image
GLUTÉNMENTES VEGABOND VEGA FASÍRTPOR INDIAI FŰSZEREZÉSŰ 200G
770 Ft
 
 
 
 
 
 
GLUTÉNMENTES VEGABOND VEGA FASÍRTPOR INDIAI FŰSZEREZÉSŰ 200G
Cikkszám: 242989
Gyártó : -
Megbízhatóság: 100%
770 Ft
Várható átvétel
PCX átvevő pont jún. 18
DPD Pont jún. 19
Foxpost jún. 19
MPL Automata jún. 19
Posta Pont jún. 19
DPD Futár jún. 19
MPL Futár jún. 19
DPD Expressz jún. 18
Nagy csomag jún. 23

India csodás ízei a konyhádban! A garam masala az egyik legismertebb és legkedveltebb indiai fűszerkeverék, így ezzel a gluténmentes fasírtporral igazi autentikus ízvilágot csempészhetsz az ételedbe. Rizzsel, indiai mártásokkal és naan kenyérrel ízletes, kiadós ebédet vagy vacsorát készíthetsz belőle. 

Összetevők:
csicseriborsó liszt, sárgaborsó liszt, hajdinaliszt, burgonyapehely, vöröshagyma granulátum, tengeri só, inaktív élesztőpehely, garam masala fűszerkeverék (3,6%) (őrölt koriander, őrölt gyömbér, őrölt feketebors, őrölt római kömény, csomósodást gátló anyag (nátrium-hidrogén-karbonát), őrölt fahéj, őrölt kardamom, őrölt szerecsendió, fokhagymapor).

Allergénmentes.

Átlagos tápérték 100 g termékben:
Energia: 1515 kJ (359 kcal)
Zsír: 3,1 g 
 - ebből telített: 0,5 g
Szénhidrát: 58,5 g 
 - ebből cukrok: 3,9 g
Fehérje: 16,7 g
Só: 3,5 g

Elkészítés:

  • Elkészítési javaslat serpenyőben: kb. 220 ml vízzel keverd össze a fasírtport, majd 6-8 percig hagyd állni, ezután formázz a masszából golyókat és forró olajban süsd őket aranybarnára. 
  • Elkészítési javaslat sütőben: A vízzel összekevert masszát olaj nélkül sütőben - őzgerinc vagy egyéb sütőformában - is megsütheted. 

Tipp: Apróra vágott, vagy reszelt friss zöldség hozzáadásával teheted még izgalmasabbá.

Tárolás:
Száraz és hűvös helyen tárolandó!

Származási hely: Magyarország

 

Forrás: gyártó/forgalmazó 2022 január

PCX 2006-2025.
Kapcsolat: [email protected]
Cookie / süti kezelés Az oldalon cookie-kat használunk, melynek részleteit itt találod.