fb pixel code
KATEGÓRIÁK KATEGÓRIÁK
Szűrő
Ár:
Kategóriák
Gyártó
Típus 
Zajszint (dB) 
Alap szín 
Kábel hosszúság (m) 
Méret 
Anyag 
Fogyasztás (W) 
USB 
Nettó súly (kg) 
Energia ellátás 
Egyéb szín 
1294 találat.
Rendezés:  
 
Sodastream PEPSI 440 ML SZÖRP
SODA STREAM Soda szirup, Pepsi, 440ml Termék típusa: Szirup Aroma: Pepsi Mi az otthon készített szénsavas italok szakértői vagyunk és szörpjeinket kifejezetten a szénsavas vízhez fejlesztjük ki. Amikor szénsavasítjuk a vizet, a kémiai folyamatok hatására megváltoztatjuk annak tulajdonságait, s így másféle sűrűséget igényel, mint abban az esetben, hogyha egy átlag szörpöt adunk a tiszta vízhez. Előnyök: Frissen készített szörp szinte másodpercek alatt 440 ml szirup kb. 9 liter szénsavas ital elkészítésére alkalmas Allergéneket nem tartalmaz Elkészítés: 1. Készítsd el a palackban a szódavizet 2. Töltsd a szörpöt a kupakba (ízlés szerint adagolhatod). A segédvonalak 0,25 / 0,5 / 1L italhoz adnak útmutatást. 3. Lassan töltsd a szörpöt a palackba, majd zárd le és óvatosan rázd össze 4. A szörpöt kizárólag csak a frissen elkészített szódavíz után adagold a palackba - sosem a szénsavasítási folyamat előtt! Ajánlott hígítási arány 1 rész koncentrátum és 19 rész szénsavas víz.
1 890 Ft
 
Sodastream 7UP FREE 440 ML SZÖRP
SODA STREAM Soda szirup, 7Up Free, 440ml Termék típusa: Szirup Aroma: 7Up Free SODA STREAM Soda szirup, 7Up Free, 440ml leírása Mi az otthon készített szénsavas italok szakértői vagyunk és szörpjeinket kifejezetten a szénsavas vízhez fejlesztjük ki. Amikor szénsavasítjuk a vizet, a kémiai folyamatok hatására megváltoztatjuk annak tulajdonságait, s így másféle sűrűséget igényel, mint abban az esetben, hogyha egy átlag szörpöt adunk a tiszta vízhez. Előnyök: Frissen készített szörp szinte másodpercek alatt 440 ml szirup kb. 9 liter szénsavas ital elkészítésére alkalmas Allergéneket nem tartalmaz Elkészítés: 1. Készítsd el a palackban a szódavizet 2. Töltsd a szörpöt a kupakba (ízlés szerint adagolhatod). A segédvonalak 0,25 / 0,5 / 1L italhoz adnak útmutatást. 3. Lassan töltsd a szörpöt a palackba, majd zárd le és óvatosan rázd össze 4. A szörpöt kizárólag csak a frissen elkészített szódavíz után adagold a palackba - sosem a szénsavasítási folyamat előtt! Ajánlott hígítási arány 1 rész koncentrátum és 19 rész szénsavas víz.
1 890 Ft
 
Sodastream Spirit fekete szódagép
Alap szín:Fekete, Típus:Szódagép,
24 990 Ft
 
Sodastream SPIRIT BLACK PEPSI MEGAPACK SZÓDAGÉP CSOMAG
SPIRIT Black PEPSI Megapack Forradalmi újítás, a palackot nem kell többé betekerni, hála a csapózárnak Mechanikus elven működik - nem elemmel működik és nincs szükség semmilyen elektromos áramra Automatikus nyomás kiegyenlítéssel van ellátva a még kényelmesebb használat érdekében Gázpatron behelyezése rendkívül egyszerű Speciális műanyag talapzattal rendelkezik a szénsavasító palack, ami tökéletes stabilitást ad Választható szénsaverősség és csendes üzzemód A SodaStream új 2021-es modellje, melyet tökéletes formatervezés és elegancia jellemez. Letisztult stílusának köszönhetően minden konyha hasznos, és kiemelkedő dísze lehet. Automatikus nyomás kiegyenlítéssel van ellátva és az új csapózárnak köszönhetően nem kell a BPA mentes szénsavasító palackot betekerni, csak egyszerűen a helyére kell pattintani. A csomag tartalma: 1db SPIRIT szódagép 1db BPA mentes stílusos szénsavasító palack (0,9l) Pepsi szörp 440ml 4-féle ízű Pepsi kóstoló 1db 60 – 80 liter szénsavas víz előállítására alkalmas CO2 patron  
28 990 Ft
 
Sodaco B100F SZÓDAGÉP
SodaCo B100F Basic Szódakészítő gép, fehér Műanyag, fehér színű háztartási szódakészítő gép. Használatával pillanatok alatt friss, szénsavas vizet készíthetünk. Környezetbarát és takarékos választás, mert nem károsítjuk környezetünket a bolti ásványvizek hazacipeléséből származó sok műanyag hulladékkal. A csomag tartalma egy szódakészítő gép, egy 425 grammos CO2 patron és egy BPA mentes, 1 literes szénsavasító flakon. Egy teli patronnal átlag 60-80 liter szóda készíthető, a szénsavasság mértékétől és a gép típusától függően. Anyaga: műanyag Tartozékok: 1 db CO2 patron, 1 db szénsavasító PET flakon
15 390 Ft
 
Sodaco B100E SZÓDAGÉP
SodaCo B100E Basic Szódakészítő gép, ezüst Műanyag, ezüst színű háztartási szódakészítő gép. Használatával pillanatok alatt friss, szénsavas vizet készíthetünk. Környezetbarát és takarékos választás, mert nem károsítjuk környezetünket a bolti ásványvizek hazacipeléséből származó sok műanyag hulladékkal. A csomag tartalma egy szódakészítő gép, egy 425 grammos CO2 patron és egy BPA mentes, 1 literes szénsavasító flakon. Egy teli patronnal átlag 60-80 liter szóda készíthető, a szénsavasság mértékétől és a gép típusától függően. Anyaga: műanyag Tartozékok: 1 db CO2 patron, 1 db szénsavasító PET flakon
15 390 Ft
 
Sodastream BO TRIO PLAY BLACK 09 PALACK
FUSE (Trio Black)Triopack Elegáns, stílusos megjelenés Hermetikusan záródó palackok BPA mentes, minőségi anyagokból készült Nyomásálló kialakítás   SodaStream FUSE palackok A SodaStream palackhoz nem csupán egyszerű vizes palackok, hanem szép kiegészítők és hű társaid lesznek a mindennapokban. Használd otthon vagy út közben minden nap reggeltől estig. A SodaStream FUSE palackok kissé magasabbak, keskenyebb mondhatni csepp alakú kialakítással rendelkeznek. Tudtad? Egyetlenegy újratölthető SodaStream palack több ezer műanyagpalackot képes helyettesíteni. Segíts megmenteni a világot a műanyag palackoktól Csökkentsük együtt az egyszer használatos műanyag szennyezés hatásait. Mennyi műanyag kell még, hogy szembesüljünk a pusztításunkkal? Itt az idő, hogy változtass, a döntés a Te kezedben van! Stílusos palackok mindenkinek A SodaStream szénsavasító palackokat többszöri használatra terveztük. Mindegyik palack BPA mentes, minőségi anyagokból készült és akár 3 évig is használható. A palackok hermetikusan zárnak, s így segítenek megőrizni a szóda szénsavasságát. Többféle méretben és számos színkombinációkban érhetők el. SodaStream FUSE (Trio Black) Triopack • Űrtartalom: 0,9 liter • Letisztult, elegáns design, speciális aljzattal és kupakokkal • Különleges nyomásálló kialakítás • Csomag tartalma 3 darab palack • Kompatibilis a következő készülékekkel: Play / Source / Genesis / Power / Spirit Figyelem! Ne mosd a palackot mosogatógépben vagy 50 °C –nál magasabb hőmérsékleten. Soha ne használj sérült, deformált vagy lejárt szavatosságú* palackot. *a palacknak hosszú ideig ismételten ellen kell állnia a patronból érkező gáz szén-dioxid-nyomásának. Ennek eredményeként ez az anyag, amelyből a palack készül, elhasználódik és öregszik. A biztonságos használat érdekében minden egyes palacknak van egy meghatározott lejárati ideje, amely a palackra van nyomtatva. Lejárat idő után ne használd a palackot!  
4 890 Ft
 
Sodastream MIRINDA LIGHT 440 ML SZÖRP
SODA STREAM Soda szirup, Mirinda light, 440ml Termék típusa: Szirup Aroma: Mirinda light SODA STREAM Soda szirup, Mirinda light, 440ml leírása Mi az otthon készített szénsavas italok szakértői vagyunk és szörpjeinket kifejezetten a szénsavas vízhez fejlesztjük ki. Amikor szénsavasítjuk a vizet, a kémiai folyamatok hatására megváltoztatjuk annak tulajdonságait, s így másféle sűrűséget igényel, mint abban az esetben, hogyha egy átlag szörpöt adunk a tiszta vízhez. Előnyök: Frissen készített szörp szinte másodpercek alatt 440 ml szirup kb. 9 liter szénsavas ital elkészítésére alkalmas Allergéneket nem tartalmaz Elkészítés: 1. Készítsd el a palackban a szódavizet 2. Töltsd a szörpöt a kupakba (ízlés szerint adagolhatod). A segédvonalak 0,25 / 0,5 / 1L italhoz adnak útmutatást. 3. Lassan töltsd a szörpöt a palackba, majd zárd le és óvatosan rázd össze 4. A szörpöt kizárólag csak a frissen elkészített szódavíz után adagold a palackba - sosem a szénsavasítási folyamat előtt! Ajánlott hígítási arány 1 rész koncentrátum és 19 rész szénsavas víz.
1 890 Ft
 
