Szűrő
Ár:
Kategóriák
5 találat.
Rendezés:  
image
Vegital BNK02-1 FERMENTÁLÓ
Fermenter Brown - Hűtővel ellátott multifunkcionális fermentáló készülék Az 1,2 liter űrtartalmú, hűtővel ellátott, multifunkcionális fermentáló készülék Magyarországon egyedülállónak számít. Ezzel a különleges, de nagyon egyszerűen működtethető készülékkel állati tejből éppúgy készíthető tejföl, kefir vagy joghurt, mint tejmentes alapanyagokból (pl: rizs-, mandula-, kókusz, vagy kesu"tejből"). Ugyan csak kiválóan alkalmas a készülék különböző zöldség-, vagy gyümölcs alapú erjesztett ételek (pl: kimchi, natto, különféle savanyúságok) és italok (pl: rizsbor, azaz szaké) előállítására is.  Így tehát nemcsak azoknak ajánljuk a készüléket, akik nem fogyasztanak tejtermékeket, hanem azoknak is, akik egyszerűen csak frissen szeretnének erjesztett ételeket fogyasztani! A fermentált ételekhez csak a gépre van szükségünk, illetve az erjesztéshez szükséges baktérium kultúrára, amelyet már a webshopunkban is beszerezhettek hozzá: • Joghurt, tejföl (mezofil), kefir baktérium kultúra • Sajtkultúrák: krémsajt, fetasajt, gyúrtsajt, parmezán stb. • Zöldség- és gyümölcs erjesztő kultúrák • Ha gabona alapú tejhelyettesítőből szeretnél készíteni erjesztett italt/ételt, akkor szükséged lehet még kalcium-kloridra is, amelyet szintén megvásárolhatsz nálunk. A készülék jellemzői: • pontos, folyamatos fermentáció • teljes felületű hőszigetelés • egyenletes fermentációs hőmérséklet • digitális kijelző • programozható fermentációs idő • automatikus kikapcsolás funkció • automatikus átváltás erjesztésről hűtésre • beépített elektronikus hűtőrendszer • hangtalan működés • rendkívül egyszerű használhatóság és könnyű tisztíthatóság A készülék többek közt az alábbi ételek és italok elkészítésére szolgál: • Tej alapú, vagy tejmentes joghurt, kefir, tejföl, sajtalapok • Erjesztett zöldségek, gyümölcsök, savanyúságok • Natto (erjesztett szójabab) • Kimchi (fokhagymás-chilis erjesztett kínai kel) Erjesztett italok, rizsbor (szaké) Mi is az a fermentálás - általánosságban A fermentáció (más néven erjesztés) egy olyan kémiai folyamatot jelöl, amelyben valamilyen szerves anyagot enzim hatásnak kitéve lebontunk. Ez történhet baktériumok, penészek vagy élesztőgombák segítségével. Mi történik ilyenkor  A mikrobák az általuk előállított, vagy a táplálékban már meglévő fermentumok (enzimek) segítségével viszik végbe az erjedést. A mikroorganizmusok ugyanis úgy termelnek energiát élettevékenységükhöz, hogy lebontják a szénhidrátokat. A leggyakoribb erjedések az alkoholos, tejsavas, ecetes, vajsavas és az acetonos. Erjedéssel állíthatunk elő tejfölt, kefirt, joghurtot, vagy például bort, sört, sőt, antibiotikumokat is (például a penicillint). A fermentáció során keletkezett végtermék tehát ehető, sőt, kimondottan tápláló, és rendkívül egészséges is, hiszen jótékony hatással van a bélműködésre, a tápanyagok felszívódására! A Vegital fermentáló gépe azért számít különlegesnek a hazai piacon, mert segítségével - és akár Vegital növényi italkészítő gépeivel elkészített tejszín-helyettesítők felhasználásával - készíthetünk növényi „tejfölt”, „kefirt”, „joghurtot”, amelyeket a munkafolyamat végén még le is hűt a gép! Így, ha valaki reggel hideg kókuszjoghurtot akar enni, előző este csak beállítja a szükséges programot, a fermentálás végén a finomság lehűl kb 4-6 fokra, (ezt a hőfokot 24 órán át meg is tartja a készülék), tehát nem kell attól félni, hogy túlfermentálódik, megromlik a vágyott étel, ital. Sőt! Nemcsak magokból, hanem tejekből is elkészíthetőek az ételek, ezért nemcsak laktóz-érzékenyeknek, vegánoknak vagy paleósoknak ajánljuk, hanem mindenkinek, aki tartósítószer nélküli, friss erjesztett finomságokra vágyik! És, hogy miben áll a készülék „multifunkcionalitása” Zöldségeket, gyümölcsöket, és ezek ital változatait is elkészíthetjük vele! Itt megemlítendő a koreaiak nemzeti étele, a kimcsi is (melyről köztudomású, hogy majdnem kikiáltották a madárinfluenza leghatékonyabb ellenszerének 2005-ben). A kimcsi kiváló példája az évezredekre visszanyúló fermentált ételfogyasztás hagyományának. A kimcsi egy retekből, káposztából, s egyéb zöldségekből álló étel: kalóriatartalma alacsony, rosttartalma magas (diétázóknak már ezen ismérvek miatt is remek választás!), és egyfajta „szupertápláléknak” is nevezhető, mert tele van A-, B-, C-vitaminnal, és olyan baktériumokkal, amelyek a bélflórára jótékony hatással vannak. Ebből már a fermentálás egy újabb remek tulajdonságára is rávilágíthatunk: ez egy olyan tartósítást is jelent, amely során nem használunk káros adalékokat, s mivel nem éri az ételt sem túl magas, sem túl alacsony hő, így nem tűnnek el belőle az értékes vitaminok, enzimek sem! És, ha már szóba jött a bélflóra-regeneráció: akiknek van valamilyen élelmiszer-allergiája, vagy candidiasisban szenved, annak nagyon fontos, hogy sok erjesztett ételt juttasson a szervezetébe. Ha valaki fogyaszt tejterméket, akkor a hagyományos tejtermékek közül a kefirt, joghurtot válassza – amelyet a Vegital fermentáló készülékével egyszerűen elkészíthet! A bélflórára jótékony hatással lévő baktériumok a fermentált zöldségekben is jelen vannak. A fermentált ételek előnyeihez tartozik, a szervezet savbázis egyensúlyának beállítása is. E „pufferolás” során a káros baktériumok nem tudnak megtelepedni, ami jó hírt jelenthet a candida gombától szenvedők számára. Ha szeretnéd látni, a fermentáló készüléket működés közben akkor kattints a képre! A youtube csatornánkon megnézheted hogy készül a kimchi, a kesu kefir, a rizs joghurt fermentáló készülékben. Mellékelt tartozékok: • Használati útmutató • Rozsdamentes acél tartály, műanyag fedővel • 4 db kerámia pohár, műanyag fedővel • 2 db fermentáló tálca Műszaki adatok: Űrtartalom  1,2 l Feszültség  230 V Frekvencia  50 Hz Teljesítmény  2-40 W Súly  3,4 kg Méret  250x250x200 További receptek, információk érhetők el: • a Vegital, ahogy mi szeretjük elnevezésű zárt csoportunkban, ahova egyaránt szeretettel várjuk azokat, akik még a vásárlás előtt állnak, illetve azokat is, akik már rendelkeznek a készülékkel, • a Vegital Youtube csatornáján sok recept videót találsz, amelyek segítenek a kezdetekben.
