image
SZAFI FREE GLUTÉNMENTES VILÁGOS PUHA KENYÉR LISZTKEVERÉK 1000G
4 699 Ft
 
 
 
 
 
 
SZAFI FREE GLUTÉNMENTES VILÁGOS PUHA KENYÉR LISZTKEVERÉK 1000G
Cikkszám: 238650
Gyártó : -
Megbízhatóság: 100%
4 699 Ft
Várható átvétel
PCX átvevő pont máj. 14
Foxpost máj. 15
MPL Automata máj. 15
Posta Pont máj. 15
DPD Futár máj. 15
MPL Futár máj. 15
DPD Expressz máj. 14
Nagy csomag máj. 19

Gluténmentes, tejmentes, tojásmentes, maglisztmentes, élesztőmentes, zsírszegény házi kenyér készíthető a lisztkeverékből, ami több nap után is puha marad és mellékízmentes!
Nagyon könnyen kezelhető lisztkeverék!

Összetevők:
Kölesliszt, tápióka keményítő, rostkeverék (útifűmaghéjliszt, bambuszrostliszt), térfogatnövelő szer (nátrium-hidrogén-karbonát), savanyúságot szabályzó anyag (citromsav)

Allergének:
A termék szezámmagot, mustármagot, zellert, dióféléket, szulfitokat, csillagfürtöt tartalmazhat!

Átlagos tápérték 100 g lisztkeverékben:
Energia: 1397kJ / 331 kcal
Zsír: 1,9 g
- amelyből telített zsírsavak: 0,5 g
Szénhidrát: 65,2 g
- amelyből cukrok: 1,9 g
Rost: 13,7 g
Fehérje: 6,5 g
Só: 0,03 g

Az adatok tájékoztató jellegűek.
Hozzáadott cukrot nem tartalmaz. Természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz.

Felhasználási javaslat:

Vizes zsemle recept: 

Hozzávalók (3 db zsemléhez): 
140 g Szafi Free Világos Puha kenyér lisztkeverék; 
2 g só;
20 g frissen facsart citromlé, vagy almaecet; 
170 g langyos víz; 
1 + 1 g kókuszolaj a lekenéshez (elhagyható, de ettől lesz barnás a kérge) 

Elkészítés: A lisztkeverék kivételével keverjük össze a hozzávalókat (vizet, sót, citromlevet), majd adjuk hozzá a lisztkeveréket, és jó alaposan gyúrjuk össze. Pihentessük a tésztát 5 percig. Pihentetés után enyhén lisztezett felületen 3 db, laposabb zsemlét/ vagy bagettet formázunk belőle (a sütőben jó nagyra meg fog nőni). Előmelegített 200 fokos sütőben 40 perc alatt süssük készre. (A sütési idő végén újra lekenhetjük kókuszolajjal, vagy lefújhatjuk vízzel).

Tárolás:
Száraz, hűvös helyen tárolandó.

Forrás: gyártó/forgalmazó 2016 november

PCX 2006-2025.
Kapcsolat: [email protected]
Cookie / süti kezelés Az oldalon cookie-kat használunk, melynek részleteit itt találod.