image
GM CORNEXI ALAKREFORM ZABRUDI EPRES TÖLTELÉKKEL SAJTTORTA ÍZŰ HCN 30G
 
 
 
 
 
 
GM CORNEXI ALAKREFORM ZABRUDI EPRES TÖLTELÉKKEL SAJTTORTA ÍZŰ HCN 30G
Cikkszám: 196461
Megbízhatóság: 100%
Nem elérhető termék
Várható átvétel
PCX átvevő pont
Foxpost
MPL Automata
Posta Pont
DPD Futár
MPL Futár
DPD Expressz
Nagy csomag
CORNEXI ALAKREFORM ZABRUDI EPRES SAJTTORTA ÍZŰ (GLUTÉNMENTES, HOZZÁADOTT CUKOR NÉLKÜL) 30gRubint Réka ajánlásával a hihetetlenül lágy, krémes állagú ALAKREFORM zabrudi, középen epres sajttortás és kékáfonyás töltelékkel szinte szétolvad a szánkban. Kizárólag gluténmentes összetevőkből készül, fogyasztása az intoleranciával bírók számára is biztonságos. Hűtést nem igényel, hozzáadott cukor - és laktózmentes, vegán, könnyedén beilleszthető a mindennapi étkezésekbe. Összetevők: , gluténmentes zabpehely 34%, édesítőszer: maltit 22%; kakaós bevonómassza édesítőszerrel 17% [édesítőszer: maltit; teljes mértékben hidrogénezett növényi zsír (pálmamag), zsírszegény kakaópor 16%, emulgeálószerek: lecitinek, poliglicerin-poliricinoleát; aroma], epres töltelék édesítőszerrel 14% [édesítőszer: maltit; eper püré 39%, stabilizátor: glicerin; zselésítőanyag: pektinek; étkezési sav: citromsav; feketerépalé koncentrátum, aromák,  tartósítószer: kálium-szorbát; víz], növényi zsír (pálma), gluténmentes zabpehelyliszt, nedvesítőszer: glicerin; emulgeálószer: lecitinek (szója); étkezési sav: citromsav; étkezési só, aromák, tartósítószer: kálium-szorbát.Allergének:, Nyomokban földimogyorót, dióféléket, szezámmagot és tejet tartalmazhat!Átlagos tápérték adatok 100g termékben:, Energia 1526 kJ / 366 kCal, Zsír 14g,  - amelyből telített zsírsavak 8,8g, Szénhidrát 65g,  - amelyből cukrok* 0,3g,  - amelyből poliolok 38g, Rost 6,7g, Fehérje 6,8g, Só 0,13g, *természetes módon előforduló cukrokat tartalmazFigyelmeztetés:, Túlzott fogyasztása hashajtó hatású lehet!Forrás: gyártó/forgalmazó 2024. május
PCX 2006-2025.
Kapcsolat: [email protected]
Cookie / süti kezelés Az oldalon cookie-kat használunk, melynek részleteit itt találod.