image
NETAMIN NATÚR RIZS FEHÉRJE 500G
 
 
 
 
 
 
NETAMIN NATÚR RIZS FEHÉRJE 500G
Cikkszám: 919596
Gyártó : -
Megbízhatóság: 100%
Nem elérhető termék
Várható átvétel
PCX átvevő pont
DPD Pont
Foxpost
MPL Automata
Posta Pont
DPD Futár
MPL Futár
DPD Expressz
Nagy csomag
Növényi eredetű, teljesen természetes, könnyen emészthető, kiváló minőségű fehérjeforrás. Rendkívül magas, 85%-os fehérjetartalom! 100 grammban 85 gramm protein! Egészséges, természetesen előforduló aminosavakban gazdag. Alkalmas sportoláshoz, fogyókúrához a napi fehérje bevitel biztosítására vagy akár egy étkezés kiváltására. Használható sütemények, pudingok és egyéb ételek elkészítésére, keverhető gyümölcsturmixhoz, joghurthoz vagy bármilyen más italhoz. Semleges ízének köszönhetően gyakorlatilag bármilyen ételhez vagy italhoz hozzáadható a fehérjetartalom növelésére.Ideális választás:Azoknak, akik érzékenyek vagy allergiásak a tejtermékekreVegetáriánus és vegán étrendet követők számáraA szóját vagy állati eredetű fehérjét tartalmazó termékek helyettesítéséreHa a tejsavó puffaszt, eltelít, gyomorbántalmakat okoz nekedHa magas fehérjetartalmú (86g/100g) fehérjeport kereselHa természetesen tiszta, mesterséges összetevőktől mentes fehérjére vágyszÖsszetevők: , természetes rizsfehérje barnarizsből. Tápérték 100 g 1 adag (20 g): , Energia 371,25 kcal 74,25 kcal , Fehérje 86,2% 17,2 g , Szénhidrát 10% 2 g , Zsír 1,6% 0,3 g Felhasználási javaslat: , Keverjen el 1-2 púpozott evőkanál fehérjeport 3 dl vízben vagy sovány tejben. Ízesítse ízlés szerint. Használható sütemények, főzelékek, pudingok vagy bármilyen más étel készítéséhez.Fehérjeturmixként 2 csapott evőkanál (kb. 20 gramm) fehérjeport ízlés szerint ízesítve rázzon össze vízzel vagy (növényi) tejjel egy shakerben, vagy gyümölcsökkel készítsen belőle smoothie-t turmixgépben. Főzéshez a liszthez hasonlóan használható mindenféle étel fehérje-tartalmának növeléséhez. Tárolás: , száraz, hűvös, sötét helyen. Gyermekek elől elzárva tartandó! Forrás:gyártó/forgalmazó 2023 október
PCX 2006-2025.
Kapcsolat: [email protected]
Cookie / süti kezelés Az oldalon cookie-kat használunk, melynek részleteit itt találod.