image
NATURHELIX CSAKRAGYERTYA SZÍNSOR 7DB
5 490 Ft
 
 
 
 
 
 
NATURHELIX CSAKRAGYERTYA SZÍNSOR 7DB
Cikkszám: 418126
Gyártó : -
Megbízhatóság: 100%
5 490 Ft
Várható átvétel
PCX átvevő pont máj. 21
Packeta máj. 22
MPL Automata máj. 22
Foxpost máj. 22
Easybox automata máj. 22
Sameday futár máj. 22
Posta Pont máj. 22
MPL futár máj. 22
Expressz szállítás máj. 21

A keleti elméletek szerint a csakrák testünk energiaközpontjai, melyekhez bizonyos folyamatok, szervek, képességek társíthatók. A csakrák energiáit a hozzájuk tartozó színek, illatok, ásványok segítségével lehet befolyásolni. 

Erre különösen alkalmas a Naturhelix csakragyertya, melynek színét és illatát az adott csakrapontnak megfelelően választottuk ki. A csakrapontokra helyezve a csakragyertya hő és enyhe vákuum hatással, füstgázaival, gőzeivel stimulálja az adott ponton található idegvégződéseket. A csakragyertya emellett bioenergetikai hatásával segít helyreállítani az emberi szervezet e­ner­gia­rend­sze­ré­nek betegség vagy külső hatások miatt megváltozott e­gyen­sú­lyát. 

A csakragyertya használata ajánlott: 

  • komplex testi-lelki panaszok kiegészítő kezeléseként 
  • holisztikus gyógymódokhoz 
  • természetgyógyászati kezelésekhez 

Fontos információ: 
A csakragyertya használata nem helyettesíti a szakszerű orvosi ellátást. Leírásaink nem tekinthetők egészségügyi szaktanácsadásnak. Egészségének megőrzésével, esetleges betegségével kapcsolatosan kérdezze meg kezelőorvosát, szakorvosát, gyógyszerészét. 

GYÖKÉR CSAKRA a gerincoszlop alján, a fa­rok­csontnál helyezkedik el. A Földhöz a legközelebb található csakra a földdel, az anyagi világgal való kapcsolatot, a túlélés ösztönét irányítja. A Naturhelix gyökér csakragyertya vörös színű, geránium illóolajjal illatosított. A gyökér csakra határozza meg lelki és fizikai biztonságérzetünk alapját, ide kapcsolódik a fizikai túlélés ösztöne (a menekülj vagy harcolj döntés), a fájdalom és az öröm érzése, az önmagunkért való kiállás, az önbecsülés képessége. Ez a csakra tárolja a családi és szellemi "gyökerekkel", hagyományokkal, hiedelmekkel kapcsolatos információkat. A gyökér csakra irányítja az anyagi világgal való kapcsolatunkat, a birtoklással összefüggő érzelmeket, mint például a vágyat, haragot, mohóságot, féltékenységet, fös­vény­séget. A csakra egyensúlyzavarára utalhat: életuntság, fásultság, érzelmi labilitás, rögeszmék, függőségek, nyugtalanság. 
A csakra kiegyensúlyozását segíthetik: 

  • Színek: piros, fekete, barna és szürke Illóolajak: klemátisz, rozmaring, geránium, ilang-ilang, mirha, tömjén, pacsuli és szantálfa 
  • Ásványok: hematit, fekete turmalin, gránát, rubin, ónix, tűzachát, füstkvarc, vörös jáspis. 
  • Ételek: gyökérzöldségek (répa, burgonya), tojás, hús, bab, szójatermékek, csípős paprika, metélőhagyma, cayenne-i bors, feketebors. 

SZAKRÁLIS CSAKRA a köldök alatt alatt 2-3 ujjnyira, a keresztcsont (vertebrae sacrales) magasságában található. Nevezik köldök, vagy második csakrának is. Ez a csakra az erkölcsi érzék, az emberi kapcsolatok, a kreativitás és a szexualitás központja. A Naturhelix szakrális csakragyertya narancssárga színű, narancs illóolajjal illatosított. A szakrális csakra felelős a bűntudat és felelősség érzéséért, itt van a hatalom és irányítás, a személyes kisugárzás és a társas hajlam központja. A szexualitás, az érzések és érzelmek, például, az öröm és csalódás érzése is ide kapcsolhatók. A csakra egyensúlyzavarát mutatják például evési rendellenességek, drog- vagy alkoholfüggőség, depresszió, szexuális problémák. 
A csakra kiegyensúlyozását segíthetik: 

