image
NETAMIN FERMENTÁLT VEGÁN GLÜKOZAMIN + KITOZÁN KAPSZULA 90DB - csak személyes átvétel
6 899 Ft

 
 
 
 
 
 

NETAMIN FERMENTÁLT VEGÁN GLÜKOZAMIN + KITOZÁN KAPSZULA 90DB - csak személyes átvétel

Cikkszám: 657381
 
Megbízhatóság: 100%
 
6 899 Ft
Várható átvétel
PCX átvevő pont dec. 16

Netamin Fermentált Vegán Glükozamin + Kitozán kapszula 90 db

Fermentált vegán glükózamin, fermentált C-vitamin és kitozán kombinációja. 
Sajnos napjainkban egyre többen szenvednek különféle ízületi panaszoktól, ízületi gyulladás vagy kopás okozta fájdalmaktól. Egyre fiatalabb korban is tapasztalják, már ezeket a tüneteket. A megelőzésért sokat tehetünk glükózaminnal. Csökkenti a gyulladást, elősegíti a porcépítést és a sérült, gyulladt porc regenerálódását, valamint serkenti az ízületi folyadék termelését.

  • A glükózamin az ízületi porcszövet és ízületi folyadék természetes alkotóeleme, kutatások alapján támogatja az ízületek egészségét és védelmét
  • A C-vitamin hozzájárul a porcok normál működéséhez szükséges kollagénképződéshez
  • A kitozán javíthatja a glükózamin hasznosulását
  • Kagylókra, rákfélékre érzékenyek is szedhetik!
  • 100% VEGÁN termék

Összetevők: 
glükózamin-hidroklorid, kapszulahéj (hidroxipropil-metilcellulóz), mikrokristályos cellulóz, L-aszkorbinsav, kitozán, magnézium-sztearát.

Hatóanyag / Napi adag tartalmaz (3 kapszula) NRV%:
Glükózamin (fermentált, növényi eredetű) 1500 mg -
C-vitamin 100 mg 125%
Kitozán 30 mg -

Adagolás: 
Napi 3 kapszula szedése javasolt bő folyadékkal, lehetőleg étkezés közben.

Forrás: gyártó/forgalmazó 2024. augusztus

Ajánló
BÉRES PORCERŐ FORTE TABLETTA 60DB
7 998 Ft
USA MEDICAL CHONDRACTIV TYPE II CSIRKE KOLLAGÉN KAPSZULA 90DB
8 499 Ft
CALEIDO KURKUMIN + PIPERIN FORTE KAPSZULA 60DB
8 099 Ft
INTERHERB KOLLAGÉN&HYALURONSAV PORC-ÍZÜLET ITALPOR INTENSE-MAX MEGGY-KOKTÉL ÍZŰ 340G
9 599 Ft
INTERHERB KOLLAGÉN&HYALURONSAV PORC-ÍZÜLET ITALPOR INTENSE-MAX EPER-KOKTÉL ÍZŰ 346G
9 599 Ft
Értékelések
Az értékeléshez be kell jelentkezned.

Légy naprakész!
PCX 2006-2025.
Kapcsolat: [email protected]
Cookie / süti kezelés Az oldalon cookie-kat használunk, melynek részleteit itt találod.