PCX átvevő pont | máj. 22 | |
Packeta | máj. 23 | |
MPL Automata | máj. 23 | |
Foxpost | máj. 23 | |
Easybox automata | máj. 23 | |
Sameday futár | máj. 23 | |
Posta Pont | máj. 23 | |
MPL futár | máj. 23 | |
Expressz szállítás | máj. 22 | |
Nagy csomag | máj. 27 |
Mi a Manuka méz
A méhek az Új-Zélandon őshonos Manuka fa (Leptospermum scoparium) friss illatú virágairól gyűjtik be a nektárt. Ennek eredménye egy narancssárga, enyhén karamelizált méz. Ebben a mézben természetes formában van jelen a metilglioxál (MGO), mely biztosítja a méz egyedi antibakteriális erejét.
A Manuka méz antibakteriális hatását 20 évnyi kutatás igazolja, beleértve Dr. Molan professzornak, az Új-Zélandi Waikato Egyetem biokémikusának tanulmányai is.
Kutatások kimutatták, hogy a Manuka méz nagyon erős tulajdonságokkal rendelkezik: antibakteriális, vírusellenes, antioxidáns, antiszeptikus, gyulladáscsökkentő és gombaellenes hatású, illetve rendkívül hatékony immunrendszer erősítő és számos egészségügyi probléma tüneteinek enyhítésére megfelelő. A Manuka méz, antibakteriális erejétől függően, javasolt úgy enyhe tűnetekre, mint a torokfájás vagy ellenálló fertőzések esetén is, mint a E. coli, Staphylococcus aureus, Streptococcus faecalis, Helicobacter pylori stb.
A hagyományos mézzel ellentétben a Manuka méz rendkívül magas MGO tartalmú (metiglioxal) hatóanyagot foglal magába, amely orvosi célokra teszi alkalmassá.
Az MGO, a Manuka egyedülálló faktora:
A Manuka méz egyedi faktora, az MGO, egy terápiás tulajdonsággal rendelkező összetevő, amelynek célja, hogy jelezze a méz antibakteriális erejét.
MGO 250+ méz - Közép szint:
Bakteriális és gombás fertőzések esetén ajánlott.
A Manuka méz MGO 250+ gyógyhatásai:
A Manuka méz számos egészségügyi probléma tüneteinek enyhítésére megfelel:
Tárolás:
Jól lezárva, szobahőmérsékleten, nedvességtől és fénytől óvott helyen.
Felhasználási javaslat:
Figyelmeztetések:
Mivel a termék természetes forrásokból származó összetevőket tartalmaz, így a nem standardizált érzékszervi tulajdonságok szempontjából. Tehát változatosság észlelhető helyenként az íz, a szín, a szag vagy a megjelenés szempontjából anélkül, hogy ez befolyásolná a termék hatékonyságát vagy biztonságát.
Forrás: gyártó/forgalmazó 2021. december