image
HIKARI MISO PASZTA VÖRÖS 400G
1 699 Ft

 
 
 
 
 
 

HIKARI MISO PASZTA VÖRÖS 400G

Cikkszám: 868608
Megbízhatóság: 100%
 
1 699 Ft
Garancia: 12 hónap
Várható átvétel
PCX átvevő pont nov. 06
Foxpost nov. 07
MPL Automata nov. 07
Posta Pont nov. 07
DPD Futár nov. 07
MPL Futár nov. 07
DPD Expressz nov. 06

Miso paszta vörös - tradicionális japán ízesítő.

A miso paszta a japán konyha tradicionális ételízesítője, a japán konyha kedvelői számára kiemelt konyhai alapanyag. A misóról általában a miso leves jut eszünkbe, amely Japánban igen kedvelt fogás, finom ízvilággal. A miso fermentált szójabab paszta, mely úgy készül, hogy a főtt szójababhoz rizst, árpát vagy búzát és sót adnak. A miso változatos színben és ízben kapható.

A vörös miso paszta kedvező hatása
A miso paszta rendelkezik a szója minden előnyével. Magas a fehérjetartalma, B12 vitamin és más szójában előforduló vitaminok is megtalálhatók benne. Tartalmazza az összes esszenciális aminosavat, melyet a szervezetünk nem képes szintetizálni, illetve a B-komplex vitaminokat, melyek elengedhetetlenek a sejtek anyagcseréjéhez. Immunrendszer erősítő hatása van. Jó hatással van az emésztésre, segíthet a koleszterinszint megfelelő szinten tartásában. Ezenkívül magas a kalcium-, magnézium- és vastartalma, A-vitaminban gazdag, természetes antioxidáns. Magas nátriumtartalma miatt erőteljes a vízmegkötő hatása, ezért módjával érdemes csak fogyasztani a pasztát, vagy levesként, vízben feloldva.

A vörös miso paszta összetétele: 
szójabab 30%, rizs, só, alkohol

A vörös miso paszta fogyasztása: 
Levesek, pácok, szószok, öntetetek és főételek készítéséhez használják. Az ételkészítés végén ajánlott hozzátenni és összeforralni. 

Tárolás:
Hűtőben sokáig eltartható.

 

Ajánló
image
BARCO KÓKUSZOLAJ (VÖDÖRBEN) 500ML
1 800 Ft
image
VEGETÁRIÁNUS PECSENYEZSÍR 180G
1 800 Ft
image
DIA-WELLNESS LISZTKEVERÉK CSÖKKENTETT SZÉNHIDRÁTTARTALMÚ 500G
1 699 Ft
image
GLUTÉNMENTES SCHAR FARINA LISZT 1000G
1 800 Ft
image
DIA-WELLNESS PANÍRMORZSA 500G
1 800 Ft
Értékelések
Az értékeléshez be kell jelentkezned.

Légy naprakész!
PCX 2006-2025.
Kapcsolat: [email protected]
Cookie / süti kezelés Az oldalon cookie-kat használunk, melynek részleteit itt találod.