52 989 Ft
image
Vegital SMILE NÖVÉNYI ITALKÉSZÍTŐ
Vegital Smile -1,2 l űrtartalmú növényi italkészítő Vegital Smile növényi italkészítő – mosolyt csal az arcokra Büszkén mutatjuk be legújabb készülékünket, a Vegital Smile 1,2 l-es növényi ital - és leveskészítőt! A készüléket  2-3 fős családoknak ajánljuk, akik valamiért nem tudnak, vagy nem akarnak tejet inni, de azt szeretnék valamilyen alternatívával pótolni. A készülék multifunkciós, így nemcsak növényi tejhelyettesítőket, hanem sokféle egészséges italt és ételt is tudsz vele készíteni, rövid és egyszerű előkészületet követően csupán egyetlen gombnyomással. A tejhelyettesítők készítése a „kisujjában” van, és még azon sem kell törnöd a fejed, hogy milyen alapanyagból szeretnéd elkészíteni a vágyott tejpótlót, tejszínhelyettesítőt, levest, kását, juice-t, hiszen a Vegital ehhez is megadja a segítséget receptek, jótanácsok formájában. A készülék – mint minden Vegital gép – nagyon egyszerűen működtethető: megfőzi és ledarálja az alapanyagokat, így nincs szükség előfőzésre, párolásra, hiszen szinte mindent, úgy ahogy van, beletehetünk a készülék tartályába. Ha növényi italt készítünk, mehet bele nyersen a rizs, a zab, a kókuszreszelék, vagy bármilyen olajos mag is. Zöldség vagy gyümölcs alapú ételeknél, italoknál mindössze kisebb darabokra kell vágnunk az alapanyagokat. A készülék belső tartálya rozsdamentes acélból készült, ami igen könnyen tisztítható és a magvak, magas keményítőtartalmú alapanyagok kevésbé tapadnak meg rajta. Ezeknél a modelleknél - bár a programok elnevezései változatlanok - egyes funkciók kifinomultabbá váltak, amelyeket a magyar receptekhez, alapanyagokhoz igazítottunk. A Smile növényi italkészítőben készülhetnek: Főzött • krémlevesek zöldségekből, gyümölcsökből • darabos levesek, raguk • kásák, mártások, bébiételek • növényi tej- és tejszínhelyettesítő italok hüvelyesekből, gabonákból, magvakból, gumókból Hideg (csak darálással készülő) • dzsúzok, smoothiek, turmixok Lássuk, milyen programokkal rendelkezik: 1. Krémlevesek zöldségekből, gyümölcsökből (Smooth soup): Zöldség- és gyümölcs krémlevesek főzésére alkalmazható program, akár egynemű, akár vegyes alapanyagokból. (25- 30 perc) 2. Darabos levesek, raguk (Chunky soup): Ez a program alkalmas olyan levesek és raguk főzésére, amelyek hozzávalói csak megfőnek, de egyben maradnak (hagyományos levesek, raguk). A programban darálási funkció nincs. (25-30 perc) 3. Kása program (Cereal): Kásák és tejszínhelyettesítők készítésére alkalmas program. Szárazanyag darálására nem, csak kizárólag folyadék hozzáadásával alkalmazható! (30-35 perc) 4. Növényi tej- és tejszínhelyettesítő italok szójababból, hüvelyesekből (Soybean): Növényi italfőző program, amellyel szójababból és hüvelyes alapanyagból készíthetők tej- és tejszínhelyettesítő italok. (25-30 perc) 5. Dzsúzok, smoothiek (Juice): Automatikus turmixolás. Főzés nélküli program, amellyel nyers ételek és italok, smoothie-k, juice-ok készíthetők. (5 perc) 6. Növényi tej- és tejszínhelyettesítő italok magvagból és gumókból (Five grain): Növényi italfőző program, amellyel magvakból, gumókból készíthetők tej- és tejszín helyettesítő italok (25-30 perc) Műszaki jellemzők: Űrmérték: 1000-1200 ml Tápfeszültség: 220-240 V/50-60Hz Fűtés teljesítmény: 800W Motor teljesítmény: max. 170 W A készülék tulajdonságai összefoglalva: 6 program választási lehetőség Extra finomdaráló (nano griding) tulajdonság Talpba épített fűtőszál Szilikon tömítés Többszörös védelmi egység (túlcsordulás, motor túlmelegedés...) 24 hónap garancia Súly: 2,3 kg A Vegital Smile növényi italkészítő automatát ajándék kézi szűrővel és adagolópohárral, kétnyelvű (magyar-angol) informatív díszdobozban szállítjuk, amelyek oldalán megtalálhatók a gép jellemzőin kívül az alapreceptek is. A készülékhez részletes - az elmúlt 10 évben megszerzett tapasztalatainkat is magába foglaló - használati útmutatót mellékelünk, amelyben lépésről lépésre leírtuk a használati információkat. Ez nagy segítség a kezdeteknél, ezért érdemes az első használat előtt alaposan átolvasni. A dobozon található QR kódok által, egy okostelefon segítségével néhány másodperc alatt bármikor elérhető a használati útmutató, további receptek és a gyakran ismételt kérdések (GYIK) is.
