image
GULLON TELJESKIŐRLÉSŰ ROSTDÚS KEKSZ BÚZAKORPÁVAL 170G
639 Ft
 
 
 
 
 
 
GULLON TELJESKIŐRLÉSŰ ROSTDÚS KEKSZ BÚZAKORPÁVAL 170G
Cikkszám: 204155
Gyártó : -
Megbízhatóság: 100%
639 Ft
Várható átvétel
PCX átvevő pont máj. 21
Packeta máj. 22
MPL Automata máj. 22
Foxpost máj. 22
Easybox automata máj. 22
Sameday futár máj. 22
Posta Pont máj. 22
MPL futár máj. 22
Expressz szállítás máj. 21
Nagy csomag máj. 24

Kedvező áron hatékony megoldás a gyomorsav, emésztés és az éhség ellen. Nem elhanyagolható szempont, hogy természetesen édesítőszerrel készült és nagyon finom! 

Búzakorpa 
Az étkezési búzakorpa a búza malmi feldolgozásának az egyik terméke. A búzakorpa a benne található oldhatatlan élelmi rostok vízmegkötő képességének köszönhetően fejti ki jótékony hatását az anyagcsere folyamatokra. Rosttartalma lényegesen nagyobb, mint a zabkorpáé, de kisebb a vízoldható rost része, ezért koleszterin csökkentő hatása elhanyagolható. 

Diabetikus élelmiszer, cukorbetegek is fogyaszthatják. 

Összetevők: 
teljes kiőrlésű búzaliszt 57,5%, finomított napraforgó étolaj 16,5%, édesítőszer (maltitol), növényi rost 3,5%, borsórost 3,5%, térfogatnövelőszer (nátrium- és ammónium-karbonátok), emulgeálószer (szójalecitin), étkezési só, aromák.

Allergének:
A termék nyomokban tejet tartalmazhat. 

Tápanyagtartalom 100g termékben: 
Energia: 1802 kJ/ 431 kcal 
Zsír: 17g 
 - ebből telített: 1,7g 
Szénhidrát: 65 g
- amelyből cukrok: 0,5 g
Rost: 9,3 g
Fehérje: 6,1g 
Só: 0,65g

Tárolás:
Száraz, hűvös, napfénytől védett helyen tárolandó. Felbontás után a csomagolás visszazárandó és az előírt körülmények között tárolandó.

Figyelmeztetés:
Túlzott fogyasztása hashajtó hatású lehet.


 

Ajánló
image
GULLON TOSTADA TEAKEKSZ CUKOR HOZZÁADÁSA NÉLKÜL 200G
639 Ft
image
GLUTÉNMENTES GLULUS FREEFROM CUKORMENTES LENMAGOS KRÉKER 100G
649 Ft
image
GLUTÉNMENTES GLULUS FREEFROM ÁFONYÁS KEKSZ 100G
629 Ft
image
GLUTÉNMENTES NATURAL RIZSKEKSZ KAROBOS- GYÖMBÉRES 150G
649 Ft
PCX 2006-2024.
Kapcsolat: [email protected]
Cookie / süti kezelés Az oldalon cookie-kat használunk, melynek részleteit itt találod.