Finom, vegán ételeket készíthetünk - kitűnő növényi fehérjeforrás.
A borsófehérje-granulátum sárgaborsóból készül, és kitűnő választás a növényi fehérjebevitelre.
A granulátum 100g-ja 55g vegán fehérjét tartalmaz, emellett magas a rosttartalma.
A borsófehérje-granulátum darált hús helyettesítésére szolgál. Kiválóan alkalmas rakott, töltött ételekhez, fasírthoz, bolognai raguhoz.
Összetevők: borsófehérje sárgaborsóból
100 gramm borsófehérje-granulátum tápértéke: Energia 1420 kJ / 335 kCal Zsír: 5g - amelyből telített zsírsav: 0,9g Szénhidrát: 17g - amelyből cukor: 3g Rost: 15,5g Fehérje: 55g Só: 0g
Felhasználás: elkészítés előtt beáztatjuk, majd a vizet leöntjük, és kinyomkodjuk. A darált hússal megegyező módon használhatjuk (fasírozott, töltött káposzta, rakott egytálételek, főételek készíthetők belőle).