fb pixel code
KATEGÓRIA
Ajánló
2020. 01. 21
Control mozi készülhet? A Rogue One írója benne lenne
2020. 01. 21
Kiderült mely Huawei készülékek kapják meg az új frissítést.
2020. 01. 21
Son Goku lenyomja a Jediket is! Jól fogy a Dragon Ball Z: Kakarot
2020. 01. 21
A Dying Light 2 megjelenése is csúszik!
2020. 01. 20
Olcsó? Akkor futás! - Xiaomi Mi AirDots bluetooth fülhallgató
2020. 01. 20
Apró, mégis sokakat zavaró frissítést adott ki a Google
2020. 01. 20
Első kézből? A nagy NAVI még idén bemutatkozik
2020. 01. 20
Kiszivárgott volna az RTX3080 és RTX3070?
2020. 01. 17
Mit tud a GTX1660 Fortnite, RDR2 és Rage2 alatt? Elég 100 FPS-re Full HD felbontáson?
2020. 01. 17
Liquid Freezer II 280 - impozáns AIO hűtés az Arctic-tól
2020. 01. 17
Elhalasztották a Cyberpunk 2077 megjelenését
2020. 01. 17
Árat csökkent az Nvidia - olcsóbb lesz az RTX 2060
2020. 01. 16
Megújult az Edge böngésző, Chromiumra váltott a Microsoft!
2020. 01. 15
A PUBG bölcsője? Egy hétig kipróbálható az Arma III
2020. 01. 15
Új év, új Intel sebezhetőség? Ezúttal az IGP-k rejtenek veszélyt
2019. 06. 27

Dübörög a Steam Summer Sale! - akár 80%-os kedvezménnyel is vásárolhatunk

Dübörög a Steam Summer Sale!

Pénztárcák rettegjetek, megkezdődött a STEAM áruház nyári leárazása

Érdemes frissíteni a kívánságlistánkat izgalmas címekkel.


A nyári vásárban szinte minden ott szereplő játék akciósan kapható, sőt nem ritka a 80%-os kedvezmény sem. Az évente rendszeresen megtartott eseményt ráadásul fel is turbózták egy kicsit, és a közönséget egy kis versennyel próbálják további pénzköltésre motiválni. A lényeg, hogy választhatunk magunknak egy állatfigurával jelölt csapatot, melyet vásárlásainkkal, és különféle játékokban elért teljesítményekkel segíthetünk a győzelem felé. A versenyek eredményeit naponta összegzik, és jutalmakat is sorsolnak, az aktuális top 3 játékosai között. A véletlenszerűen választott versenyzők, a Steames kívánságlistájukon szereplő játékokból kaphatnak egyet, teljesen ingyen. A vásár végén összesítik a napok alatt kialakult eredményeket, és a legjobb három csapat tagjai további kívánságlistás játékot kapnak jutalom gyanánt. Akit a leárazások mellett az ajándék játékok ígérete is vonz, az helyezzen pár izgalmas címet a várólistájára, a Grand Prix részleteit és szabályait pedig IDE kattintva böngészheti át. Kedvcsináló gyanánt szemezgessünk néhány jó ajánlat közül.

The Witcher 3: Wild Hunt - Game of the Year Edition

Az emberek ellen acél, a szörnyek ellen ezüst.


Az utóbbi időszakban minden a CD Projekt nagy szabású szerepjátékáról, a Cyberpunk 2077-ről szól. Számtalan lehetőség, részletes karakterfejlesztés, szabadon bejárható világ, tele interakcióval és meglepetésekkel. A hype persze érthető, de valószínűleg Keanu Reeves lélegzetelállítós mémjei most nem áraszthatnák el az egész internetet, ha előbb nem nem lett volna a The Witcher, és a nagyszerűen sikerült harmadik rész. A The Wild Hunt beírta magát a játéktörténelembe, az eredeti regényekért felelős Andrzej Sapkowski pedig már rendesen bánja, hogy a kezdetekkor lenézte a videojátékokat, és részesedés helyett fix összegért passzolta át az adaptációs jogokat. A harmadik epizódnak csak a fő történeti szála is megvan 50 órás, a számtalan jól sikerült mellékküldetés pedig kényelmesen rádupláz erre, az egyéb aktivitásokkal és kényelmes tempóval viszont akár több száz óráról is beszélhetünk, a kiegészítők még csak ekkor jönnek. A Hearts of Stone és Blood and Wine kiegészítő akár 60 órányi, színvonalas extra tartalommal bővítheti a játékot, utóbbi ráadásul egy teljesen új területre kalauzol bennünket. Aki kedvet kapott a kívülálló szörnyvadász díjnyertes kalandjához, a 70%-os leárazás keretében most 14,99€-ért, vagyis kevesebb mint 5000 Ft-ért szerezheti be, a kiegészítőkkel megpakolt Game of the Year Edition-t.

PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS

Szabat szerda, szabad élet, szabadesés


Megértük volna a battle royale láz lecsengését? Néhány éve még mindenki ebben látta a jövőt, és boldog-boldogtalan ebben a műfajban akart játékot fejleszteni. A legutóbbi sikert a Respawn fejlesztői könyvelhették el, az ingyenes Apex Legends tényleg nagyot futott, ám a ritkán érkező frissítések és az elmaradozó tartalmi bővítések miatt, szép lassan lejjebb apadt a játékosbázis. A műfaj legnépszerűbb darabja továbbra is rendületlenül a Fortnite, de egyedülálló módon a műfajt betonba öntő PUBG is jól tartja magát. Az ötven fős, nyílt területen zajló élethalálharcban egyedül, párban, vagy csapatban is küzdhetünk, a területen elszórva különféle fegyvereket, páncélzatot és járműveket találhatunk elszórva. Bár a játék alapkódját nem fogják újraírni az alapoktól, de új fegyverek, pályák és járművek a mai napig érkeznek hozzá, így aki elnézi az olykor indokolatlanul alacsony képkockaszámot és a rakoncátlankodó szervereket, az most mindössze 14.99 €-ért, vagyis nagyjából 4800 FT-ért, féláron juthat hozzá az egyik legkedveltebb taktikai lövöldéhez.

Tomb Raider

Kúszás, mászás, ugrás, lövés, robbantás. Egy átlagos régész hétköznapjai.


23 év telt el azóta, hogy Lara Croft először felbukkant, még az eredeti PlayStation konzolon. A hatalmas poligon mellek mögül lövöldöző, szaltózva szökkenő félistennőből, azóta valamivel véznább, ám hatványozottan kegyetlenebb, és ezekkel együtt mégis emberibb karakterű hősnő vált. Az évek alatt számtalan kísérlet született az eredeti siker megismétlésére, ám a koncepciót csak 2013-ban sikerült érdemlegesen újjáéleszteni. A legjobb dolog ami a játékkal történhetett, az a PlayStation exkluzív Uncharted volt, és bár hasonlóan szerethető karakterek és párbeszédeket a Tomb Raider nem kapott, a látvány és a mozgásrendszer lenyűgöző lett, és megalapozta a sikert. Az alcím nélküli rebootban tanúi lehettünk, ahogy Lara először olt ki egy életet, hogy mára olyan természetességgel csapjon jégcsékányt mások tarkójába, mintha csak kavicsokkal kacsázna a tavon. A két folytatás nem csavart igazán nagyot a bevált alapokon, de mindkétszer fantasztikus helyszínekre vezetett, és kielégítette a rajongók felfedezés- és logikai feladatok iránti vágyát is. Aki netán kihagyta volna a sorozatot, az most jóformán fillérekért vetheti bele magát a régésznő kalandjaiba! A 2013-as Tomb Raider 2.99 €, vagyis még 1000 Ft sincs, a 2015-ös Rise of the Tomb Raider még mindig csak 7.49 €, vagyis alig 2500 Ft, a tavaly szeptemberben befutott Shadow of the Tomb Raider pedig 60%-os kedvezménnyel 23.99 €, ami nagyjából 7700 Ft-nak felel meg.

