image
Modellgipsz, 2000 g MEGIPSZ2KG
1 199 Ft

 
 
 
 
 
 

Modellgipsz, 2000 g MEGIPSZ2KG

Cikkszám: 912830
Gyártó : -
Gyártói cikkszám: MEGIPSZ2KG
Megbízhatóság: 100%
 
1 199 Ft
Várható átvétel
PCX átvevő pont dec. 05
Foxpost dec. 08
MPL Automata dec. 08
Posta Pont dec. 08
DPD Futár dec. 08
MPL Futár dec. 08
DPD Expressz dec. 05
Rendkívül finom szemcsés, nagy tisztaságú és nagy fehérségű természetes alapú gipsz hobbi felhasználásra, gipszforma öntésére, gipszszobrászatra, modellezésre, stukkódíszek, domborművek készítésére, vagy akár építőipari munkákhoz, hézagok tömítésére, javításra.

-alkalmas iskolai kréta gyártására
-színező anyagot nem tartalmaz
-bekevert "vizes" massza "szürke" színe a kötés és száradás után fehéredik ki
-végleges fehér színét a teljes száradás után, 2-3 nap múlva éri el

Használat:
A szobahőmérsékletű vízbe szitáló mozdulatokkal fokozatosan szórjuk bele a modellgipszet addig, amíg a vízben önmagától átnedvesedik, lesüllyed. Ha már csak egy kevéske víz van a leülepedett gipsz felett, keverjük homogén masszává ügyelve arra, hogy minél kevesebb levegőt keverjünk bele. A bekeverési idő kb. 1 perc.
A modellgipsz masszás keverőedényt ütögessük az asztallaphoz, kopogtassuk meg az edény oldalát, hogy a belekerült levegőbuborékok távozzanak.
Az így elkészített massza az anyag sűrűségétől függően kb. 10-12 percig jól felhasználható, öntésre kész.
Hosszabb idő elteltével a massza elkezd megkötni, megkeményedik, nagyobb tömegű öntvényeknél ez hővel is érezteti, kézzel érezhetően kicsit melegszik.
A kötés megkezdése után az anyagot tovább felhasználni már nem szabad!

Általános keverési adatok:
Vízzel való keverési arány (kg/l): 1,25-1,35
Víz-gipsz arányszám: 0,74-0,80
Ajánló
Pentart A4 mágneslap 34170
1 299 Ft
Matrica COOLPACK Lilo és Stitch5 3D vegyes mintás R75446PTR
1 299 Ft
Zsenília, APLI "Creative", vegyes színek 13065
1 299 Ft
Knorr Prandell betű dekorgumi 218434957
1 299 Ft
Knorr Prandell szám dekorgumi 218434931
1 299 Ft
Értékelések
Az értékeléshez be kell jelentkezned.

Légy naprakész!
PCX 2006-2025.
Kapcsolat: [email protected]
Cookie / süti kezelés Az oldalon cookie-kat használunk, melynek részleteit itt találod.