Sodastream 7UP 440 ML SZÖRP
SODA STREAM Soda szirup, 7Up, 440ml Termék típusa: Szirup Aroma: 7Up SODA STREAM Soda szirup, 7Up, 440ml leírása Mi az otthon készített szénsavas italok szakértői vagyunk és szörpjeinket kifejezetten a szénsavas vízhez fejlesztjük ki. Amikor szénsavasítjuk a vizet, a kémiai folyamatok hatására megváltoztatjuk annak tulajdonságait, s így másféle sűrűséget igényel, mint abban az esetben, hogyha egy átlag szörpöt adunk a tiszta vízhez. Előnyök: Frissen készített szörp szinte másodpercek alatt 440 ml szirup kb. 9 liter szénsavas ital elkészítésére alkalmas Allergéneket nem tartalmazz Elkészítés: 1. Készítsd el a palackban a szódavizet 2. Töltsd a szörpöt a kupakba (ízlés szerint adagolhatod). A segédvonalak 0,25 / 0,5 / 1L italhoz adnak útmutatást. 3. Lassan töltsd a szörpöt a palackba, majd zárd le és óvatosan rázd össze 4. A szörpöt kizárólag csak a frissen elkészített szódavíz után adagold a palackba - sosem a szénsavasítási folyamat előtt! Ajánlott hígítási arány 1 rész koncentrátum és 19 rész szénsavas víz.
1 890 Ft
 
Sodastream PEPSI MAX 440 ML SZÖRP
SODA STREAM Soda szirup, Pepsi max, 440ml Termék típusa: Szirup Aroma: Pepsi max SODA STREAM Soda szirup, Pepsi max, 440ml leírása Mi az otthon készített szénsavas italok szakértői vagyunk és szörpjeinket kifejezetten a szénsavas vízhez fejlesztjük ki. Amikor szénsavasítjuk a vizet, a kémiai folyamatok hatására megváltoztatjuk annak tulajdonságait, s így másféle sűrűséget igényel, mint abban az esetben, hogyha egy átlag szörpöt adunk a tiszta vízhez. Előnyök: Frissen készített szörp szinte másodpercek alatt 440 ml szirup kb. 9 liter szénsavas ital elkészítésére alkalmas Allergéneket nem tartalmaz Elkészítés: 1. Készítsd el a palackban a szódavizet 2. Töltsd a szörpöt a kupakba (ízlés szerint adagolhatod). A segédvonalak 0,25 / 0,5 / 1L italhoz adnak útmutatást. 3. Lassan töltsd a szörpöt a palackba, majd zárd le és óvatosan rázd össze 4. A szörpöt kizárólag csak a frissen elkészített szódavíz után adagold a palackba - sosem a szénsavasítási folyamat előtt! Ajánlott hígítási arány 1 rész koncentrátum és 19 rész szénsavas víz.
1 890 Ft
 
Sodastream FUSE TRIPACK PEPSI 1L PALACK
SodaStream FUSE Pepsi Triopack 1l SodaStream FUSE palackok A SodaStream palackhoz nem csupán egyszerű vizes palackok, hanem szép kiegészítők és hű társaid lesznek a mindennapokban. Használd otthon vagy út közben minden nap reggeltől estig. A SodaStream FUSE palackok kissé magasabbak, keskenyebb mondhatni csepp alakú kialakítással rendelkeznek. Tudtad? Egyetlenegy újratölthető SodaStream palack több ezer műanyagpalackot képes helyettesíteni. Segíts megmenteni a világot a műanyag palackoktól Csökkentsük együtt az egyszer használatos műanyag szennyezés hatásait. Mennyi műanyag kell még, hogy szembesüljünk a pusztításunkkal? Itt az idő, hogy változtass, a döntés a Te kezedben van! Stílusos palackok mindenkinek A SodaStream szénsavasító palackokat többszöri használatra terveztük. Mindegyik palack BPA mentes, minőségi anyagokból készült és akár 3 évig is használható. A palackok hermetikusan zárnak, s így segítenek megőrizni a szóda szénsavasságát. Többféle méretben és számos színkombinációkban érhetők el. SodaStream FUSE Triopack • Űrtartalom: 0,9 liter • Letisztult, elegáns design, speciális aljzattal és kupakokkal • Különleges nyomásálló kialakítás • Csomag tartalma 3 darab palack • Kompatibilis a következő készülékekkel: Play / Source / Genesis / Power / Spirit Figyelem! Ne mosd a palackot mosogatógépben vagy 50 °C –nál magasabb hőmérsékleten. Soha ne használj sérült, deformált vagy lejárt szavatosságú* palackot. *a palacknak hosszú ideig ismételten ellen kell állnia a patronból érkező gáz szén-dioxid-nyomásának. Ennek eredményeként ez az anyag, amelyből a palack készül, elhasználódik és öregszik. A biztonságos használat érdekében minden egyes palacknak van egy meghatározott lejárati ideje, amely a palackra van nyomtatva. Lejárat idő után ne használd a palackot!
4 990 Ft
 
Sodastream MIRINDA 440 ML SZÖRP
SODA STREAM Soda szirup, Mirinda, 440ml Termék típusa: Szirup Aroma: Mirinda SODA STREAM Soda szirup, Mirinda, 440ml leírása Mi az otthon készített szénsavas italok szakértői vagyunk és szörpjeinket kifejezetten a szénsavas vízhez fejlesztjük ki. Amikor szénsavasítjuk a vizet, a kémiai folyamatok hatására megváltoztatjuk annak tulajdonságait, s így másféle sűrűséget igényel, mint abban az esetben, hogyha egy átlag szörpöt adunk a tiszta vízhez. Előnyök: Frissen készített szörp szinte másodpercek alatt 440 ml szirup kb. 9 liter szénsavas ital elkészítésére alkalmas Allergéneket nem tartalmaz Elkészítés: 1. Készítsd el a palackban a szódavizet 2. Töltsd a szörpöt a kupakba (ízlés szerint adagolhatod). A segédvonalak 0,25 / 0,5 / 1L italhoz adnak útmutatást. 3. Lassan töltsd a szörpöt a palackba, majd zárd le és óvatosan rázd össze 4. A szörpöt kizárólag csak a frissen elkészített szódavíz után adagold a palackba - sosem a szénsavasítási folyamat előtt! Ajánlott hígítási arány 1 rész koncentrátum és 19 rész szénsavas víz.
1 890 Ft
 
Sodastream SPIRIT WHITE SZÓDAGÉP
Forradalmi újítás, a palackot nem kell többé betekerni, hála a csapózárnak Mechanikus elven működik - nem elemmel működik és nincs szükség semmilyen elektromos áramra Automatikus nyomás kiegyenlítéssel van ellátva a még kényelmesebb használat érdekében Gázpatron behelyezése rendkívül egyszerű Speciális műanyag talapzattal rendelkezik a szénsavasító palack, ami tökéletes stabilitást ad Választható szénsaverősség és csendes üzemmód A SodaStream új 2017-es modellje, melyet tökéletes formatervezés és elegancia jellemez. Letisztult stílusának köszönhetően minden konyha hasznos, és kiemelkedő dísze lehet. Automatikus nyomás kiegyenlítéssel van ellátva és az új csapózárnak köszönhetően nem kell a BPA mentes szénsavasító palackot betekerni, csak egyszerűen a helyére kell pattintani. A csomag tartalma: 1db SPIRIT szódagép 1db BPA mentes stílusos szénsavasító palack (0,9l) 1db 60 – 80 liter szénsavas víz előállítására alkalmas CO2 patron
25 890 Ft
 
Sodastream PALACK GREY 40017358 PET DUO 0,9L
Tulajdonságok:Különleges nyomásálló műanyag palack csomag Űrtartalom: 0,9 liter BPA mentes A csomag 2 Darab palackot tartalmaz
3 490 Ft
 
Sodaco R100RPACK SZÓDAGÉP CSOMAG
SodaCo R100R Royal Szódakészítő gép, gyöngyház piros A SodaCo legújabb, modern megjelenésű szódakészítő gépe. Műanyag, gyöngyház fényű, piros háztartási szódakészítő gép. Használatával pillanatok alatt friss, szénsavas vizet készíthetünk. Környezetbarát és takarékos választás, mert nem károsítjuk környezetünket a bolti ásványvizek hazacipeléséből származó sok műanyag hulladékkal. Egy teli patronnal átlag 60-80 liter szóda készíthető, a szénsavasság mértékétől és a gép típusától függően. Anyaga: műanyag Tartozékok: - 1 db 425 gr-os CO2 patron - 1 db 1 literes szénsavasító PET flakon A csomag tartalma: 1db szódakészítő gép 1db 425 grammos CO2 patron 1db BPA mentes, 1 literes szénsavasító flakon + 2db szörp. 1 narancs és 1 cola ízű
17 190 Ft
 
Sodastream COLA 500ML SODA SZÖRP 500 ML
Cola - 500 ml Koffeint tartalmaz Cola ízű szörp Akár 12 liter üdítőital készítésre SodaStream szörpök Mi az otthon készített szénsavas italok szakértői vagyunk és szörpjeinket kifejezetten a szénsavas vízhez fejlesztjük ki. Amikor szénsavasítjuk a vizet, a kémiai folyamatok hatására megváltoztatjuk annak tulajdonságait, s így másféle sűrűséget igényel, mint abban az esetben, hogyha egy átlag szörpöt adunk a tiszta vízhez. Ismerd meg a SodaStream széles szörp választékát! Előnyök: • Frissen készített szörp szinte másodpercek alatt • 500 ml szirup kb. 12 liter szénsavas ital elkészítésére alkalmas • Allergéneket nem tartalmaz Elkészítés: 1. Készítsd el a palackban a szódavizet 2. Töltsd a szörpöt a kupakba (ízlés szerint adagolhatod). A segédvonalak 0,25 / 0,5 / 1L italhoz adnak útmutatást. 3. Lassan töltsd a szörpöt a palackba, majd zárd le és óvatosan rázd össze 4. A szörpöt kizárólag csak a frissen elkészített szódavíz után adagold a palackba - sosem a szénsavasítási folyamat előtt! Ajánlott hígítási arány 1 rész koncentrátum és 23 rész szénsavas víz. Egyéb információk: Édesítve: cukor, édesítőszer Energia tartalom 100 ml kész italnál: 69,0 kJ / 14,1 kcal Tárolás: Használat előtt rázza fel. Felbontás után a hűtőszekrényben tárolandó!  
1 890 Ft
 
