 
	| PCX átvevő pont | nov. 03 | |
| Foxpost | nov. 04 | |
| MPL Automata | nov. 04 | |
| Posta Pont | nov. 04 | |
| DPD Futár | nov. 04 | |
| MPL Futár | nov. 04 | |
| DPD Expressz | nov. 03 | 
A cukornád, amelyből a nádcukor készül, a trópusi és szubtrópusi területeken terem. Érdekesség, hogy aratáskor a növény szárát vágják csak le, nem húzzák ki a földből, így újra teremni tud és nem kell újra ültetni, vagyis egy megújuló cukorforrás. Ez nem csak gazdaságossá teszi a nádcukor termelését, de környezetvédelmi szempontból is hasznos.
A nádcukrot a növény húsos szárában található nedvből nyerik, feldolgozása során nem használnak semmilyen adalékanyagot. A folyamat során különválik a finom, kristályos cukor és a melasz (ezt a mellékterméket később a rum gyártásához használják fel), de a színanyagok egy része megmarad a cukorkristályokba zárva, ennek köszönheti a cukor a különleges, kellemes színét.
A nádcukor kémiailag ugyanúgy szacharóz (két cukormolekulából álló szénhidrát), mint a répacukor, tehát nem ajánlott azoknak, akiknek figyelniük kell a cukorbevitelükre. Viszont mivel természetes, szennyeződés és mesterséges színezékmentes, jobb választás mindenki más számára.
Összetétel:
nádcukor
Nem ökológiai gazdálkodásból. 
Allergének:
Glutén- és allergénmentes üzemben csomagolva!
Átlagos tápanyagtartalom (100 g-ban):
Energiaérték: 1700 kJ / 400 kcal
Zsír: 0 g
 - amelyből telített zsírsavak: 0 g
Szénhidrát: 99 g
 - amelyből cukor: 99 g
Rost: g
Fehérje: 0 g
Só: 0 g
Felhasználás: 
Felhasználása a répacukorhoz hasonló, ételben, italban, sütéshez, főzéshez vagy hideg fogásokhoz egyaránt felhasználható. Íze és illata karakteresebb, lágyabb, különleges aromát kölcsönöz a ételekhez.
Tárolás:
Száraz, hűvös helyen tárolandó!
Származási hely: Magyarország
Forrás:gyártó/forgalmazó 2023 október