image
RAPET MUSTÁRMAG 50G
290 Ft
 
 
 
 
 
 
RAPET MUSTÁRMAG 50G
Cikkszám: 474831
Gyártó : -
Megbízhatóság: 100%
290 Ft
Garancia: 12 hónap
Várható átvétel
PCX átvevő pont máj. 21
Packeta máj. 22
MPL Automata máj. 22
Foxpost máj. 22
Easybox automata máj. 22
Sameday futár máj. 22
Posta Pont máj. 22
MPL futár máj. 22
Expressz szállítás máj. 21
Nagy csomag máj. 24

A mustármagok olyan magvak, amelyeket a mustárnövény (Brassica) termel. A mustármagokat előszeretettel használják fűszerként, és a mustár elkészítésének alapanyagai. A mustármagokból mustár készül a magok őrlésével és egyéb hozzávalók hozzáadásával.

A mustármagoknak két fő típusa van:

  • Fehér mustármag (Sinapis alba): A fehér mustármagok enyhébb, kevésbé csípős ízűek, és a világ számos részén használják a mustár előállításához. Az őrölt fehér mustármagokat gyakran megtaláljuk az enyhe mustártípusokban.
  • Fekete mustármag (Brassica nigra): A fekete mustármagok élénkebb és karakteresebb ízűek, és erősebb fűszeres aromájuk van. Ezek a magok gyakran megtalálhatók a közepesen erős vagy erős mustártípusokban.

A mustármagokat általában nem fogyasztják magukban, hanem mustárfűszerként használják. A mustár elkészítése során a magokat megőrlik vagy apró darabokra vágják, majd keverik össze más hozzávalókkal, például ecettel, cukorral, sóval és vízzel. Az így elkészült mustárt különféle ízesítésekkel és fűszerekkel tovább lehet finomítani.

A mustármagokat gyakran használják a konyhában a húsok, szendvicsek, vajas pogácsák, dresszingek és szószok ízesítésére. Emellett a mustármagoknak lehetnek egészségügyi előnyei is, például antioxidánsokkal való gazdagságuk és a gyomorpanaszok enyhítésére gyakorolt hatásuk miatt.

Összetevők
Mustármag 

Kiszerelés: 50 g 

Származási hely: Románia 

Forrás: gyártó / forgalmazó - 2023 november

Ajánló
image
LAKSHMY OREGÁNÓ MORZSOLT 20G /TOLDI/
290 Ft
image
LAKSHMY KAKUKKFŰ MORZSOLT 20G /TOLDI/
290 Ft
image
LAKSHMY PETREZSELYEM MORZSOLT 14G /TOLDI/
290 Ft
image
LAKSHMY ROZMARING MORZSOLT 20G /TOLDI/
290 Ft
PCX 2006-2024.
Kapcsolat: [email protected]
Cookie / süti kezelés Az oldalon cookie-kat használunk, melynek részleteit itt találod.