Sodaco B100E Basic ezüst szódagép
Alap szín:Ezüst, Típus:Szódagép,
16 890 Ft
 
Sodastream JET BLACK&WHITE SZÓDAGÉP
Házi szódavíz készítő készülék Nincs benne akkumulátor, nem fogyaszt villamos energiát CO2 patron, mellyel akár  60-80 liter szénsavas vizet lehet előállítani Különleges nyomásálló műanyag palack  a szénsavas víz készítéséhez és tárolásához  (0,9 l) CO2-intenzitása szabályozható Kivehető csepp tálca A csomag tartalma: 1 szódavíz készítő készülék, 1 CO2 patron, 1 nyomásálló műanyag palack  
21 890 Ft
 
Sodastream Genesis fehér szürke szódagép
Alap szín:Fehér,Szürke, Típus:Szódagép,
21 490 Ft
 
Sodastream Spirit Red szódagép
Alap szín:Piros, Típus:Szódagép,
24 990 Ft
 
Sodaco R100R SZÓDAGÉP
SodaCo R100R Royal Szódakészítő gép, gyöngyház piros A SodaCo legújabb, modern megjelenésű szódakészítő gépe. Műanyag, gyöngyház fényű, piros háztartási szódakészítő gép. Használatával pillanatok alatt friss, szénsavas vizet készíthetünk. Környezetbarát és takarékos választás, mert nem károsítjuk környezetünket a bolti ásványvizek hazacipeléséből származó sok műanyag hulladékkal. A csomag tartalma egy szódakészítő gép, egy 425 grammos CO2 patron és egy BPA mentes, 1 literes szénsavasító flakon. Egy teli patronnal átlag 60-80 liter szóda készíthető, a szénsavasság mértékétől és a gép típusától függően. Anyaga: műanyag Tartozékok: - 1 db 425 gr-os CO2 patron - 1 db 1 literes szénsavasító PET flakon
16 190 Ft
 
Sodaco 579069 SZÉNSAVASÍTÓ FLAKON PET 1L FEKETE
SodaCo Szénsavasító flakon Az 1 literes fekete PET flakon bármelyik SodaCo szódakészítő gépbe illeszkedik. Használat: A flakont a szénsavasítás előtt a szaggatott vonalig hideg vízzel (9 dl) meg kell tölteni, a szódakészítő gépbe csavarni, majd megnyomni a szénsavasító gombot 1-2 alkalommal és kicsavarni a készülékből. Ízesíteni kizárólag a kész szénsavas vizet lehet. A vizet és a szörpöt együtt szénsavasítani nem szabad. Az elkészített szénsavas vízet hűtőben tároljuk. • Űrtartalom: 1 liter • Szín: fekete • BPA mentes A flakont magas hőnek kitenni vagy fagyasztóba tenni nem szabad. Tisztítása langyos, mosogatószeres vízzel ajánlott. Súroló hatású szerekkel és mosogatógépben mosni tilos! Tulajdonságok Űrtartalom: 1 L Kiszerelés: 1 db Szín: Fekete
1 790 Ft
 
Sodastream GENESIS WHITE SZÓDAGÉP
Rendkívül stílusos dizájn, vékony kialakítás, mely tökéletesen illeszkedik a konyhába Mechanikus elven működik - nem kell hozzá elem és nincs szükség semmilyen elektromos áramra Választható szénsaverősség Speciális műanyag talapzattal rendelkező szénsavasító palack a tökéletes stabilitás érdekében A palack minőségi műanyagból készült és BPA mentes   Stílusos dizájn, letisztult formák, kényelmes és egyszerű használat - ez a SodaStream GENESIS. A csomag tartalma: 1x SodaStream GENESIS készülék 1x BPA mentes stílusos szénsavasító palack (0,9l) 1x 60-80l szénsavas víz előállítására alkalmas CO2 patron
21 890 Ft
 
SodaStream Jet 42003197 szénfekete szódagép
Alap szín:Fekete, Típus:Szódagép,
22 590 Ft
 
Sodastream BO DUO FUSE 2 X 1L VIRÁGOS PALACK
FUSE Virágok Duopack Stílusos megjelenés virág motívummal BPA mentes, minőségi anyagokból készült Hermetikusan záródó palackok Nyomásálló kialakítás SodaStream FUSE palackok A SodaStream palackhoz nem csupán egyszerű vizes palackok, hanem szép kiegészítők és hű társaid lesznek a mindennapokban. Használd otthon vagy út közben minden nap reggeltől estig. A SodaStream FUSE palackok kissé magasabbak, keskenyebb mondhatni csepp alakú kialakítással rendelkeznek. Tudtad? Egyetlenegy újratölthető SodaStream palack több ezer műanyagpalackot képes helyettesíteni. Segíts megmenteni a világot a műanyag palackoktól Csökkentsük együtt az egyszer használatos műanyag szennyezés hatásait. Mennyi műanyag kell még, hogy szembesüljünk a pusztításunkkal? Itt az idő, hogy változtass, a döntés a Te kezedben van! Stílusos palackok mindenkinek A SodaStream szénsavasító palackokat többszöri használatra terveztük. Mindegyik palack BPA mentes, minőségi anyagokból készült és akár 3 évig is használható. A palackok hermetikusan zárnak, s így segítenek megőrizni a szóda szénsavasságát. Többféle méretben és számos színkombinációkban érhetők el. SodaStream FUSE Virágok Duopack • Űrtartalom: 1,0 liter • Stílusos virág motívum, modern design, speciális aljzattal és kupakokkal • Különleges nyomásálló kialakítás • Csomag tartalma 2 darab palack • Kompatibilis a következő készülékekkel: Play / Source / Genesis / Power / Spirit / Revolution Figyelem! Ne mosd a palackot mosogatógépben vagy 50 °C –nál magasabb hőmérsékleten. Soha ne használj sérült, deformált vagy lejárt szavatosságú* palackot. *a palacknak hosszú ideig ismételten ellen kell állnia a patronból érkező gáz szén-dioxid-nyomásának. Ennek eredményeként ez az anyag, amelyből a palack készül, elhasználódik és öregszik. A biztonságos használat érdekében minden egyes palacknak van egy meghatározott lejárati ideje, amely a palackra van nyomtatva. Lejárat idő után ne használd a palackot!  
3 890 Ft
 
Sodaco R100B SZÓDAGÉP
SodaCo R100B Royal Szódakészítő gép, fekete A SodaCo legújabb, modern megjelenésű szódakészítő gépe. Műanyag, fekete színű háztartási szódakészítő gép. Használatával pillanatok alatt friss, szénsavas vizet készíthetünk. Környezetbarát és takarékos választás, mert nem károsítjuk környezetünket a bolti ásványvizek hazacipeléséből származó sok műanyag hulladékkal. A csomag tartalma egy szódakészítő gép, egy 425 grammos CO2 patron és egy BPA mentes, 1 literes szénsavasító flakon. Egy teli patronnal átlag 60-80 liter szóda készíthető, a szénsavasság mértékétől és a gép típusától függően. Anyaga: műanyag Tartozékok: - 1 db 425 gr-os CO2 patron - 1 db 1 literes szénsavasító PET flakon
16 190 Ft
 
Sodaco R100R Royal gyöngyház piros szódagép
Alap szín:Piros, Típus:Szódagép,
17 490 Ft
 
Sodaco B100EPACK SZÓDAGÉP CSOMAG
Ajándék Cola ízű szörp és + 1 db műanyag flakon Ezüst színű háztartási szódakészítő gép.  Használatával pillanatok alatt friss, szénsavas vizet készíthetünk. Környezetbarát és takarékos választás, mert nem károsítjuk környezetünket a bolti ásványvizek hazacipeléséből származó sok műanyag hulladékkal. A csomag tartalma egy szódakészítő gép, egy 425 grammos CO2 patron és egy BPA mentes, 1 literes szénsavasító flakon. + ajándék 1 db cola ízű szörp és 1db flakon Egy teli patronnal átlag 60-80 liter szóda készíthető, a szénsavasság mértékétől és a gép típusától függően. Anyaga: műanyag Tartozékok: 1 db CO2 patron, 1 db szénsavasító PET flakon + ajándék 1 db cola ízű szörp és 1db flakon A szörp lejárata 2019 szeptember
16 090 Ft
 
Sodaco 809187 CO2 PALACK
Sodaco Co2 Tartalék palack Új patron otthoni szódagépekhez. Egy palack átlag 60-80 liter szóda elkészítéséhez elegendő, szénsavasság mértékétől függően. Mindegyik márkájú háztartási szódagéppel kompatibilis. Azoknak ajánljuk, akik nem szeretnének CO2 nélkül maradni, ha a készülékben lévő patron rossz időpontban fogyna ki. A szódagép használatával pillanatok alatt friss, szénsavas vizet készíthetünk. Környezetbarát és takarékos választás, mert nem károsítjuk környezetünket a bolti ásványvizek hazacipeléséből származó sok műanyag hulladékkal.
8 090 Ft
 
Sodaco R100W SZÓDAGÉP
SodaCo R100W Royal Szódakészítő gép, fehér A SodaCo legújabb, modern megjelenésű szódakészítő gépe. Műanyag, fehér színű háztartási szódakészítő gép. Használatával pillanatok alatt friss, szénsavas vizet készíthetünk. Környezetbarát és takarékos választás, mert nem károsítjuk környezetünket a bolti ásványvizek hazacipeléséből származó sok műanyag hulladékkal. A csomag tartalma egy szódakészítő gép, egy 425 grammos CO2 patron és egy BPA mentes, 1 literes szénsavasító flakon. Egy teli patronnal átlag 60-80 liter szóda készíthető, a szénsavasság mértékétől és a gép típusától függően. Anyaga: műanyag Tartozékok: - 1 db 425 gr-os CO2 patron - 1 db 1 literes szénsavasító PET flakon
16 190 Ft
 
Sodastream SPIRIT RED SZÓDAGÉP
Forradalmi újítás, a palackot nem kell többé betekerni, hála a csapózárnak Mechanikus elven működik - nem elemmel működik és nincs szükség semmilyen elektromos áramra Automatikus nyomás kiegyenlítéssel van ellátva a még kényelmesebb használat érdekében Gázpatron behelyezése rendkívül egyszerű Speciális műanyag talapzattal rendelkezik a szénsavasító palack, ami tökéletes stabilitást ad Választható szénsaverősség és csendes üzemmód A SodaStream új 2017-os modellje, melyet tökéletes formatervezés és elegancia jellemez. Letisztult stílusának köszönhetően minden konyha hasznos, és kiemelkedő dísze lehet. Automatikus nyomás kiegyenlítéssel van ellátva és az új csapózárnak köszönhetően nem kell a BPA mentes szénsavasító palackot betekerni, csak egyszerűen a helyére kell pattintani. A csomag tartalma: 1db SPIRIT szódagép 1db BPA mentes stílusos szénsavasító palack (0,9l) 1db 60 – 80 liter szénsavas víz előállítására alkalmas CO2 patron
25 890 Ft
 