  • Színek: narancs Illóolajok: citrus illóolajok, virágesszenciák: narancsvirágolaj, citromfű és narancs, rózsa, hibiszkusz, jázmin. 
  • Ásványok: karneol, narancs turmalin, mandarinkvarc, tűzopál, citrin, holdkő, narancs cinkit. 
  • Ételek: édes és trópusi gyümölcsök, pl. dinnyék, mangó, maracuja, narancs, kókusz eper stb. mézek és csonthéjasok, fahéj, vanília, szentjánoskenyér, édes paprika, szezámmag, köménymag. 

NAPFONAT CSAKRA épp a köldök fölött található, a plexus coeliacus (hasi szimpatikus idegközpont) pontja. Az érzelmi élet, az önkép és a környezetünkkel való kapcsolat központja. A Naturhelix napfonat csakragyertya sárga színű, természetes kamilla illóolajjal illatosított. A napfonat csakra a személyiség, az önértékelés központja, meghatározza a külvilághoz való viszonyunkat (elutasítással, kritikával szembeni érzelmeket), rejtett énünkkel, titkainkkal való kapcsolatunkat. Innen fakad a kompetencia és a valahová tartozás érzése. A csakra egyensúlyzavarát mutatják koncentrációs problémák, döntésképtelenség, rossz ítélőképesség és em­ber­is­me­ret, torzult önkép, önállótlanság, tehe­tet­lenség. 
A harmadik csakra kiegyensúlyozását segíthetik: 

  • Színek: sárga Illóolajok: cickafark, kamilla, borsmenta, boróka, vetiver, petitgrain (keserűnarancs) és majoránna. 
  • Ásványok: a citrin, aranytopáz, borostyán, sárga turmalin és sárga zafír 
  • Ételek: müzli, gabonafélék, tésztafélék, kenyér, rizs, lenmag, napraforgómag, tej, sajt, joghurt. 
  • Fűszerek: gyömbér, menta, citromfű, kamilla, kurkuma, kömény és édeskömény. 

SZÍV CSAKRA a mellkas közepén a szívnél található. Ez a csakra a lélek, a lelki élet, a feltétel nélküli szeretet, tolerancia, empátia, megbocsátás és együttérzés központja. A Naturhelix szív csakragyertya zöld színű, természetes fenyő illóolajjal illatosított. A Szív csakra irányítja önmagunk és mások felé irányuló szeretetet, elfogadást, az együttérzést, reményt és nagylelkűséget, valamint a negatív érzelmeket a két­ség­beesést, gyűlöletet, irigységet, félelmet. Itt ta­lál­ható a szeretteinkkel való kapcsolatunk központja. A csak­ra egyensúlyzavarát mutatják, kapcsolati ne­héz­sé­gek (társfüggőség, kötődésre való kép­te­len­ség), mások életébe való túlzott beavatkozás, túlzott önfeláldozás, önfegyelem hiánya. 
A csakra kiegyensúlyozását segíthetik: 

  • Színek: zöld, rózsaszín Illóolajok: magyal, pipacs, rózsa, eukaliptusz, fenyő, bergamot, citromfű, jázmin, rózsafa. 
  • Ásványok: rózsakvarc vagy zöld kvarc, rubin, dinnye-, rózsaszín vagy zöld turmalin, malachit, jáde, smaragd, mohaachát, peridot, rózsaszín zafír. 
  • Ételek: zöld levelesek pl. spenót, káposzta, brokkoli, karfiol, zeller, tök, zöld és herbateák. 
  • Fűszerek: bazsalikom, zsálya, kakukkfű, koriander, petrezselyem. 

