál betegség diagnosztizálására, megelőzésére, megfigyelésére, előrejelzésére, prognózisára, élettani folyamatok vizsgálatára vagy bármilyen más orvosi célra. Minden adat és nyomon követés kizárólag a jólét és személyes referenciaként használható. Ha rosszul érzed magad, kérjük, hagyatkozz professzionális orvosi eszközökre, vagy fordulj orvoshoz segítséghez.

*Az ezen a weboldalon található specifikációk és leírások változhatnak. A Xiaomi fenntartja magának a jogot, hogy bármikor, értesítés és kötelezettség nélkül változtasson a termék ezen a weboldalon található funkcióin, jellemzőin, specifikációin és felhasználói felületén, beleértve, de nem kizárólagosan a termék funkcióit, jellemzőit, specifikációit és felhasználói felületét.

Kedves Vásárlónk!

Fizetésnél kérjük kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében.

A Kormány döntése értelmében a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.

További információkat a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján talál: https://nmhh.hu/veglegestorles

Ajánló
image
Xiaomi Watch 2 Pro 4G bőr szíjas ezüst okosóra BHR7210GL
100 390 Ft
image
Samsung Galaxy Watch5 Pro okosóra 45mm LTE titánium fekete (SM-R925FZKAEUE)
102 191 Ft
image
Xiaomi WATCH 2 PRO 4G BLACK (BHR7208GL) OKOSÓRA
100 490 Ft
image
Samsung Galaxy Watch6 Classic okosóra 43mm Bluetooth ezüst színű (SM-R950NZSAEUE)
101 890 Ft
PCX 2006-2024.
Kapcsolat: [email protected]
Cookie / süti kezelés Az oldalon cookie-kat használunk, melynek részleteit itt találod.