Sodastream Crystal fehér szódagép
Alap szín:Fehér, Típus:Szódagép,
39 690 Ft
 
Sodastream STRAWBERRY 500ML SODA SZÖRP 500 ML
Eper 500 ml Hamísithatattlan eper ízesítés Egyszerűbb adagolás formatervezett kupaknak köszönhetően Akár 12 liter üdítőital készítésre SodaStream szörpök Mi az otthon készített szénsavas italok szakértői vagyunk és szörpjeinket kifejezetten a szénsavas vízhez fejlesztjük ki. Amikor szénsavasítjuk a vizet, a kémiai folyamatok hatására megváltoztatjuk annak tulajdonságait, s így másféle sűrűséget igényel, mint abban az esetben, hogyha egy átlag szörpöt adunk a tiszta vízhez. Ismerd meg a SodaStream széles szörp választékát! Előnyök: • Frissen készített szörp szinte másodpercek alatt • 500 ml szirup kb. 12 liter szénsavas ital elkészítésére alkalmas • Allergéneket nem tartalmazz Elkészítés: 1. Készítsd el a palackban a szódavizet 2. Töltsd a szörpöt a kupakba (ízlés szerint adagolhatod). A segédvonalak 0,25 / 0,5 / 1L italhoz adnak útmutatást. 3. Lassan töltsd a szörpöt a palackba, majd zárd le és óvatosan rázd össze 4. A szörpöt kizárólag csak a frissen elkészített szódavíz után adagold a palackba - sosem a szénsavasítási folyamat előtt! Ajánlott hígítási arány 1 rész koncentrátum és 20 rész szénsavas víz. Egyéb információk: Édesítve: cukor és édesítőszer Energia tartalom 100 ml kész italnál: 66,3 kJ / 15,9 kcal Tárolás: Használat előtt rázza fel. Felbontás után a hűtőszekrényben tárolandó!  
1 890 Ft
 
Sodastream ORANGE 500ML SODA SZÖRP 500 ML
Narancs 500 ml Egyszerűbb adagolás formatervezett kupaknak köszönhetően Hamísithatattlan narancs ízesítés Akár 12 liter üdítőital készítésre SodaStream szörpök Mi az otthon készített szénsavas italok szakértői vagyunk és szörpjeinket kifejezetten a szénsavas vízhez fejlesztjük ki. Amikor szénsavasítjuk a vizet, a kémiai folyamatok hatására megváltoztatjuk annak tulajdonságait, s így másféle sűrűséget igényel, mint abban az esetben, hogyha egy átlag szörpöt adunk a tiszta vízhez. Ismerd meg a SodaStream széles szörp választékát! Előnyök: • Frissen készített szörp szinte másodpercek alatt • 500 ml szirup kb. 12 liter szénsavas ital elkészítésére alkalmas • Allergéneket nem tartalmazz Elkészítés: 1. Készítsd el a palackban a szódavizet 2. Töltsd a szörpöt a kupakba (ízlés szerint adagolhatod). A segédvonalak 0,25 / 0,5 / 1L italhoz adnak útmutatást. 3. Lassan töltsd a szörpöt a palackba, majd zárd le és óvatosan rázd össze 4. A szörpöt kizárólag csak a frissen elkészített szódavíz után adagold a palackba - sosem a szénsavasítási folyamat előtt! Ajánlott hígítási arány 1 rész koncentrátum és 20 rész szénsavas víz. Egyéb információk: Édesítve: cukor és édesítőszer Energia tartalom 100 ml kész italnál: 61 kJ / 14,6 kcal Tárolás: Használat előtt rázza fel. Felbontás után a hűtőszekrényben tárolandó!  
1 890 Ft
 
Sodaco 579076 SZÉNSAVASÍTÓ FLAKON PET 1L KÉK
SodaCo Szénsavasító flakon Az 1 literes kék PET flakon bármelyik SodaCo szódakészítő gépbe illeszkedik. Használat: A flakont a szénsavasítás előtt a szaggatott vonalig hideg vízzel (9 dl) meg kell tölteni, a szódakészítő gépbe csavarni, majd megnyomni a szénsavasító gombot 1-2 alkalommal és kicsavarni a készülékből. Ízesíteni kizárólag a kész szénsavas vizet lehet. A vizet és a szörpöt együtt szénsavasítani nem szabad. Az elkészített szénsavas vízet hűtőben tároljuk. • Űrtartalom: 1 liter • Szín: kék • BPA mentes A flakont magas hőnek kitenni vagy fagyasztóba tenni nem szabad. Tisztítása langyos, mosogatószeres vízzel ajánlott. Súroló hatású szerekkel és mosogatógépben mosni tilos! Tulajdonságok Űrtartalom: 1 L Kiszerelés: 1 db Szín: Kék
1 790 Ft
 
SodaStream Jet fekete-fehér szódagép
Alap szín:Fehér,Fekete, Típus:Szódagép,
22 590 Ft
 
Hausmeister HM5506 APRÍTÓ
Aprítógép 0,6 L átlátszó üveg edény Egy sebességes Részekre szedhető, könnyen tisztítható Rozsdamentes acél kés Csúszásmentes gumi talpak Biztonsági zár 230V~ 50Hz 300W
5 290 Ft
 
Kenwood CH580 APRÍTÓ
450 W teljesítmény 0,5 liter kapacitás: 4 késes rendszer a kiváló eredményért Majonéz készítő tartozék 2 sebességfokozat, a gyorsabb eredményért Nemesacél kések (tartós, szilárd és megbízható) Beépített vezetéktárolás Könnyen tisztítható, mosogatógépben mosható tál és kések Tartozék: mini spatula Fehér szín Méret: 26,5x13x13 cm
12 090 Ft
 
Russell Hobbs 24660-56 Desire piros mini aprító
Alap szín:Piros, Energia ellátás:220-240V, Fogyasztás (W):200, Típus:Aprító,
10 390 Ft
 
Eva 021105 BURGONYA APRÍTÓ
Akik szeretnek főzni, vagy éppen akik most kezdik elsajátítani a konyhai fogásokat, akkor azoknak az EVA 021105 konyhai burgonya szeletelője elengedhetetlen lesz az otthonából. Ezzel a burgonya szeletelővel különböző méretű csíkokra tudjuk a burgonyát szeletelni, köszönhetően a 3 különböző méretű cserélhető pengének. Használata nagyon egyszerű, a krumplit belehelyezve csak le kell nyomnunk a kart, s már kész is a szeletelt krumplink. A tartósság jegyében rozsdamentes acélból készült, így még a tisztítása is igen egyszerű lesz mindenki számára. Csúszásmentes lábakkal rendelkezik, így maximális biztonsággal tudjuk azt használni. Ha krumpli szeletelés, akkor az EVA 021105 nem hiányozhat a konyhánkból! Tulajdonságok: Burgonya szeletelő Rozsdamentes acél ház 3 különböző cserélhető penge: 9x9 mm, 10x10mm, 12x12mm Csúszásmentes lábak Könnyen tisztán tartható Egyszerű használat Méret: 25 x 9,5 x 12,5 cm
12 890 Ft
 
Sencor SSG3501GR APRÍTÓ
Speciális zöldség-gyümölcs szeletelő és reszelőSzeletel, vág és reszelMellékelt tartozékok: 5 darab cserélhető szeletelő tartozék, a tökéletes munkához•    Vékony szeletelő, például vékony burgonyaszeletek, ételek díszítéséhez használható zöldség- és gyümölcsszeletek készítéséhez•    Hullámos szeletelő, ételek díszítéséhez is használható zöldség- és gyümölcs-hullámok készítéséhez•    Durva reszelő, leves zöldségek reszeléséhez, burgonyapogácsa készítéséhez, vagy saláta zöldségek és gyümölcsök durva reszeléséhez•    Finom reszelő, saláta zöldségek és gyümölcsök finom reszeléséhez, sajtos vagy zöldséges krémek készítéséhez•    Nagyon finom reszelő, kókusz, mandula, diófélék darálásához, vagy zsemlemorzsa készítéséhezModern, ergonomikus és helytakarékos formatervezésAz 56 mm-es töltőtorokba az alapanyagok előzetes darabolás nélkül is behelyezhetőkReszelés és szeletelés közvetlenül a tányérba vagy edénybeA zárt konstrukciónak köszönhetően könnyen tisztíthatóCsendes működésCsúszásmentes lábak a biztonságos munkavégezéshezVezeték tárolóHálózati vezeték hossza: 1,2 mTeljesítményfelvétel: 150 WTápfeszültség és frekvencia 220 - 240 V, 50/60 HzMéretek: 24,5 × 22,5 × 19,5 cmTömeg: 1,2 kg
12 990 Ft
 
Russell Hobbs 24661-56 MINI APRÍTÓ
Gyors megoldást keres a hozzávalók aprítására? Akkor imádni fogja a Horizon Mini aprítót, mely valódi kuktája lehet a konyhában. A rendkívüli teljesítményt és a bámulatos megjelenést egy kompakt formatervben egyesítő aprítógép minden igényt kielégít. Az elegáns jégfehér és merész fekete aprítógép mély fényű felületéhez a hozzá illő nagy teljesítmény társul. A darabolást és sütést-főzést felgyorsító készülék segítségével Ön minden erőfeszítés nélkül, könnyedén apríthatja a hozzávalókat. 500 ml-es tál A meggyőző, 500ml-es űrtartalmú Horizon Mini aprítóba különféle zamatos élelmiszerrel töltheti meg a paradicsomtól kezdve a hagymán és paprikán át a gombáig – nincs olyan, amit ez az aprító ne tudna kezelni. Egyszerű működés Az Ön életének megkönnyebbítésére tervezett Horizon Mini aprító gyorsan, egy gombnyomásra el tudja kezdeni az aprítást, szeletelést és felkockázást. Nincsenek komplikált kijelzők, sem zavaró gombok – ez az egyszerű aprítógép minden erőfeszítés nélkül használható, és tökéletesen megfelel azoknak, akik kedvelik a gyakorlatiasabb megközelítés   Egy érintéses működés 1 literes üvegtál 500 ml étel tárolásának lehetőségével Rozsdamentes acél vágóél Mosogatógépben mosható tartozékok Műanyag fedőnek köszönhetően tárolásra is alkalmas az üvegtál 200 W teljesítmény
10 190 Ft
 