57 090 Ft
image
Vegital D20 RAINBOW CAPUCCINO NÖVÉNYI ITALKÉSZÍTŐ
Vegital Rainbow növényi italkészítő – a legsokszínűbb szivárvány Az 1,8 literes Rainbow termékcsalád a Vegital legnagyobb űrtartalmú és a legtöbb funkciót ismerő csodamasinája. A készüléket mindenkinek ajánljuk (leginkább 3-6 fős családoknak), akik valamiért nem tudnak, vagy nem akarnak tejet inni, de azt szeretnék valamilyen alternatívával pótolni. A készülék multifunkcionális, így nemcsak növényi tejhelyettesítőket, hanem mindenféle egészséges italt és ételt is tudsz vele készíteni, csupán egyetlen gombnyomással. A tejhelyettesítők készítése a „kisujjában” van, már csak azon kell törnöd a fejed, hogy milyen alapanyagból szeretnéd elkészíteni a vágyott tejpótlót, tejszínhelyettesítőt, levest, kását, juice-t... A készülék - mint minden Vegital gép – nagyon egyszerűen működtethető. Majdnem minden program - kivéve a Chunky Soup (nem daráló, csak főző levesprogram), illetve a Juice program (csak daráló, nem főző turmixprogram) kivételével - megfőzi és ledarálja az alapanyagokat, így nincs szükség előfőzésre, párolásra, szinte mindent, úgy ahogy van, beletehetünk a készülék tartályába. Ha növényi italt készítesz, akkor nyugodtan tedd bele nyersen a rizst, a kókuszreszeléket, vagy akár a keményebb mandulát is, hiszen a gép extra finomdaráló tulajdonsága révén, minden alapanyagot pépesít. Zöldség vagy gyümölcs alapú ételeknél, italoknál mindössze kisebb darabokra kell vágnod az alapanyagot. Milyen programokkal rendelkezik ez a fantasztikus készülék Nézzük! 1. Tejhelyettesítő italok szójából, gabonákból, magokból – száraz program (30 perc) Ez a program a keményebb magokra (főként szójára) specializálódott. Elkészíthető vele az italunk bármilyen egyéb magból is, de a könnyen puhuló hozzávalókhoz ez a készülék tartalmaz egy kímélőbb funkciót is (Five Grain) azokhoz érdemesebb azt használni. 2. Tejhelyettesítő italok szójából, gabonákból, magokból – előáztatott program (30 perc) Hasonló az előzőhöz, azonban az előáztatott szójánál, magoknál alkalmazd. Így, ha a szóját, magot pár óráig áztatod, majd leöntöd róla a vizet és úgy rakod a készülékbe, krémesebb, lágyabb italt fogsz kapni! 3. Five Grain, kevert mag/gabonaitalok (30 perc) Mixeld a magokat, gabonákat kedvedre és tedd izgalmassá az italokat! Ha valami különlegeset szeretnél, főzz például vaníliás, rizses, mandulás kókusztejet! Kímélőbb program, mint az első kettő, a hőmérsékletet lassabban emeli, és rövidebb ideig tartja 100 fok közelében. 4. Bio program (30 perc) Kímélő program, amely 40°C-on működik, így a program során nem főnek ki az enzimek és a vitaminok az ételekből. Ez nagyon jó hír, de ez a program némi óvatossággal kezelendő:  40°C-on a baktériumok sem pusztulnak el, így csak olyan alapanyagot használj ehhez a programhoz, amely a saját kertedben termett, de legalábbis megbízható forrásból származik. Ha más alapanyagot használsz, előzőleg alaposan tisztítsd meg, esetleg áztasd elő, vagy a felületét egy gyors hőkezelésnek (pirítás) vesd alá! 5. Darabos levesek (40 perc) Darabos leves programmal készíts csirkeragu, vagy darabos eperlevest, az egész család imádni fogja! Fix, 42 perces program. Minden alapanyagot egyszerre kell a tartályba tenni, ízesíteni, felönteni vízzel vagy alaplével, és már indulhat is a főzés. 