Grand Theft Auto V

Félre az útból, ez az én városom


A Rockstar világhírű sorozata aligha szorul bemutatásra. A sok botrányt kavart bűnözőszimulátorban a realizmus, az abszurditás és a kötelező polgárpukkasztás egy csomagban érkezik, mely egyeduralkodóként feszegeti a nyílt világú játékok határait. Hogy mennyi tartalom és mennyi részlet fér a sandbox stílusú alkotásokba, azt talán még évtizedekig a GTA sorozat fogja meghatározni, miközben a poltikusok és szülők továbbra is együtt rázzák öklüket a játékipar felé. Aki az elmúlt hat évben nem találkozott vele, az valószínűleg nem is ezen bolygón él, ugyanis a játék még az előző generációs konzolokon debütált, 2013-ban. A PC-s verzióra két évet még várni kellett, ám népszerűsége 2015 óta, ezen a fronton is rendületlen. A számtalan közösségi mod, verseny, és a kaotikus online őrület még a mai napig vonzza a játékosokat, de az egyjátékos küldetések is bőven tartogatnak fura figurákat, pihent humort, látványos- és érdekes pillanatokat. A fejlesztők az utóbbi időben, a Red Dead Redemption konzol exkluzív folytatására összpontosították erejüket, a következő GTA pedig még egészen biztos, hogy évekig várat magára, így nem késő most beugrani. Aki esetleg nem rég szerzett új számítógépet, és csak most pótolná a lemaradást, az fél áron 14.99 €-ért, azaz kb. 4800 Ft-ért kezdhet digitális bűnözői karriert.

Borderlands

Két játék, minden kiegészítővel, nem egészen 2000 Ft-ért


Ezt is megértük, hamarosan érkezik a harmadik rész, de addig is érdemes lehet újra lendületbe jönni. A Gearbox 2009-ben készült el belső nézetű, kooperatív lövöldéjével, ahol a Pandora nevezetű bolygón, különleges képességű hősökkel vethettük bele magunkat, a Mad Max világára emlékeztető, sivatagos terepen zajló lootvadászatba. A Diablo-ra emlékeztető játékmenet sokak szívébe belopta magát, a hangulatot pedig erős humorral, és egyedi cel-shaded stílussal, vagyis rajzolt textúrákkal emelték. A második rész finomított a játékmeneten, és nem csak változatosabb környezetet, hanem egy emlékezetes főellenfelet is magával hozott, így egyértelműen a széria legnépszerűbb darabja lett. A kiéhezett rajongótábor végül Handsome Jack előzménytörténetét is megkapta játszható formában, mely a The Pre-Sequel névre hallgat, és még a kissé fárasztó, de ikonikus szereplőt, az egy keréken guruló robotot is irányíthattuk benne. A végtelen mennyiségű begyűjthető fegyvert, pihent főellenfeleket, és kaotikus akciókat kínáló játékokat, most konkrétan apróért zsebelhetjük be. Az év ajánlata nem más, mint a Handsome Collection, mely a Borderlands 2-t és a The Pre-Sequelt, az összes megjelent kiegészítőjükkel együtt tartalmazza. A tekintélyes tartalommal megpakolt csomag, most 98%-os kedvezménnyel szerepel az áruházban, az 5,88€ átszámolva nincs még 2000 Ft sem.

A lista végtelen hosszú. A független fejlesztők egyedi alkotásaitól, a tripla A kategóriás címeken át, egészen a kedvezményes gyűjteményekig, számos műfajban és stílusban találhatunk meglepően kedvezményes ajánlatokat. A Steam Summer Sale július 9-én ér véget.