Russell Hobbs 24662-56/RH Matte Black fekete mini aprító
Alap szín:Fekete, Anyag:Fém, műanyag, Energia ellátás:220-240 V, Fogyasztás (W):200, Típus:Aprító,
10 890 Ft
 
Sencor SSG3500WH SZELETELŐ
Speciális zöldség-gyümölcs szeletelő és reszelő Szeletel, vág és reszel Mellékelt tartozékok: 5 darab cserélhető szeletelő tartozék, a tökéletes munkához Vékony szeletelő, például vékony burgonyaszeletek, ételek díszítéséhez használható zöldség- és gyümölcsszeletek készítéséhez Hullámos szeletelő, ételek díszítéséhez is használható zöldség- és gyümölcs-hullámok készítéséhez Durva reszelő, leves zöldségek reszeléséhez, burgonyapogácsa készítéséhez, vagy saláta zöldségek és gyümölcsök durva reszeléséhez Finom reszelő, saláta zöldségek és gyümölcsök finom reszeléséhez, sajtos vagy zöldséges krémek készítéséhez Nagyon finom reszelő, kókusz, mandula, diófélék darálásához, vagy zsemlemorzsa készítéséhez Modern, ergonomikus és helytakarékos formatervezés Az 56 mm-es töltőtorokba az alapanyagok előzetes darabolás nélkül is behelyezhetők Reszelés és szeletelés közvetlenül a tányérba vagy edénybe A zárt konstrukciónak köszönhetően könnyen tisztítható Csendes működés Csúszásmentes lábak a biztonságos munkavégezéshez Vezeték tároló Hálózati vezeték hossza: 1,2 m Teljesítményfelvétel: 150 W Tápfeszültség és frekvencia 220 - 240 V, 50/60 Hz Méretek: 24,5 × 22,5 × 19,5 cm Tömeg: 1,2 kg
12 990 Ft
 
G3 Ferrari G10032 EVO PIROS PIZZASÜTŐ ELEKTROMOS
Technikai adatok:   Teljesítmény: 1200 Watt 5 perc alatt elkészítheto pizza Sütés: 2 db tuzálló kolappal Dupla szilárdságú acél borítás Muködésjelzo világítás Áramellátás: AC 230V ~ 50Hz Méretek: 340 x 195 x 370 mm Súly: 5,9kg
51 590 Ft
 
TOO Daráló és aprító pohár SB-455-BSS turmixgéphez
2 790 Ft
 
Bosch MMR08A1 APRÍTÓ
Teljesítmény: 400 W Pillanatkapcsoló Habverő korong 800 ml-es műanyag aprító tál, amely mosogatógépben tisztítható és mikrohullámú sütőben is használható Univerzális nemesacél aprítókés, amely mosogatógépben tisztítható Kábelfeltekerés
10 590 Ft
 
G3 Ferrari G20099 APRÍTÓ
Akik profik a konyhában, vagy éppen most ismerkednek csak a fozés rejtelmeivel, de szeretnének egy profi kis gépet a konyhájukban tudni, azoknak a G3Ferrari G20099 multifunkciós robotgép a tökéletes választás. Nem csak vágni, aprítani, vagy éppen habosítani lehet ezzel a készülékkel, de tartozik hozzá egy turmixkészíto kiegészíto is, így akár reggelente egy friss turmixot is tudunk saját magunk vagy családunk számára készíteni. Sebesség fokozata 2 állásban állítható, és pluszban rendelkezik egy pulzáló funkcióval is, mely tökéletessé varázsolja a készüléket. Modern formájának köszönhetoen pedig minden konyhában megállja a helyét. Vágás, aprítás, habosítás, vagy turmix készítés, a G3Ferrari G20099 robotgép rendelkezésünkre áll! Technikai jellemzok   Multifunkciós robotgép és turmix 3 L-es tartály 1,5 L-es turmix tartály 2 sebesség fokozat + pulzáló funkció Teljesítmény: 1000 W 3 rozsdamentes acél korong szeleteléshez, aprításhoz, vagy julienne készítéshez Muanyag penge habosításhoz Tartozék spatula, penge tartó muanyag Csúszásmentes lábak Tápellátás: AC 230V ~ 50/60 Hz Méretek (Sz x Ma x Mé): 27 x 44 x 23 cm Súly: 3,75 kg
33 090 Ft
 
Sencor SCB5100WHEUE3 APRÍTÓ
A Sencor SCB 5100WH  aprító elég erős ahhoz, hogy képes legyen hús, gyümölcs, zöldség, vagy egyéb alapanyagok aprítására. A készülék 4 titán pengével lett ellátva, ezzel is hozzájárulva az különféle oxidációs folyamatok csökkentésére.  Kiváló állagú püréket vagy a bébiételeket készíthet szinte csak egy gombnyomásra.   JELLEMZŐK: Hús, zöldség, gyümölcs és más alapanyagok darálásához Pürék és bébiételek készítéséhez is használható 4 titán kés az oxidáció csökkentéséhez Nagy üvegedény (1 000 ml), mosogatógépben is elmosogatható Tegye be az alapanyagot és nyomja meg a gombot a daráláshoz Csúszásgátló gumi lábak a biztonságos munkához Kompakt és ergonomikus formatervezés Biztonsági kapcsoló TECHNIKAI INFORMÁCIÓK: Feszültség és frekvencia: 220-240 V, 50/60 Hz Teljesítményfelvétel: 800 W Zajszint: 79 dB Méret: 230 x 185 x 170 mm  
10 090 Ft
 
Russell Hobbs 24662-56 MINI APRÍTÓ
A Matte Black mini aprító kis mérete ellenére is elegáns stílust képvisel matt és fényes fekete elemek kombinációjának köszönhetően. Az univerzális rozsdamentes acél vágóél segítségével sokféle ízletes hozzávalót apríthat, mindezt egy 500 ml-es üvegtálban. Egyérintéses működése pedig lehetővé teszi, hogy családja kedvenceit igazán könnyedén készíthesse el!  Russell Hobbs 24662-56 Matte Black Mini aprító Jellemzők: Egy érintéses működés 1 literes üvegtál 500 ml étel tárolásának lehetőségével Rozsdamentes acél vágóél Mosogatógépben mosható tartozékok Műanyag fedőnek köszönhetően tárolásra is alkalmas az üvegtál 200 W teljesítmény
11 190 Ft
 
TOO MC-200-300-BSS 300W fekete konyhai aprító
Alap szín:Fekete-Átlátszó, Egyéb szín:Ezüst, Energia ellátás:220-240 V, Fogyasztás (W):300, Kábel hosszúság (m):1, Nettó súly (kg):1,55, Típus:Aprító,
6 490 Ft
 
Sencor SSG3504RD APRÍTÓ
Speciális zöldség-gyümölcs szeletelő és reszelőSzeletel, vág és reszelMellékelt tartozékok: 5 darab cserélhető szeletelő tartozék, a tökéletes munkához•    Vékony szeletelő, például vékony burgonyaszeletek, ételek díszítéséhez használható zöldség- és gyümölcsszeletek készítéséhez•    Hullámos szeletelő, ételek díszítéséhez is használható zöldség- és gyümölcs-hullámok készítéséhez•    Durva reszelő, leves zöldségek reszeléséhez, burgonyapogácsa készítéséhez, vagy saláta zöldségek és gyümölcsök durva reszeléséhez•    Finom reszelő, saláta zöldségek és gyümölcsök finom reszeléséhez, sajtos vagy zöldséges krémek készítéséhez•    Nagyon finom reszelő, kókusz, mandula, diófélék darálásához, vagy zsemlemorzsa készítéséhezModern, ergonomikus és helytakarékos formatervezésAz 56 mm-es töltőtorokba az alapanyagok előzetes darabolás nélkül is behelyezhetőkReszelés és szeletelés közvetlenül a tányérba vagy edénybeA zárt konstrukciónak köszönhetően könnyen tisztíthatóCsendes működésCsúszásmentes lábak a biztonságos munkavégezéshezVezeték tárolóHálózati vezeték hossza: 1,2 mTeljesítményfelvétel: 150 WTápfeszültség és frekvencia 220 - 240 V, 50/60 HzMéretek: 24,5 × 22,5 × 19,5 cmTömeg: 1,2 kg
12 990 Ft
 
Hausmeister HM5509 APRÍTÓ
0,5 L átlátszó műanyag edény Egy sebességes Részekre szedhető, könnyen tisztítható Rozsdamentes acél kés Csúszásmentes gumi talpak Biztonsági zár 220-240V, 50Hz 300W  
5 690 Ft
 
Bosch MMR08R2 APRÍTÓ
Teljesítmény: 400 W Pillanatkapcsoló Habverő korong 800 ml-es műanyag aprító tál, amely mosogatógépben tisztítható és mikrohullámú sütőben is használható Univerzális nemesacél aprítókés, amely mosogatógépben tisztítható  Kábelfeltekerés
10 990 Ft
 
Eta 107990000 APRÍTÓ
Az ETA Basto aprító egy nagyon praktikus konyhai segítség. Nagyon finom állagúra vágja és aprítja az élelmiszereket két fokozatban, rendkívül strapabíró, minőségi négy karos késének köszönhetően. A diót, gyógynövényeket, zöldségeket és gyümölcsöket pár másodpercen belül felaprítja. Az aprító 2 aprítási sebességgel rendelkezik. Enyhe megnyomással a fordulatszám alacsonyabb, teljes megnyomás után pedig maximális teljesítmény érhető el. A sebességet szükség szerint szabályozhatja a kívánt durvaság alapján. 1,25 l kapacitású edénye nagyon strapabíró üvegből készült. Az üveg aljára egy csúszásgátló gumi alátét helyezhető, amely az aprító stabilitását biztosítja működés közben. Az edényhez egy fedél tartozik, amely az élelmiszerek tárolásánál használható. A mayimális használat érdekében az edényhez tartozékként jár egy műanyag spatula is, melynek segítségével könnyedén felhasználhatja a felaprított hozzávalók teljes egészét. Az aprító egyes részei (a meghajtó egységen kívül) mosogatógépben moshatóak. A készülék tárolása könnyű, használata pedig nagyon egyszerű. A vele való főzés gyerekjáték lesz! Funkcionalitása mellett elegáns és modern dizájnnal, fehér fényes kivitellel rendelkezik amelyet a modern konyhák alapján terveztünk. Ha egyszer elkezdi használni, nem engedni ki többet a kezéből! Kicsi, könnyű és jól tárolható segítő Praktikus biztonsági kapcsológomb 2 sebesség fokozat Üveg edény kapacitása: 1,25 l Sarlókés a kemény élelmiszer vágásához Fedél az edény letakarásához Műanyag spatula Csúszásmentes gumi alátét edény alá Mosható a mosogatógépben (meghajtó egységen kívűl) Tápkábel hossza 0,9 m Akusztikus zajszint szintje 85 dB(A) re 1pW Könnyű és gyors összeszerelés Modern és elegáns dizájn Teljesítmény felvétel 500 W  
11 890 Ft
 