6. Krémlevesek (30 perc) A krémlevesek egyre divatosabbak hazánkban, de sokszor nem kezdünk bele, mert előre tudjuk: az elkészült ételt még botmixerrel még le kell darálni. Persze, ilyenkor általában kifröccsen a forró lé, rá a konyhapultra, a falra, és a tiszta edényekre. Ettől többé nem kell félned! Csak dobáld a készülék tartályába az apróra vágott zöldséget/gyümölcsöt, fűszerezd kedvedre, majd önts fel vízzel a megadott jelig! A készülék megfőzi és egyben le is darálja a hozzávalókat, így neked már semmi dolgod vele! Próbáld ki a brokkoli, karfiol, sült paprika krémlevest, mindegyik csoda finom! 7. Bébiételek, mártások (30 perc) A készülék sokoldalúságát mutatja a bébiétel és mártás program, így tökéletes választás kicsiknek és nagyoknak egyaránt! Készíts répás-sütőtökös bébiételt, vagy almapürét, de tökéletes mártásokat is főzhetsz ezzel a programmal, amit például húsok mellé kínálhatsz! 8. Kukoricai italok, jamek (30 perc) A két megnevezés nagyon eltér, sőt, tulajdonképpen semmi közük egymáshoz, azonban ezen a programon lehet tökéletes kukorica italt és akár gyümölcslekvárt is készíteni. A kukorica ital – bár még nem olyan népszerű hazánkban, mint Ázsiában – nagyon finom, akár friss, akár konzerves kukoricából készítjük. A gyümölcslekvárt pedig már ismerjük, szeretjük. 9. Kásák, sűrítők, tejszín-helyettesítők (30 perc) Szuper reggeliként szolgálhat egy gyümölcsökkel teli zabkása, vagy köleskása, de könnyedén elkészítheted ezzel a programmal a tejmentes „tejszínt” is, amit aztán főzéshez, krémekhez, süteményekhez is felhasználhatsz! 10. Juice-ok, smoothie-k (3 perc) Készíts hideg banánturmixot növényi tejhelyettesítővel, trópusi ananászos koktélt nyáron, vagy vitaminos nyers juice-t télen! 11. Öblítő funkció (3 perc) Indítsd el a programok végén az öblítő programot forró vízzel, hogy neked csak eltörölgetned kelljen a gépet.   Űrmérték: 1600-1800 ml Tápfeszültség 230V/50Hz Fűtés teljesítmény: 800 W Motor teljesítmény: 180 W Fordulatszám: 11000 – 22000 rpm A készülék tulajdonságai, tudnivalók 10 program választási lehetőséggel ellátott modell kifinomult program választás, extra finomdaráló (nano griding) tulajdonság a dupla falú tartály és a fej tartály felőli burkolata rozsdamentes acél talpba épített fűtőszál szilikon tömítés többszörös védelmi egység (túlcsordulás, motor túlmelegedés...) 24 hónap garancia Súly: 2,6 kg
66 791 Ft
image
Vegital BNK02-2 FERMENTÁLÓ
