Media-Tech MT1509 Hellstorm XQ gamepad

Cikszám: 108284
3.621 Ft
Garancia: 24 hónap
Várható átvétel:
Kedd:
Duna Plaza
Szerda:
Futárszolgálat
Csomagautomata
Posta Pont
MOL Pont
COOP Pont
Pick Pack Pont

Értékelés

Hogyan teljesít Nálad ez a termék? Írd meg tapasztalataid és értékes ajándékokat nyerhetsz. Az értékeléshez be kell jelentkezned!
Varga Endre - Remotex Bt
Vacak összeszerelés, gyenge anyagminőség. Egyes gombok lenyomását nem érzékeli rendesen, erősen rá kell nyomni. Egyedül a rezgőmotor jó. Nem ajánlom.
2013-07-30 09:43:30
Nagy Alex
Én körülbelül fél éve használom ezt a Gamepadet. Könnyű telepíteni és jó a játékélmény vele de csak abban az esetben ha lehet konfigurálni a beállításokat a játékon belül. Egyes játékoknál (ahol csak azt lehet beállítani hogy be/ki kapcsolhatjuk a Gamepadet) viszont az irányítás néha teljesen meg van bolondulva (pl. Shank nevű játéknál nem működik a rezgés opció bekapcsolt állapotban sem), autós játékoknál csak a "bal oldala" rezeg. A "gumis felület" a két szélén igazából semmit nem számít. Semmi komfortérzetet nem nyújt. Mindenesetre 3,000Ft körül jobbat úgysem kap senki. Árához viszonyítva nagyon jó gamepad. Javára írnám az analóg karok nagyon kényelmesek. És például autóversenyzős játékokat szívesen játszok vele. Akinek nem fontos a "PS3" hatás annak csak ajánlani tudom.
2013-04-15 22:39:32