image
NETAMIN NATÚR BORSÓFEHÉRJE 500G
5 298 Ft

 
 
 
 
 
 

NETAMIN NATÚR BORSÓFEHÉRJE 500G

Cikkszám: 748405
Gyártó : -
Megbízhatóság: 100%
 
5 298 Ft
Garancia: 12 hónap
Várható átvétel
PCX átvevő pont nov. 04
Foxpost nov. 05
MPL Automata nov. 05
Posta Pont nov. 05
DPD Futár nov. 05
MPL Futár nov. 05
DPD Expressz nov. 04

Növényi eredetű, teljesen természetes, könnyen emészthető, kiváló minőségű fehérjeforrás. Magas, 80%-os fehérjetartalom! 100 grammban 80 gramm protein!

A borsófehérje a legjobb növényi fehérjék közé tartozik, nem csak tápértéke, de emészthetősége és hasznosulása miatt is. A borsó fehérje aminosav profilja kiváló (tartalmazza valamennyi esszenciális aminosavat), elenyésző mennyiségű szénhidrátot és zsírt, valamint 0% koleszterint tartalmaz. Ennek köszönhetően tökéletes megfelel az aktív, egészséges életmódot követő embereknek.

A borsófehérje könnyen emészthető, nem okoz kellemetlen emésztési zavarokat, és felszívódási aránya rendkívül magas, 98 százalékos! A szervezet szinte teljesen képes felhasználni és saját szöveteibe beépíteni. Várandós és szoptató kismamák is biztonsággal fogyaszthatják, a kiegyensúlyozott és változatos étrend kiegészítéseként, a fokozott fehérjeigény kielégítésére. A legújabb kutatások szerint terhesség idején napi 1,7-1,8 g/testsúly kg fehérje bevitelére lehet szükség.

Összetevők:
Borsóból kinyert természetes borsófehérje

Allergének
Olyan gyárban készül, ahol feldolgoznak dió - és mogyoróféléket.

Átlagos tápérték 100g termékben:
Energia 406 kCal
Zsír 6%
Szénhidrát 3%
Fehérje 80%

Átlagos tápérték 1 adagban:
Energia 134 kCal
Zsír 2g
Szénhidrát 1g
Fehérje 27g

Aminosav profil:
Glutamát 13,8%
Prolin 4,31%
Aszparaginsav 9,18%
Leucin* 6,44%
Alanin 3,7%
Arginin 6,29%
Lizin* 6,32%
Valin* 4,31%
Izoleucin* 2,74%
Tirozin 2,39%
Fenil-alanin* 3,57%
Szerin 4,19%
Treonin* 3,54%
Cisztein 1,65%
Hisztidin* 2,14%
Glicin 3,24%
Methionin* 1,36%
Triptofán* 0,85%
*a 9 esszenciális aminosav

Felhasználási javaslat:
Keverjen el 3 púpozott evőkanál fehérjeport 3 dl vízben vagy sovány/növényi tejben. Ízesítse ízlés szerint. Használható sütemények, főzelékek, pudingok vagy bármilyen más étel készítéséhez.

A borsófehérje meleg vagy hideg receptekhez is felhasználható. Hő hatására a fehérjetartalom nem csökken, a fehérje mindössze denaturálódik, azaz megváltozik a kémiai szerkezete (pl. ahogy a tojás sütésekor az állaga megváltozik). A Netamin Natúr Borsó Fehérje semleges íze miatt kiválóan alkalmas sütéshez, főzéshez, sós és édes ételek, illetve italok elkészítéséhez. Liszt helyettesítésére, főzelékek és levesek sűrítéséhez is használható. A szükséges liszt felét-harmadát helyettesítheted fehérjeporral, recepttől függően akár a teljes mennyiséget. 

Adagolás
Fehérjeturmixként 3 csapott evőkanál (33 gramm) fehérjeport ízlés szerint ízesítve rázz össze vízzel vagy (növényi) tejjel egy shakerben, vagy gyümölcsökkel készíts belőle smoothie-t turmixgépben. Főzéshez a liszthez hasonlóan használható mindenféle étel fehérjetartalmának növeléséhez. 

Tárolás:
Száraz, hűvös, sötét helyen tartandó, gyermekek elől el kell zárni!

Forrás:gyártó/forgalmazó 2017 október

Ajánló
image
Olívaolaj MONINI Anfora 0,5L
5 599 Ft
image
BIOLINE CSÍRÁZTATÓ TÁL 4 RÉSZES
5 499 Ft
image
N&Z ÉTKEZÉSI ZSELATIN 200 BLOOM 500G
5 399 Ft
image
BIO LEVANTE OLÍVAOLAJ EXTRASZŰZ 500ML
5 499 Ft
image
Szőlőmag olaj MONINI 1L
5 499 Ft
Értékelések
Az értékeléshez be kell jelentkezned.

Légy naprakész!
PCX 2006-2025.
Kapcsolat: [email protected]
Cookie / süti kezelés Az oldalon cookie-kat használunk, melynek részleteit itt találod.