Fermenter white - Hűtővel ellátott multifunkcionális fermentáló készülék Az 1,2 liter űrtartalmú, hűtővel ellátott, multifunkcionális fermentáló készülék Magyarországon egyedülállónak számít. Ezzel a különleges, de nagyon egyszerűen működtethető készülékkel állati tejből éppúgy készíthető tejföl, kefir vagy joghurt, mint tejmentes alapanyagokból (pl: rizs-, mandula-, kókusz, vagy kesu"tejből"). Ugyan csak kiválóan alkalmas a készülék különböző zöldség-, vagy gyümölcs alapú erjesztett ételek (pl: kimchi, natto, különféle savanyúságok) és italok (pl: rizsbor, azaz szaké) előállítására is.  Így tehát nemcsak azoknak ajánljuk a készüléket, akik nem fogyasztanak tejtermékeket, hanem azoknak is, akik egyszerűen csak frissen szeretnének erjesztett ételeket fogyasztani! A fermentált ételekhez csak a gépre van szükségünk, illetve az erjesztéshez szükséges baktérium kultúrára, amelyet már a webshopunkban is beszerezhettek hozzá: • Joghurt, tejföl (mezofil), kefir baktérium kultúra • Sajtkultúrák: krémsajt, fetasajt, gyúrtsajt, parmezán stb. • Zöldség- és gyümölcs erjesztő kultúrák • Ha gabona alapú tejhelyettesítőből szeretnél készíteni erjesztett italt/ételt, akkor szükséged lehet még kalcium-kloridra is, amelyet szintén megvásárolhatsz nálunk. A készülék jellemzői: • pontos, folyamatos fermentáció • teljes felületű hőszigetelés • egyenletes fermentációs hőmérséklet • digitális kijelző • programozható fermentációs idő • automatikus kikapcsolás funkció • automatikus átváltás erjesztésről hűtésre • beépített elektronikus hűtőrendszer • hangtalan működés • rendkívül egyszerű használhatóság és könnyű tisztíthatóság A készülék többek közt az alábbi ételek és italok elkészítésére szolgál: • Tej alapú, vagy tejmentes joghurt, kefir, tejföl, sajtalapok • Erjesztett zöldségek, gyümölcsök, savanyúságok • Natto (erjesztett szójabab) • Kimchi (fokhagymás-chilis erjesztett kínai kel) Erjesztett italok, rizsbor (szaké) Mi is az a fermentálás - általánosságban A fermentáció (más néven erjesztés) egy olyan kémiai folyamatot jelöl, amelyben valamilyen szerves anyagot enzim hatásnak kitéve lebontunk. Ez történhet baktériumok, penészek vagy élesztőgombák segítségével. Mi történik ilyenkor  A mikrobák az általuk előállított, vagy a táplálékban már meglévő fermentumok (enzimek) segítségével viszik végbe az erjedést. A mikroorganizmusok ugyanis úgy termelnek energiát élettevékenységükhöz, hogy lebontják a szénhidrátokat. A leggyakoribb erjedések az alkoholos, tejsavas, ecetes, vajsavas és az acetonos. Erjedéssel állíthatunk elő tejfölt, kefirt, joghurtot, vagy például bort, sört, sőt, antibiotikumokat is (például a penicillint). A fermentáció során keletkezett végtermék tehát ehető, sőt, kimondottan tápláló, és rendkívül egészséges is, hiszen jótékony hatással van a bélműködésre, a tápanyagok felszívódására! A Vegital fermentáló gépe azért számít különlegesnek a hazai piacon, mert segítségével - és akár Vegital növényi italkészítő gépeivel elkészített tejszín-helyettesítők felhasználásával - készíthetünk növényi „tejfölt”, „kefirt”, „joghurtot”, amelyeket a munkafolyamat végén még le is hűt a gép! Így, ha valaki reggel hideg kókuszjoghurtot akar enni, előző este csak beállítja a szükséges programot, a fermentálás végén