image
MPM PSC-31/B FÓLIAHEGESZTŐ SUOS VIDE
41 299 Ft

 
 
 
 
 
 

MPM PSC-31/B FÓLIAHEGESZTŐ SUOS VIDE

Cikkszám: 786057
Gyártó : MPM
Gyártói cikkszám: PSC-31/B
Megbízhatóság: 100%
 
41 299 Ft
Garancia: 24 hónap
Várható átvétel
PCX átvevő pont nov. 06
Foxpost nov. 07
MPL Automata nov. 07
Posta Pont nov. 07
DPD Futár nov. 07
MPL Futár nov. 07
DPD Expressz nov. 06

Tulajdonságok

Professzionális Sous-Vide vákuum fóliázógép

Műszaki adatok

  • 220-240V 50Hz
  • Teljesítmény: 100 W
  • Kábel hossz: 1,2 m
  • Elektronikus vezérlőpanel LED lámpákkal és 2 fokozatú vezérléssel:  vákuumszint tömítési idő.
  • Csúszásgátló gumi lábak
  • Tömítő rúd: 29 cm lehetőség tömlő csatlakoztatására a külső levegő elszívásához dobozokból, tartályokból, palackokból stb. (tartozékokat nem tartalmaz, a piacon általában kapható fólia hüvely vagy tasak formájában történő használatának lehetősége fedélzár gombok felszerelve: 28 x 600 cm méretű (dombornyomott) vakondbőr fólia hüvely, a termékek sous vide módszerrel történő főzéséhez ajánlott a munka végét hangjelzés jelzi filmtálca integrált fóliavágó
  • A Sous vide (élelkészítés vákuum segítségével) egy innovatív módszer, melyet a világ legjobb éttermei is használnak egészséges és szaftos ételeik elkészítéséhez.
  • A készülék módszerének lényege, hogy az alapanyagokat (hús, a tenger gyümölcsei és zöldségfélék stb.) vákuumban lezárt tasakokban vízbe merítve, oxigénmentes környezetben, pontos hőmérséklet-ellenőrzés mellett állandó hőmérsékleten tartva megnöveli az étel élvezeti értékét, fogyaszthatóságát. Az eredmény egy tökéletes állagú, ízű és minőségű végtermék. 
  • Ez az eljárás megőrzi az ételben az összes vitamint és természetes ásványi anyagokat.
  • A kézi cirkulátor folyamatosan keveri az edényben lévő meleg vizet ezáltal szinten tartja az ideális főzési hőmérsékletet.

A SOUS VIDE FŐZÉS ELŐNYEI

  • Az így elkészített étel sütési vesztesége a hagyományosan elkészített ételeknél megszokott
  • 30-40%-ról 3-5%-ra csökken, hosszabb ideig eltartható. Ez a módszer lehetővé teszi számunkra, hogy elkerüljük főzés közben keletkezett szagokat. A vákuummal lezárt előzetesen elkészített élelmiszer hűtőszekrényben, vagy fagyasztóban tárolható, így bármikor gyorsan elkészíthető.

FUNKCIÓI

  • Elektronikus vezérlő panel LED indikátorok
  • 2- fokozat a vákuum szintjének beállitására
  • 2- szakaszban állítható tömítő
  • Integrált kés a fólia vágásához
  • Fólia tartó tálca
  • Hangjelzés a munka befejezésekor
  • Stabilizátorok, csúszásmentes gumi lábak és akasztó
  • Használható a cső alakú fólia vagy tasakkal is
  • Funkció: A fóliatömlőt recézett (dombornyomott) méretek. 
  • 28 x 600 cm-es, egy előnyös eljárás a főzéshez sous vide
  • Gyári fólia opcionálisan vásárolható hozzá (PSC-30-36)
  • A főzés manapság művészet.
  • A kulináris művészet pedig a sztereotípiák kísérletezéséről és állandó lebontásáról szól. A tökéletes alkotás azonban nemcsak a művész tehetségének eredménye,hanem tökéletes eszközök is. Akárcsak Sam Cook. A Sam Cook az igényes vásárlók számára létrehozott termékcsalád. Sok olyan szakember munkájának eredménye, akik számára a főzés egy életen át tartó szenvedély. Kulináris művésziségüket a kreatív őrület és az ízléssel való kísérletezés bátorsága jellemzi.
  • Próbálja ki a csúcskategóriás konyhai eszközöket, és érezze magát mesternek a konyhájában.
Ajánló
image
Húscsomagoló papír,íves, 42x64 cm, 15 kg 18-HUS15
23 099 Ft
image
Húscsomagoló papír, íves, 28x32 cm, 5 kg HUS5
8 299 Ft
image
Kalapcsomagoló-papír, íves 60x80 cm, 20 kg 032150000
19 299 Ft
image
Kalapcsomagoló-papír, íves 60x40 cm, 10 kg 032140000
9 599 Ft
image
Csomagoló háztartási YES Fetti 60x80 FETTI
218 Ft
Értékelések
Az értékeléshez be kell jelentkezned.

Légy naprakész!
PCX 2006-2025.
Kapcsolat: [email protected]
Cookie / süti kezelés Az oldalon cookie-kat használunk, melynek részleteit itt találod.