TOROK CSAKRA a toroknál található, a pajzsmirigy közelében. Ez a kommunikáció, az önkifejezés és az ítélőképesség központja. A Naturhelix torok csakragyertya világoskék színű, természetes eukaliptusz illóolajjal illatosított. A torok csakra az írás és beszédkészség, az önkifejezés valamint a döntési képesség és a becsületesség (igaz­mondás) központja. Ide kapcsolódik a hit és az aka­rat­erő, a tekintély és a kritikai érzék valamint az ér­zék­szervek közül a hallás, az ízlelés és a szaglás. A csakra egyensúlyzavarát mutatják az önkifejezés nehézségei, a gyenge tanulási képesség, megrögzött hazudozás, félelem, kétkedés és bizonytalanság. 
A csakra kiegyensúlyozását segíthetik: 

  • Színek: világoskék, zöldeskék, türkiz Illóolajok: pillangóvirág, trombitavirág, vörösfenyő, kék kamilla, zsálya, citromfű, eukaliptusz, geránium vagy izsóp. 
  • Ásványok: türkiz, kék opál, kék topáz, fluorit és kék csipkeachát. 
  • Ételek: Az Ötödik csakrát folyadékok táplálják, mint víz, gyü­mölcslevek, herbateák, savanykás gyümölcsök, pl. cit­rom, lime-félék, grapefruit és kiwi, alma, körte, szilva, barack, kajszi. 
  • Fűszerek: só és a citromfű. 

HARMADIK SZEM a homlok közepén vagy a két szemöldök között található. Ez a spiritualitás, a bölcsesség, az álmok, a belső látás és a szellemi élet központja. A Naturhelix harmadik szem csakragyertya indigókék színű, természetes muskotályzsálya illóolajjal illatosított. A Harmadik szem csakra irányítja a valóság észlelését, tárgyilagosságot és nyitottságot, valamint az intu­íci­óink­ban és megérzéseinkben való bizalmat, pszichikai képességeink kifejezését. Ide kapcsolható rejtett, tudatalatti gondolataink felszabadítása, az átvitt és konkrét értelemben vett tisztánlátás és az intellektus. A csakra egyensúlyzavarát mutatják a tanulási képesség zavarai, koordinációs problémák, alvászavarok és pszichi­kai problémák. 
A csakra kiegyensúlyozását segít­hetik: 

  • Színek: indigó, sötétkék különféle árnyalatai 
  • Ásványok: lapis lazuli, lila fluorit, szugalit, azurit és szo­dalit. 
  • Illóolajok: erdei turbolya, rozmaring, levendula, bors­menta, lucfenyő, pacsuli, zsálya vagy mus­ko­tály­zsálya. 
  • Ételek: sötétkék gyümölcsök pl. áfonya, vörös és con­cord szőlőfélék, földi szeder, málna, vörösborok és sző­lő­le­vek. 
  • Fűszerek: levendula, mák, fekete üröm. 

KORONA CSAKRA a fej tetején, a korona varrat mentén található. Ez a csakra teremt kapcsolatot a külső és belső személyiségünk valamint a spirituális énünk között, illetve segítségével kaphatunk isteni útmutatást és bölcsességet. A Naturhelix korona csakragyertya sötétlila színű, természetes levendula illóolajjal illatosított. A Korona csakra segít megtalálni egységes énünket, egységes világképünket, összehangolni az intuitív és spirituális tudást. Képessé tesz minket, hogy a jelenben éljünk és meglássuk a mindennapi életben az értékeket, az inspirációt, odaadást, bizalmat, önzetlenséget, emberségességet. A Korona csakra összeköt ben­nün­ket a felsőbb, isteni tudással, előző életeinkkel, a halhatatlansággal. A csakra egyensúlyzavarát mutatják a céltalanság, önazonosság hiánya, az élet ér­tel­met­len­sé­gé­nek érzése, elmebetegségek és szenilitás. 
A csakra kiegyensúlyozását segíthetik: 

  • Színek: sötétlila, fehér. 
  • Illóolajok: lótusz, angyalgyökér, csillagtulipán, (fe­nyő)töm­jén, szantálfa, mirha, jázmin, benzoin, na­rancs­virág­olaj, levendula, orbáncfű. 
  • Ásványok: az ametiszt, világos kvarc, gyémánt, bornit. 

Forrás: gyártó / forgalmazó - 2017 július

Ajánló
image
NATURHELIX TESTGYERTYA NATÚR 10DB
4 890 Ft
image
NATURHELIX TESTGYERTYA LEVENDULA 10DB
4 890 Ft
image
NATURHELIX FÜLGYERTYA PROPOLISZ 10DB
4 890 Ft
image
NATURHELIX TESTGYERTYA TEAFA 10DB
4 890 Ft
PCX 2006-2024.
Kapcsolat: [email protected]
Cookie / süti kezelés Az oldalon cookie-kat használunk, melynek részleteit itt találod.