a finomság lehűl kb 4-6 fokra, (ezt a hőfokot 24 órán át meg is tartja a készülék), tehát nem kell attól félni, hogy túlfermentálódik, megromlik a vágyott étel, ital. Sőt! Nemcsak magokból, hanem tejekből is elkészíthetőek az ételek, ezért nemcsak laktóz-érzékenyeknek, vegánoknak vagy paleósoknak ajánljuk, hanem mindenkinek, aki tartósítószer nélküli, friss erjesztett finomságokra vágyik! És, hogy miben áll a készülék „multifunkcionalitása” Zöldségeket, gyümölcsöket, és ezek ital változatait is elkészíthetjük vele! Itt megemlítendő a koreaiak nemzeti étele, a kimcsi is (melyről köztudomású, hogy majdnem kikiáltották a madárinfluenza leghatékonyabb ellenszerének 2005-ben). A kimcsi kiváló példája az évezredekre visszanyúló fermentált ételfogyasztás hagyományának. A kimcsi egy retekből, káposztából, s egyéb zöldségekből álló étel: kalóriatartalma alacsony, rosttartalma magas (diétázóknak már ezen ismérvek miatt is remek választás!), és egyfajta „szupertápláléknak” is nevezhető, mert tele van A-, B-, C-vitaminnal, és olyan baktériumokkal, amelyek a bélflórára jótékony hatással vannak. Ebből már a fermentálás egy újabb remek tulajdonságára is rávilágíthatunk: ez egy olyan tartósítást is jelent, amely során nem használunk káros adalékokat, s mivel nem éri az ételt sem túl magas, sem túl alacsony hő, így nem tűnnek el belőle az értékes vitaminok, enzimek sem! És, ha már szóba jött a bélflóra-regeneráció: akiknek van valamilyen élelmiszer-allergiája, vagy candidiasisban szenved, annak nagyon fontos, hogy sok erjesztett ételt juttasson a szervezetébe. Ha valaki fogyaszt tejterméket, akkor a hagyományos tejtermékek közül a kefirt, joghurtot válassza – amelyet a Vegital fermentáló készülékével egyszerűen elkészíthet! A bélflórára jótékony hatással lévő baktériumok a fermentált zöldségekben is jelen vannak. A fermentált ételek előnyeihez tartozik, a szervezet savbázis egyensúlyának beállítása is. E „pufferolás” során a káros baktériumok nem tudnak megtelepedni, ami jó hírt jelenthet a candida gombától szenvedők számára. Ha szeretnéd látni, a fermentáló készüléket működés közben akkor kattints a képre! A youtube csatornánkon megnézheted hogy készül a kimchi, a kesu kefir, a rizs joghurt fermentáló készülékben. Mellékelt tartozékok: • Használati útmutató • Rozsdamentes acél tartály, műanyag fedővel • 4 db kerámia pohár, műanyag fedővel • 2 db fermentáló tálca Műszaki adatok: Űrtartalom  1,2 l Feszültség  230 V Frekvencia  50 Hz Teljesítmény  2-40 W Súly  3,4 kg Méret  250x250x200 További receptek, információk érhetők el: • a Vegital, ahogy mi szeretjük elnevezésű zárt csoportunkban, ahova egyaránt szeretettel várjuk azokat, akik még a vásárlás előtt állnak, illetve azokat is, akik már rendelkeznek a készülékkel, • a Vegital Youtube csatornáján sok recept videót találsz, amelyek segítenek a kezdetekben.
52 989 Ft
1
PCX 2006-2024.
Kapcsolat: [email protected]
Cookie / süti kezelés Az oldalon cookie-kat használunk, melynek részleteit itt találod.