Bosch MMR15A1 APRÍTÓ
Teljesítmény: 550 W Jégaprító kés Habverő korong Pillanatkapcsoló 1500 ml-es üvegtartály, mosogatógépben tisztítható, mikrohullámú sütőben használható Univerzális nemesacél aprítókés, amely mosogatógépben tisztítható  Kábelfeltekerés
17 890 Ft
 
Sencor SHB4310 APRÍTÓ
300 W teljesítmény Gyümölcs, zöldség, hús, stb. aprítására Ugyancsak alkalmas jégzúzásra Nemesacél kések Habverő toldalék Műanyag tál, 650ml űrtartalom Csúszásgátló gumi alátét Ergonómikus tervezés Biztonsági kapcsoló
7 390 Ft
 
G3 Ferrari G20010 APRÍTÓ
Alapos munka, tökéletes aprítás. Elektromos zöldségaprító. Teljesítmény: 250W. Üveg kapacitás: 400ml. Acél pengék. Az üveg teljesen kiveheto egy alapos tisztítás végett. Kettos biztonsági funkció. Csúszásmentes lábak. Muszaki jellemzok:   Elektromos zöldségaprító Teljesítmény: 250W Üveg kapacitás: 400ml Acél pengék Az üveg teljesen kiveheto egy alapos tisztítás végett Kettos biztonsági funkció Csúszásmentes lábak Teljesítmény: AC 230V ~ 50Hz Méretek (Sz x Ma x Mé): 17 x 14 x 11 Súly: 950g
7 990 Ft
 
TOO MC-200-100-B 200W fekete konyhai aprító
Alap szín:Fekete-Átlátszó, Energia ellátás:220-240 V, Fogyasztás (W):200, Kábel hosszúság (m):0,95, Nettó súly (kg):0,7, Típus:Aprító,
4 590 Ft
 
Hauser C11 APRÍTÓ
0,6L literes műanyag edénybiztonsági zárrendszerrozsdamentes acél késkrém/habkészítéscsúszásgátló alj200W
5 490 Ft
 
TOO MC-300-201-W fehér aprító
Alap szín:Fehér, Energia ellátás:220-240V, Fogyasztás (W):300, Kábel hosszúság (m):1,2, Nettó súly (kg):9, Típus:Aprító, Zajszint (dB):60,
6 890 Ft
 
Tefal MB300538 APRÍTÓ
12 390 Ft
 
Tefal MB756G31 APRÍTÓ
Aprítás és reszelés a lehető legegyszerűbben! Az 5 beépített kúprátétnek köszönhetően a Fresh Express + segítségével reszelheti, szeletelheti, apríthatja vagy hullámosan is vághatja a zöldségeket, gyümölcsöket, sajtot vagy csokoládét, közvetlenül a tányérra, tálalásra készen! A kúpok színkódosak, így egyetlen pillantással kiválasztható a kívánt kúp, miközben egy kis színt is visz a konyhájába. Sőt, a Fresh Express + nagyméretű adagolócsővel van ellátva, így a zöldségeket nem is szükséges előzőleg felvágni! A Fresh Express + révén a napi ötszöri zöldség- és gyümölcsfogyasztás soha nem volt ennyire egyszerű! Nagyszerűen mutat a konyhapulton, hála a pompás rubintvörös színnek és a tápkábel ügyes tárolásának. Kompakt kialakítás és praktikus, integrált tartozéktárolás. Funkciók FreshExpress+ FRESHEXPRESS+ Maximális lereszelt/aprított mennyiség 700  g/min Teljesítmény 200  W Sebességfokozatok 1  Funkciók száma 5  Közvetlen tálalás    Töltőnyílás mérete (M x Á) 5,7 x 5,7  cm Kúpkioldás    Előlap anyaga Műanyag  Előlap színe rubintvörös festés  Kiegészítők tárolása    Vezetéktárolás    Mosogatógépben mosható
22 190 Ft
 
FG FS403 APRÍTÓ
Teljesítmény: 200-400 WKapacitás: 1 literbiztonságos üzemeltetésaprító-daráló és kavaró tartozékok   Egy jó minőségű, megbízható, méretes aprítóval rengeteg időt takaríthatunk meg a konyhában, hiszen pillanatok alatt elvégzi helyettünk azt a munkát, amellyel nélküle akár több tíz percet is eltöltenénk.
6 790 Ft
 
Tefal MQ723138 APRÍTÓ
TEFAL Multi Moulinette 6 az 1-ben aprító MQ723138 A Multi Moulinette egyedülálló élelmiszerkészítő megoldást kínál 6 különböző módon! Használjon 2 kést a fűszerekhez, keverje össze a zöldségeket és a darált húst. Számíthat a fogazott pengékre, fűszerek vagy kávé őrléséhez vagy akár jég zúzásához. A Multi Moulinette aprítógép kompakt, de erőteljes 500 W-os motorral rendelkezik, és egy nagy tál 300 g / 500 ml keveréket készít. A kivételes pengéknek köszönhetően néhány másodperc alatt elérheti a várt eredményt: az éles pengék kiváló eredményeket nyújtanak gyógynövények, zöldségek és húsok készítésénél; míg a kardántengelyek és a nagy teljesítményű 500 W-os nagy teljesítményű motor kiválóan alkalmas kemény anyagok, mint a kávé és a jég őrlésére. Ezen kívül használja mártások, finom hazai szószok készítésére, mint például a majonéz. Teljesítmény 500 W A kések száma 4  A penge típusa 2 éles pengével és 2 fogazott pengével  A tál kapacitása (l) 0,5 l Keverőtál kapacitása (kg) 0,3  kg Az edény anyaga Műanyag Vezetéktárolás    Igen Mosogatógépben mosható    Igen   Műszaki adatok Teljesítmény 500 W Szín Fehér Súly (bruttó) 1.2 kg
16 090 Ft
 
Girmi TR02 APRÍTÓ
Technikai adatok Teljesítmény: 250 Watt Tartály térfogat: 400 ml Teljesen leveheto tartály a könnyu tisztíthatóság érdekében Rozsdamentes acél pengék Pulzáló funkció Ketto biztonsági állás/állítás Csúszásmentes lábazat Méretek: 180 x 140 x 100 mm Áramellátás: AC 220-240V ~ 50 Hz Súly: 940 g
7 990 Ft
 
TOO MC-200-200-W fehér aprító
Alap szín:Fehér, Energia ellátás:220-240V, Fogyasztás (W):200, Kábel hosszúság (m):1,2, Nettó súly (kg):1,5, Típus:Aprító, Zajszint (dB):60,
5 990 Ft
 
Russell Hobbs 24660-56 MINI APRÍTÓ
A Desire Mini aprító a rendkívüli teljesítményt és a bámulatos megjelenést kombinálja egy kompakt formatervben. A pazar gyümölcspirost a merész feketével kombináló aprító mély fényű felületéhez a hozzá illő nagy teljesítmény társul. Tökéletes megoldás a különböző hozzávalók gyors feldarabolásához – ez a mini aprítógép mindezt tudja. Nem is kívánhatna jobb segédet a konyhájában, melynek a segítségével erőfeszítés nélkül apríthatja, kockázhatja és szeletelheti fel a hozzávalókat. Akár hagymát aprít, hogy becsempéssze a gyermekei lasagnéjába, akár uborkát szeletel a salátájához – a Desire Mini aprítónak nincs túl nehéz feladat. Egyszerű működés Ön egyetlen könnyen kezelhető gombbal – azt benyomva és úgy tartva – szeletelhet és apríthat pillanatok alatt. Rozsdamentes acél vágóél Rugalmas univerzális késével a Desire Mini aprító elég erős ahhoz, hogy a legszívósabb hozzávalókat is felvágja. Mindegy, hogy a gyermekei lasagnéjába szánt zöldségeket aprítja vagy csak egy segítő kézre van szüksége a darabolás meggyorsításához – ezek a kések bármivel szembenéznek.   Egy érintéses működés 1 literes üvegtál 500 ml étel tárolásának lehetőségével Rozsdamentes acél vágóél Mosogatógépben mosható tartozékok Műanyag fedőnek köszönhetően tárolásra is alkalmas az üvegtál 200 W teljesítmény  
9 890 Ft
 
Eva 021102 BURGONYA APRÍTÓ
Akik szeretnek főzni, vagy éppen akik most kezdik elsajátítani a konyhai fogásokat, akkor azoknak az EVA 021102 konyhai burgonya szeletelője elengedhetetlen lesz az otthonából. Ezzel a burgonya szeletelővel könnyedén csíkokra tudjuk a burgonyát szeletelni. Használata nagyon egyszerű, a krumplit belehelyezve csak le kell nyomnunk a kart, s már kész is a szeletelt krumplink. A tartósság jegyében a pengék rozsdamentes acélból készültek, külső burkolata pedig műanyag, így a tisztítása sem igényel majd nagy feladatot. Ha krumpli szeletelés, akkor az EVA 021102 nem hiányozhat a konyhánkból! Tulajdonságok: Burgonya szeletelő Műanyag ház Pengeméret: 9x9 mm Könnyen tisztán tartható Egyszerű használat
5 690 Ft
 
