Tiszta természet - 100%-ban természetes anyagokat tartalmaz, mentes minden színezéktől, ízfokozótól, tartósítószertől.Dr. Yosihide Hagiwara Egész életét arra szentelte, hogy találjon egy természetes anyagot, amely jobbá tegye az élet minőségét és biztosítsa a test létfontosságú tápanyagszükségletét. Ma az egész világon elismerik hogy a zöldárpa levelekben rejlik az egészséges élet titka.A japán professzor húsz éves kutatómunka eredményeként ismerte fel, és bizonyította be, hogy közismert növényünk, az őszi árpa tavaszi friss, zöld levele a Föld tápanyagokban leggazdagabb növénye. Alkalmas a napi vitamin, ásványi anyag pótlására, az emésztés szabályozására, segíti a betegségek utáni gyorsabb felépülést, jótékonyan hat a hasnyálmirigy működésre, a cukorbetegségre, lúgosítja a szervezetet, leköti a felesleges gyomorsavat, tökéletes táplálkozás kiegészítő, a candida albicansban szenvedők fontos tápláléka. Klorofill tartalma miatt megszünteti a kellemetlen szájszagot. Magas ásványi anyag tartalma jelentősen enyhíti az allergiás tüneteket és csökkenti a fogszuvasodás veszélyét.Tökéletes táplálkozás kiegészítő mindazok számára, akik rendszertelenül étkeznek, kevés friss zöldséget, gyümölcsöt fogyasztanak, akiknek emésztési és felszívódási problémáik vannak, valamilyen hiánybetegségben szenvednek, fokozott szellemi, vagy fizikai megterhelésnek vannak kitéve. A zöldárpára szüksége van a közétkeztetésben étkező iskolás gyermeknek és felnőttnek, a kismamáknak, az idős embereknek (főként az SOD enzim miatt). A szervezet elsavasodásával járó betegségben szenvedőknek, fekélybetegeknek a gyomorsav megkötésére, a savtermelés szabályozására, a szervezet lúgosítására, a Candida albicans leküzdésére és az allergiás tünetek enyhítésére. Szív- és érrendszeri betegségek, magas vérnyomás, magas vér-koleszterin szint esetén, erős kimerültségben, állandó levertségben szenvedőknek. Klorofill tartalma miatt dezodoráló hatású, ezért gyomorpanaszokkal küzdőknek, erős dohányosoknak, fokhagymát kedvelőknek is ajánljuk.A Zöldárpa legfőbb hatóanyagai: , Béta-karotin, B1-, B2-, B6-, C-, E-, H-vitamin, folsav, panthoténsav, nikotinsav, kálium, kalcium, magnézium, vas, réz, cink, SOD és egyéb enzimek, növényi fehérje és klorofill. , A zöldárpa bővelkedik a számunkra létfontosságú enzimekben, többek között az egyik leggazdagabb SOD (superoxid dismutáz) enzimforrás. Az SOD egy különleges hatású antioxidáns, ami jelentősen lassítja az öregedés folyamatát. A zöldárpa klorofill tartalma - a zöld vér - az emberi szervezetbe kerülve valódi piros vérré válik, emellett gyulladáscsökkentő hatása is érvényesül.Összetevők: , zöldárpa porAllergének:, Nyomokban búzafüvet, rozskorpát, zabfüvet, zeller gyökeret, mustármagot és zöldkagylót tartalmazhat.Átlagos tápérték 100g termékben:, Energia 944/225 kj/kcal, Zsír 5 g, Szénhidrát 16 g, - amelyből cukrok 3 g, Fehérje 27 g, Só 0,001 gFelhasználás:, A szárítmány keverési aránya: 1:8-9 vízben, ivólevekben, levesekben elkeverve., Javasolt mennyiség: napi 1-2 alkalommal két csapott evőkanál por feloldva az említett módon. A folyadék hőmérséklete ne legyen magasabb a testhőmérsékletnél.
2 090
Ft