Nyelv: Magyar
Csatolófelület: USB
Csepp álló: Nem
Méret: Normál
Szín: Fekete
Tipus: Multimédia
Vízálló: Nem
Multimédia gombok száma: 8
Slim kialakítás: Nem
Elem méret: Nincs
LED világítás: Van
Hatótávolság (m): Nincs
Vevőegység mérete: Nincs
TouchPad: Nincs
Trackball: Nincs
Garancia: 24 hónap
Cikszám: 96259
 
 
 
 
 
 
Várható átvétel:
Kedd:
Duna Plaza
Szerda:
Futárszolgálat
Csomagautomata
Posta Pont
MOL Pont
COOP Pont
Pick Pack Pont

Értékelés

Hogyan teljesít Nálad ez a termék? Írd meg tapasztalataid és értékes ajándékokat nyerhetsz. Az értékeléshez be kell jelentkezned!
Mócza Dániel
Egész jó billentyűzet,ennyiért ez bőven megéri.A két szín szépen átvilágítja a karaktereket így nem kell hozzá külön villany esti használathoz.Amivel csak problémám van hogy 7 médiagombból 4nek nem látom értelmét.és az enter kialakítása kicsit fura de meg lehet szokni.
2016-07-28 13:41:07
Nyers Norbert
Szinte teljesen jó lenne ha a egyes gombok nem ragadnának le folyton.
2016-02-06 14:10:35
Vágó Roland Alex
azonosító:151213/821274

Közel egy hónapja vettem ezt a klaviatúrát.
Kezdjük a pozitívumokkal: A két szín amit a háttérvilágítás biztosít (kék-piros) szinte tökéletesen kitölti a karaktereket, kopást vagy átütést eddig nem tapasztaltam. Személy szerint a kéket nappal, a pirosat pedig sötétben használom, a kék ugyanis sokkalta intenzívebb ami sötétben kicsit bántja a szemet (legalábbis számomra zavaró) a gombok kialakítása és érintése nálam tökéletes (leszámítva az enter-t és környékét, de erről lentebb) a világítás kapcsológombját is okos húzás volt a jobb kézhez eső legszélsőként elhelyezni, ugyanis így a sötétben könnyen ki lehet tapintani és nem kell befelé húzva a kezet számolgatni hogy most vajon melyik :) A magasság állítását szintén elegendőnek találtam, a csúszásgátlók is jól funkcionálnak.

És most lássuk az árnyas oldalt: Nem csak rémhír, a gombok valóban beragadnak... Vagy mégsem :D Körülbelül 3 nap használat után kezdett el nálam is jelentkezni a probléma és picit el is szomorodtam. Viszont 4 napig a gépet elraktam pihenni (elszállt a táp) és a pótlás idejére nyilván a billentyűzet sem volt használva. Azóta olyan minimális beragadásokat tapasztalok csak, amelyek jóformán észre sem vehetők, vagy csak nagyon kicsit zavaróak. A num-, caps-, scroll-lock visszajelző fényei nem gyengék, még sem láthatóak kellőképp mert túl mélyen ülnek a billentyűzetben, így a "kaszni" eltakarja. Ha tippelnem kéne akkor azt mondanám hogy elfelejtettek belerakni 3 kicsi átlátszó műanyagot a LED és a nyílás közé. Végül szót ejtenék az enter-ről is, amely igen csak érdekesen lett kialakítva. A klasszikus kialakításnál is előfordult nemegyszer hogy véletlen az "ű" betű került az enter lenyomása helyett. Ezen esetek száma azóta meghatványozódott :D Túl kicsi véleményem szerint az enter, de úgy vélem hamar hozzá lehet szokni.