TOO Többfunkciós aprító HB-800-700-B botmixerhez
5 490 Ft
 
Eva 021806 DARÁLÓ ASZTALI
Akik szeretik saját kezűleg ledarálni a diót, gesztenyét, vagy akár a sajtot, azoknál a tökéletes megoldás az EVA 021806 asztali darálója. Használata nagyon egyszerű, az asztalra rögzítés után már használható is. Rozsdamentes acél reszelő fejjel látták el, mely könnyen kivehető, s tisztítása sem igényel nagy feladatot. Az EVA  021806 asztali darálójával egy kis retro érzésünk is lehet, s egy kis hagyományt is vissza tudunk csempészni a konyhánkba. Akik szeretik a hagyományos dolgokat, s szeretnének egy jól használható, könnyen kezelhető darálót, azoknak az EVA 021806 asztali darálója a legjobb megoldás! Tulajdonságok: Asztali daráló Rozsdamentes acél reszelő rész Könnyen tisztán tartható Asztalra rögzíthető Kézi működtetés Sajt, dió, gesztenye stb. darálása
4 690 Ft
 
Xiaomi MI AUTOMATIC FOAMING SOAP DISPENSER FOLYÉKONY SZAPPAN ADAGOLÓ
Elemeket, szappant és szappanos palackot a csomag nem tartalmazza! Családja egészségének védelme érdekében kezdje azzal, hogy megtapasztalja a kézmosás új módját. Csak nyújtsa ki a kezét, és a sűrű hab segít hatékonyan megtisztítani a kezét, miközben kíméletes védelmet nyújt. A beépített közeli infravörös érzékelő kevesebb, mint 0,25 másodperc alatt adagolja a habot, ezzel az egyik leggyorsabb automatikus szappanadagoló. - Kiömlésbiztos - Csendes motor - Automatikus kézfelismerés - Érintésmentes és higiénikus kézmosás - Automatikus és takarékos adagolás, infravörös szenzor 0.25 mp-es reakcióval - IPX4 vízállóság - Tökéletes habképzés 1:12 szappan-levegő arány  
3 490 Ft
 
Laica M6M VÍZSZŰRŐ BETÉT
Összesen 6 db - 6 hónapra (vagy 900 liter víz szűréséhez) elegendő A Laica mineralbalnce ™ szűrőbetét, azon túl, -mint ahogy a már jól bevált bi-flux univerzális szűrőbetét - csökkenti a csapvízben előforduló nem kívánt és egészségtelen összetevőket ( klór és származékait, nehézfémeket, rovarirtó és növényvédő szerket)*  Jelentős mértékben megörzi a természetes vízben megtalálható Magnézium és Kalcium ásványi anyag összetveőket, ez által fenntartja a  víz semleges Ph értékét. A vízben taláható Mg és Ca összetvők kimondottan fontos sportolóknak, aktív életet  élőknek, és fizikai munkát végzőknek is a stersz leküzdése és a koncentráció fentartása érdekében!    * ( amennyiben a csapvíz tartalmaz ilyet)  Ásványi anyag és pH egyensúly a mindennapokra   A tiszta és ásványi anyagokban gazdag, természetes, szűrt víz az egyik  leg megfelelőbb ital,  amely segít megőrizni a szükséges egyensúlyt és igazán energizál Téged a mindennapokon. A LAICA  vízszűrő kancsó „kulcs eleme " a cserélhető szűrőbetét, amely alapvetően felelős azért, hogy Te minél finomabb és egészségesebb vízhez juthass. Tanulmányok sora bizonyítja, hogy a folyadékkal bevitt ásványi sók még gyorsabban beépülnek a szervezetedbe, mint más élelmiszerrel. Ezt az igényt felismerve, a LAICA kifejlesztette a „Mineral Balance” (ásványi egyensúly) speciális bi-flux szűrőbetétet, amely – az univerzális szűrőhöz képest – még hatékonyabban fenntartja a vízben, a szervezet számára fontos ásványi anyagokat és a pH egyensúlyt.   Akár 20%-al hatékonyabb a hagyományos szűrőbetétnél nagy sebességű szűrőbetét 150 liter vízszűrési kapacitás   5 lépcsős szűrés:   A rendszer kulcs eleme a legújabb fejlesztésű Bi-flux szűrőbetét, amely ioncserélő gyanta és aktív szén keveréket tartalmazza, valamint *egyedi felépítése szabadalommal védett (*Önmagában erre - a Bi-flux szűrőn kívül - nem képes egyik szűrő sem).   Természet ihlette szűrés!   A gravitációt kihasználva ** szabályozott sebességgel ( **a legkiválóbb vízminőség elérése érdekében fontos a víz szűrési sebességének szabályzása) a csapvíz áthalad az aktív szén, ill. ioncserélő gyanta golyócskák között, és ezzel mechanikailag, ill. kémiailag megköti a nemkívánatos összetevőket, de az emberi szervezetnek biológialilag fontos ásványi anyagok (kalcium, magnézium...) a vízben maradnak Az aktív szén megköti a klórt, a növényvédő szereket és szerves szennyeződéseket, javítja a víz ízét, eltávolítja a rossz szagú, és színű elemeket. Az ioncserélő gyanta csökkenti a víz változó keménységét, amely a vízkövesedést okozza, és jelentősen csökkenti a vízben a nehézfémek (pl. ólom, cink, réz, vas, alumínium) tartalmát. Az 5 lépcsős szűrés folyamata kb. 4 percet vesz igénybe. A szűrő a maximális biztonság érdekében tartalmaz baktériumnövekedés gátlót. A végeredmény: 150 liter tiszta, szűrt víz  
9 890 Ft
 
Xiaomi MI X SIMPLEWAY FOAMING HAND SOAP FOLYÉKONY SZAPPAN
Utántöltő folyékony szappan Mi Automatic Foaming Soap Dispenser-hez, 300ml Aminosavas folyékony szappan A nyersanyagok, beleértve az enyhe textúrájú természetes kókuszolajat és aminosavat, elősegítik a hosszú távú hidratálást és nem szárítanak. A szappan a gyöngyvirág és narancsvirág édes illatjegyekkel rendelkezik. A textúra enyhe. A hidratáló, friss gyümölcsös illat olyan, mint a vízben lévő virágok, amelyek egy hívogató, kellemes aromában találkoznak.  Domináns jegyek: liliom, narancsvirág, mandarin Test jegyek: Körte, alma, uborka Alapvető jegyek: Peru balzsam
1 390 Ft
 
Aqua Optima FILTREVO6PLUS SZŰRŐ KANCSÓHOZ
FILTREVO6PLUS Pótszűrő Aqua Optima Evolve * Használható minden Hyundai Aqua Optima vízforralóban, valamint a Brita szűrőt használó vízforralókban * Maxtra * Maxtra + * * Csomagolásban: 6 db * A Brita és a Maxtra a Brita GmbH bejegyzett védjegyei  
10 090 Ft
 
Eva 043954 KONYHAI IDŐZÍTŐ ROSZDAMENTES ALMA
Aki sokat szokott sütni vagy fozni, az tudja milyen amikor csak egy pillanatra nem figyelünk oda valamire, s elrepül az ido. Az ido elmúlásának figyelmeztetésére kínál tökéletes megoldást az EVA cég alkotta idozítoje. Ezekkel az idozítokkel biztosan nem felejtjük bent a sütoben az ételt, vagy éppen nem fogjuk odaégetni. Egyszeru mozdulattal állítsuk be, hogy mikor szólaljon meg, ezt egészen 60 percig meg tudjuk tenni. Nem csak az ido jelzésében lesz nagy szerepe a konyhánkban, hanem kialakításuknak köszönhetoen is válogathatunk a különbözo formájú idozítok között. Legyen öröm, vidám minden fozésünk! Konyhai idozíto Max 60 perc beállítás Egyszeru beállítás Rozsdamentes acél alma formájú design
2 590 Ft
 
Delonghi DLSC200 VÍZTISZTÍTÓ FOLYADÉK 2x100ML
2 590 Ft
 
Genie 12469 LA 300 A4 lamináló
Alap szín:Fehér, Aljzatok száma:Nem, Nettó súly (kg):0,9, Típus:Lamináló, USB:Nem, Zajszint (dB):Nem,
6 090 Ft
 
Laica C3M VÍZSZŰRŐ BETÉT
Összesen: 3 db - 3 hónapra (vagy 450 liter víz szűréséhez) elegendő Mi teszi még élvezetesebbé kedvenc forró italodat? A tea és kávé szerelmeseinek a LAICA kifejlesztett egy olyan speciális szűrőbetétet, amivel még kellemesebb ízű és aromájú tea, kávé készíthető. A LAICA legújabb, "kávé és tea" bi-flux szűrőbetétjét használva a forró italokhoz optimális lágy vizet kaphatsz, amely kihozza a kávéban, teában szunnyadó legtöbb természetes erőt, és még kíméli is konyhai gépeidet – legyen szó akár egy kávéfőzőről és minden olyan háztartási eszközhöz, ami forró vízzel vagy gőzzel használatos (vasaló, gőztisztító) – hiszen megakadályozza a vízkő képződését. Ezt a vizet azonban nem javasoljuk a palackolt víz alternatívájaként nagyobb mennyiségben fogyasztani! Ezek alapján a már jó bevált univerzális szűrőt akkor ajánljuk, ha nem igényled, hogy szeparálódjon a hideg és forró italhoz felhasznált tisztított víz. Neked továbbra is az univerzális szűrő a megoldás. Ha azonban tényleg többet szeretnél kihozni a forró italaidból, akkor ajánljuk, hogy a jövőben külön-külön szűrőkancsóban előállított vizet használj. Figyelem: a képtől eltérőn fehér kupakos bi-flux szűrőbetétet tartalmaz. A szűrőbetétek egyesével normál fehér nylonba vannak csomagolva. A szűrőbetétek speciálisan lágyított vizet előállító  töltettel van ellátva.  
5 990 Ft
 
Russell Hobbs 24720-56 Desire turmixgép (23629026002)
Alap szín:Bordó, Anyag:Fém, műanyag, Energia ellátás:220-240 V, Fogyasztás (W):650, Típus:Turmixgép,
19 390 Ft
 
Electrolux ESB2500 TURMIXGÉP
Teljesítmény: 300 W Több sebességfokozat Nettó súly: 1.9 kg Tartozék: 2 db törés és ütésálló (tritan) műanyag palack, biztos fogást adó markolattal és egy ehhez tartozó fedő. A műanyag palack 100%-ban BPA-mentes, és nem veszi át sem az ízeket, sem a szagokat. A turmix alján lévő tapadókorongok gondoskodnak a stabilitásról a készülék működése közben. A rozsdamentes acélból készült test Pulse funkciója úgy működik, mint egy ki/be kapcsoló; amikor a gombot elengedi, a keverés leáll. Egyszerű használat: A négy keverőpenge kivehető, így könnyen tisztítható. Az üvegedény mosogatógépben elmosható.
11 690 Ft
 
