Miért jó Az aszalt szőlő - ismert nevén mazsola - ugyanolyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a friss szőlő. Kitűnő vasraktár, és nagyon jó káliumforrás. Rostjai segítik az emésztést és csökkentik a rossz koleszterin szintjét a vérben. Úgy tartják, hogy rendszeres fogyasztása - káliumtartalmának köszönhetően - megakadályozza a kisebb ráncok, szarkalábak kialakulását. A mazsola apró szemű mag nélküli szőlőből készül, általában süteményekbe teszik.
Összetevők: mazsola, gyapotmagolaj
Allergének: Nyomokban földimogyorót és dióféléket is tartalmazhat.
Átlagos tápérték 100g termékben Energia 1410kJ/332kcal Zsír 0,8g - amelyből telített zsírsavak 0,3g Szénhidrát 77g - amelyből cukrok 65g Fehérje 2,7g Só 0,01g