Összességében ár/érték terén kifejezetten korrekt vétel, nagyjából annyit tud mint amennyibe kerül, ugyan akkor komoly játékosoknak én sem ajánlom a gombok miatt. Megkedveltem a hibái ellenére is, addig nem szándékozom lecserélni amíg az elhasználódásból kifolyólag meg nem hibásodik :)
2016-01-07 19:52:48
Seed
Rendelési azonosító: 2015-11-18 14:57:38 rendeléshez: 151111/708301
2015-11-18 17:45:13
Seed
1 teljesen jó billentyűzetnek bizonyult. Teljesen fekete kialakítású, a betűkön a feliratok átlátszóak, és így van alulról megvilágítva leddel, melyet 3 módon tudsz változtatni, a jobb szélső multimédiás gombbal, (kikapcsolva, kék, piros). Ha bevan kapcsolva a led, alulról felfele haladva igaz, halványabban látom a világítást, de nem annyira vészesen, mert még így is látom még a multimédiás gombokat is, főleg a sötétben. Magyar kialakítású, egyedül ami szokatlan az a Ű betű elhelyezése melyet az enter tetjébe tettek be, ami most még kicsit zavaró, de hozzá lehet szokni. A beragadó billentyűkkel még nem találkoztam, amikről rengeteg helyen lehet olvasni, még a nagy gombokra sem vonatkozik, mint pl. a shift vagy enter. Viszont a Backspace, Enter, jobb Shift, és a Space gombok amikről kattogó hangzású vélemények vannak, na az igaz, nem annyira vészesen, hogy ne lehessen elviselni, meg ha zenét hallgatsz gépelés közben, akkor úgysem fogod észrevenni. Napközben ha világos szobában használaod akkor lehet látni a billyentyűkön a feliratot, de ha kicsit sötétebb, mint pl. az enyém akkor jobban nézned kell, hogy lásd a feliratokat, de igazából erre van a világítás benne, illetve hosszú évek után úgy is tudod melyik gomb hol van. 8 multimédiás gomb található rajta az "F" betűk felett, balról-jobbra: e-mail, kereső, vmilyen mappa gomb, internet böngésző, lejátszás-pause, hangerő növelés, hangerő csökkentés, és a led gomb. A num-caps-scroll zölden világító ledje elég kicsi így nehezen látszik, de azért meglátod mivel tudod, hogy hol kell lennie. Slim kialakítású gombok. Kicsit csúszkálos a billentyűzet mivel az alján csak 2db kis 2-3cm gumi talp található ami azért annyit nem fog. Magasság állítása bőven elég, talán picit kissebb az átlagnál.
Ezektől függetlenül 1 nagyon jó kis billyentűzet, talán 1 kicsit drága, de egye-fene.
2015-11-18 14:57:38
Feri29
Én azzal kezdeném hogy a billentyűzet maga nem rossz én szeretem használni.Engem egy kicsit zavar az hogy az Enter és a Backspace közé egy Ű betű került ,látom már egy darabig biztos hogy meléütök majd de ezt még meg lehet szokni.Kétféle világítás van rajta,kék és piros.Sajnos nappal is be kell kapcsolni a világítás mert különben a gombok olvashatatlanok.A világítás lentről felfelé egy jobban halványul , az F1 és F2 már elég halvány nem tudom hogy miért.Én nekem egy kicsit hiányzik az elalvás gomb mert ha esetleg boltba megyek akkor jobb elaltatni a gépet mind bekapcsolva hagyni.Nekem tetszett hogy nem kell Drivereket telepíteni mielőtt használni tudnád,csak egyszerűen bedugod az USB-be és játszol.A gombok könnyen leüthetők,nekem ez is tetszik benne.Én 4-esre értékelem mert vannak benne negatívumok is. Rendelési azonosító: 150625/039606
2015-06-29 13:19:58
Beke Tamás
A gombok mindig beragadnak és ez már nagyon idegesítő tud lenni, ezért is váltottam!
2013-11-29 13:53:58
Kis Koppány
Játékosoknak nagyon nem ajánlom. Azt tapasztalom, hogy több gomb is beragad, főként az "A" és a "W" gomboknál figyeltem meg ezt a jelenséget. Kimondottan irritáló!
2013-10-17 20:05:19
lizard_1
A korábbi értékelésből azt kihagytam, hogy a billentyűzet bal oldalán a szélesebb gombok csak akkor működnek, ha teljesen középen nyomjuk meg őket. Több egyéb billentyűnél is megfigyelhető ugyanez. Ez elég idegesítő. 2db ilyen billentyűzetem van, mindkettő ilyen.
2013-03-07 14:06:23
lizard_1
A billentyűzettel alapjában véve meg vagyok elégedve, megérte az árát. Persze a Razer Lycosamhoz minőségben nem hasonlítható, de az esti gépelgetéshez tökéletesen megfelel.
Szép mind a kék, mind a piros világítás, mindkettő jól olvasható, és MAGYAR!
Kár hogy nincs rajta USB port + audio kimenet.
A tesztekben leírtaknak megfelelően tényleg csúszkál kicsit, ami zavaró, és a gombok világítás nélkül valóban nem olvashatók, illetve kicsit furcsa a gombok tapintása, olyan "tapadós".
A 24 hónap garancia sem mellékes szerintem...
Ennyi pénzért nyugodtan ajánlom.
2013-01-28 14:17:07