Laica F3A3 VÍZSZŰRŐ FILTER
Mineral Balance - 3 db-os bi-flux szűrőbetét, optimális kalcium és magnézium tartalmú víz.   Bi-Flux szűrőbetét - akár 20%-kal hatékonyabb a hagyományos szűrőbetétnél.   Nagy sebességű szűrőbetét150 liter vízszűrési kapacitás5 lépcsős szűrésÖsszetevők aktív szén, ioncserélő gyanta
4 190 Ft
 
Gallet MSV250BAG VÁKUUMFÓLIA
Fólia a GALMSV250 vákuumozógéphez * Nagyméretű fólia, amelyból a kívánt méret vágható * Tárolja vákuumcsomagolásban az ételeket a hosszabb fogyaszthatóság érdekében * A zacskóban tartott élelmiszerek fagyaszthatóak és főzésre alkalmasak * A tasakok mosás után újra használhatóak * A fóliatekercs 3 m hosszú és 25 cm széles * A csomagolás 2 tekercset tartalmaz
2 490 Ft
 
TOO KT-123-W fehér konyhai időzítő
Alap szín:Fehér, Energia ellátás:1 x AA elem, Típus:Konyhai időzítő,
1 890 Ft
 
Laica VT36060 VÁKUUMFÓLIA TÖMLŐ
LAICA légcsatornás, EXTRA erős BPA mentes vákuum csomagoló tömlő 15 x 300 cm, 2 db tekercs / csomag Magas minőségű, antibakteriális fólia tömlő a vákuumfóliázó gépekhez. A Laica speciális többrétegű belső texturált vákuum csomagoló tömlőit kifejezetten élelmiszerek vákuum csomagolásához ajánljuk! Belső rétege antibakteriális, a texturált belső felületnek köszönhetően meggátolják az élelmiszerek elmozdulását a vákuum képződése során. A LAICA légcsatornás vákuumcsomagoló tasak/tömlő kifejezetten élelmiszerek vákuumcsomagolásához lett gyártva. Igény szerint méretre vágható. Belső rétege antibakteriális és bordázott (légcsatornás). Belső felületének köszönhetően meggátolja az élelmiszerek elmozdulását a vákuum képződése során. A légcsatorna garantálja a tökéletes levegő elszívást, ez által a levegőmentes környezetet. A külső rétege ellenáll a víznek, gőznek és bizonyos mértékig a magas hőnek. Független szakértők vizsgálatai igazolják, hogy minden LAICA tasak Biszfenol A (BPA), ólom, polietilén és ftalát mentes! Alkalmas miden típusú külső vákuumos fóliahegesztő géphez, illetve sous vide főzéshez (70 0C fokon max. 6 óra, 100 0C fokon max. 15 perces főzésre). Európai gyártású, garantáltan nem oldódik ki semmilyen egészségre ártalmas anyag, megfelelnek az EU 2002/72/EC irányelvének. TERMÉK JELLEMZŐI: - Magas minőségű, antibakteriális fóliatekercs a vákuumfóliázó gépekhez. - Mennyisége egy tasakban 2 db tekercs található. - Termék mérete: 15 x 300 cm. - Anyag jellemzője: sima oldal: 85µm, texturált oldal: 180-220µm 2 réteg PA külső oldal PE belső oldal. - Hűtőszekrényben, fagyasztóban tárolható. - Alkalmas 80 ° C hőmérsékleten történő főzéshez és forraláshoz (100 ° C max. 15 perc). - Alkalmas alacsony hőmérsékleten történő főzéshez:  70 ° C-ig 6 órán át. - Az UNIVERZÁLIS, más márkájú vákuumgépekkel használható (ellenőrizze a fóliatekercsek hosszát a biztonság szempontjából). - Csapvíz alatt mosható (hús-, hal- és zsíros ételekkel történő felhasználás után csak egyszer szabad felhasználni).  
1 990 Ft
 
Bwt 815492 VÍZSZŰRŐ KANCSÓ 2,6L 1 SZŰRŐBETÉTTEL
BWT víztisztító kancsó, OLASZ dizájnnal. Ergonomikus kialakítású, nyitott fogantyúja miatt rendkívül kényelmes a vízszűrő kancsó használata. Praktikus a víztisztító kapacitása is, összesen 2,6 liter víz megszűrésére alkalmas. Ezenkívül minden fontosabb előnnyel rendelkezik, ami miatt a BWT vízszűrő kancsókat egy modern háztartás alapkészülékeinek érezzük. A BWT vízszűrő négy lépésben kezeli az ivóvízet: 1. lépés: Parányi részecskék kiszűrése 2. lépés: Csökkenti a víz keménység és nehézfém tartalmát, kicseréli a kálcium és magnézium ionokat 3. lépés: Csökkenti a kellemetlen szag- és ízrontó anyagokat (klór) és bizonyos szerves eredetű szennyeződéseket. 4. lépés: Finomszűrés Easy-Control technológia. Manuális kijelző figyelmeztet a szűrőbetét élettartamára, mikor szükséges azt cserélni. A vízszűrő kancsó ily módon helyettünk gondolkodik. Erre 2 év garanciát is vállalunk. Easy-Fit technológia. A keskeny kialakítású kancsótest könnyedén elfér a hűtőajtókban is. Easy-Fill technológia. A vízszűrő kancsó a fedél levétele nélkül is utántölthető. A csomag tartalmaz egy BWT Vida kancsót és egy BWT Longlife Mg2+ vízszűrő betétet.  
3 290 Ft
 
Severin ZU3608 FÓLIAHEGESZTŐ ZACSKÓ
3db 10m-es fólia, Severin fóliahegesztőhöz
2 390 Ft
 
TOO SB-231-W 350W fehér turmixgép
Alap szín:Fehér, Energia ellátás:220-240V, Fogyasztás (W):350, Kábel hosszúság (m):1,5, Típus:Turmixgép, Zajszint (dB):60,
6 490 Ft
 
Lamart LT2060 VÁGÓDESZKA+CSIPESZ BAMBOO
MÉRETEK 30 x 22 x 0,9 cm; 26 cm ANYAG acél / bambusz SZÍN barna Bambuszból készült vágódeszka. 26 cm-es szilikonos fogócsipesz, amely bármilyen típusú grillhez, serpenyőhöz és edényhez alkalmas, nem sérti a felületüket. Rozsdamentes acélból készült, a pofák hőálló szilikonból vannak (-40°C – +240°C-ig). A szilikonos pofák nem érintkezhetnek közvetlenül a hőforrással – lánggal, stb. Használat után a terméket mindig mossa el és törölje szárazra. Mosható mosogatógépben. A vágódeszka mosogatógépben nem mosható
2 890 Ft
 
Philips HR2100/00 TURMIXGÉP
12 990 Ft
 
Brita Maxtra+ Pure Performance 3+1db-os szűrőbetét (BRH1038692)
Típus:Vízszűrőbetét,
8 090 Ft
 
Philips HR2052/00 KELYHES TURMIX
10 690 Ft
 
Cuisinart CUSPZ01E PIZZASÜTŐ KÉSZLET
4 darabos pizza készlet - Pizzakő - Pizzakő tartó - Pizza vágó - Tálaló spatula   KORDIERIT PIZZAKŐ A kordierit tulajdonságából adódóan jól tartja a hőt és az extrém hőhatás sem rövidíti meg élettartamát Speciálisan pizza, quiche, bruschetta és kenyér sütésre tervezve   IDŐTÁLLÓ KIALAKÍTÁS Ragyogó, rozsdamentes acél eszközök   HASZNÁLAT A sütőben előzőleg felhevített pizzakövön a pizzatésztát óvatosan kiterítjük, majd pizzaszósszal (paradicsomos, tejfölös stb.) és további feltéttel gazdagon meghintjük. A forró pizzakövön a tészta még a sütőbe helyezés előtt elkezd sülni, így kevesebb időt kell a sütőben töltenie a pizzának, ezáltal a feltét nem szárad ki, friss marad.
19 290 Ft
 
Camry CR4058 TURMIXGÉP
Teljesítmény 1500W Kapacitás 1,3L Rozsdamentes acél pengék- Jégtörő funkció-Üveg kehely 2 sebesség fokozat Pulzáló mód Aprító feltét Rozsdamentes acél géptest
14 490 Ft
 
Laica F2M VÍZSZŰRŐ FILTER
A Bi-flux szűrőbetét a Laica legfejlettebb technológiáinak eredménye. Több, mint 13 évnyi tapasztalat,szabadalmazott megoldások, csúcstechnológia, számos tanúsítvány, minőség és szakszerűség áll az eredmények mögött.akár 20%-al hatékonyabb a hagyományos szűrőbetétnélnagy sebességű szűrőbetét150 liter vízszűrési kapacitás5 lépcsős szűrésKompatibilis:BODYFORM Bi-Flux víztisztító kancsókhozLAICA Bi-flux víztisztító kancsókhoz (Kiara Króm,Best Line, Bodyform, Laica Color kancsók, Top Line, Clear Line, StreamLine, Dream Line, Prime LIne)BRITTA Maxtra víztisztító kancsókhoz
3 790 Ft
 
FG FS508 TURMIXGÉP
Teljesítmény: 300-400 W2 sebesség, 1 pillanatkapcsoló1 literes üveg turmixkancsódaráló, 50 g kapacitás   Az FS-508 turmixgép megvásárlásával Ön egy kivételes konyhai eszközhöz jut hozzá: a egy literes turmixgép kancsója üvegből van.  Az alapgép motorja elég erős ahhoz, hogy könnyedén megbirkózzon a rábízott feladatokkal. Tetszetős, ergonómikus forma és a könnyű tisztíthatóság jellemzik ezt az eszközt, amely nagyon jól mutat a konyha munkaasztalán.
10 790 Ft
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
PCX 2006-2021.
Kapcsolat: [email protected]
Az oldal tetejére 0 Kedvenceim 0 Összehasonlítás 0 A kosár üres
Cookie / süti kezelés
Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk a Részedre. Tudj meg többet...