KD - PCX

2019. 06. 27

Control mozi készülhet? A Rogue One írója benne lenne
Az alkotók benne lennének egy Control film elkészítésében, és már az író is bejelentkezett A Control kétségtelenül a Remedy nagy visszatérése volt, hiszen a közönség, és a sajtó is szerette a természetfeletti elemekben gazdag akciójátékot. Olyannyira, hogy a Los Angelesben megtartott The Game Awards rendezvényen elnyerte a legjobb látvényért járó díjat. A finn stúdió híres arról, hogy szereti filmszerűvé varázsolni játékait, ám ezúttal lehet, hogy szintet léphetnek. Gary Whitta neve sokaknak a Rogue One forgatókönyvírójaként lehet ismerős, de hozzá köthető a Star Wars Rebels animációs sorozat több epizódja is. A videojátékok világa sem idegen számára, hiszen olyan címek hátterének kidolgozásában vállalt szerepet, mint a Telltale-féle The Walking Dead, vagy a mára erős kult státuszt élvező 2006-os Prey. Az író néhány órája rajongói kérdésekre válaszolt Twitter oldalán, és aki esetleg követte az eseményt, izgalmas eseménynek lehetett tanúja. Az egyik felhasználótól azt a kérdést kapta, hogy melyik videojátékból látna legszívesebben filmes adaptációt, és hogy megírná-e hozzá a forgatókönyvet. A válasza egyszerűen csak annyi volt: "CONTROL. És igen." Az igazi meglepetés még csak ezután jött, ugyanis Thomas Puha, a Remedy kommunikációs igazgatója is felbukkant a bejegyzés alatt, és beszélgetésre invitálta a filmest. Természetesen ebből még korai lenne messzemenő következtetéseket levonni, és jogos a kérdés, hogy vajon jó ötlet megkockáztatni, egy újabb játékot feldolgozó
Kiderült mely Huawei készülékek kapják meg az új frissítést.
A Huawei nyilvánosságra hozta mely készülékeik kapják meg az EMUI 10-re keresztelt felhasználói felületet. 2019 augusztusában mutatták be először az új rendszert, aminek az alapját az Android 10 adja. Azóta viszont csak a béta verzióban kiadott apróbb dolgokról lehetett hallani. Most viszont hivatalosan is megerősítették mely készülékek kapják meg a frissítést: Huawei Mate széria: Huawei Mate 20Huawei Mate 20 ProHuawei Mate 20 LiteHuawei Mate 20 XHuawei Mate 20 X (5G)Huawei Mate 20 X (4G) Huawei Mate 20 Porsche RSHuawei Mate 10Huawei Mate 10 ProHuawei Mate 10Huawei Mate RSHuawei Mate X Huawei P széria: Huawei P30Huawei P30 ProHuawei P30 Lite/Nova 4eHuawei P20Huawei P20 ProHuawei P Smart 2019Huawei P Smart+ 2019Huawei P Smart Z Huawei Nova széria: Huawei Nova 5THuawei Nova 5Huawei Nova 5 ProHuawei Nova 5ZHuawei Nova 5iHuawei Nova 5i ProHuawei Nova 4Huawei Nova 4eHuawei Nova Lite 3 Egyéb Huawei készülékek: Huawei Y9 Prime 2019Huawei Enjoy 9SHuawei Enjoy 20S Huawei Maimang 8Huawei Enjoy 10 PlusHuawei Enjoy 10SHuawei Maimang 7Huawei Enjoy 10Huawei MediaPad M6 10.8Huawei MediaPad M6 8.4 Honor készülékek: Honor 20 ProHonor 20Honor 20 Youth EditionHonor 20SHonor 20i/20 LiteHonor 9XHonor 9X ProHonor View 10/Honor V10Honor View 20/Honor V20Honor 10Honor 10 LiteHonor 10 Youth EditionHonor 8XHonor Magic 2 A jelen állás szerint a Mate 20 és a P30 sorozat tagja még januárban megkapják a frissítést, a többi készülék pedig valószínűleg kisebb-nagy
Son Goku lenyomja a Jediket is! Jól fogy a Dragon Ball Z: Kakarot
Az új Dragon Ball játék meglepően jól teljesít a kasszáknál 1986. Ekkor jelent meg Japánban a Dragon Ball sorozat, tehát már harmincnégy éve képes lázban tartani a nézőket, és jól láthatóan a videojátékok kedvelőit is. Az itthon 1997-től vetített sorozat nézői, ekkor többnyire még nem tudták, hogy mi fán terem az anime műfaja, de nem is volt rá szükség ahhoz, hogy farsangkor minden gyerek csillagharcosnak öltözzön. A sorozat itthon hamar jelenséggé vált. Rengetegen követték az eredeti Dragon Ball-t, majd a folytatást, a Dragon Ball Z-t, később botrányok alakították megítélését, és a média is felkapta. A sorozat erőszakos jeleneteit nehéz lenne letagadni, a Kis Vakond-ban például ritkán püföltek valakit véresre, elenyésző volt az energiasugárral gyomorfalba ütött lyuk, és a kettévágott figurák is ritkának számítottak. Az egyre erősödő nyomás hatására, a szériát vetítő kereskedelmi csatorna végül levette a műsorról, egy teljes generáció legnagyobb bánatára. Ezek alapján jó esély van rá, hogy részben ennek is köszönheti az éveken át tartó, és megújulni is képes népszerűségét. Olyannyira, hogy bár számos videojátékos adaptáción van túl, a január 17-én megjelent Dragon Ball Z: Kakarot igazán szépen fogy a boltokból, maga mögé utasítva a legjobban futó aktuális címeket is. A GSD és UKIE felmérése szerint, a múlt héten a csillagharcos és barátai voltak a legnépszerűbbek az Egyesült Királyságban. Ezzel olyan címeket utasított maga mögé, mint a toplista elejét magabiztos
PCX 2006-2020.
Kapcsolat: [email protected]
Az oldal tetejére 0 Kedvenceim 0 Összehasonlítás 0 A kosár üres