image
GLUTÉNMENTES SCHAR PALACSINTA ÉS GOFRI MIX LISZTKEVERÉK 350G
1 599 Ft
 
 
 
 
 
 
GLUTÉNMENTES SCHAR PALACSINTA ÉS GOFRI MIX LISZTKEVERÉK 350G
Cikkszám: 665114
Megbízhatóság: 100%
1 599 Ft
Várható átvétel
PCX átvevő pont jún. 16
DPD Pont jún. 17
Foxpost jún. 17
MPL Automata jún. 17
Posta Pont jún. 17
DPD Futár jún. 17
MPL Futár jún. 17
DPD Expressz jún. 16
Nagy csomag jún. 19

A Schär gluténmentes sütőkeverék ideális palacsinta és könnyű és légies gofri készítéséhez. Búza-, laktóz- és tartósítószermentes. Rizsliszttel és kukoricakeményítővel készült, könnyedén készíthet belőle finomságokat.

BÚZAMENTES. LAKTÓZMENTES.

Összetevők
rizsliszt, teljes rizsliszt, kukoricakeményítő, térfogatnövelő szerek: monokálium-tartarát, nátrium-hidrogén-karbonát; só, sűrítő: guargumi. 

Allergének:
Szóját tartalmazhat. 

Átlagos tápérték 100g termékben:
Energia 1464 kJ / 345 kcal
Zsír 1,1 g
 - ebből telített zsírsavak 0,3 g
Szénhidrátok 77 g
 - ebből cukrok 0,2 g
Rost 3 g
Fehérje 5,5 g
Só 1,9 g

Elkészítési javaslat (18-22 db palcsintához):

Hozzávalók: 5 db tojás (M méret), 540 ml tej.

Opcionális hozzávalók: 60 g olvasztott vaj, 120 g cukor, 2 tk vaníliakivonat

  1. Keverd csomómentesre a lisztkeveréket és a hozzávalókat.
  2. Pihentessük egy kis ideig. Addig egy lapos tepsit kis olajjal melegítsünk fel.
  3. Adagoljon mindig annyit a tepsibe, amekkora palacsintát szeretne.
  4. Süsse mindkét oldalát aranybarnára.

Elkészítési javaslat (5-7 db gofrihoz):

Hozzávalók: 3 db tojás (M méret), 80 g olvasztott vaj, 90 g cukor, 420 ml tej.

Opcionális hozzávalók: 2 tk vaníliakivonat

  1. A tojást a cukorral és az olvasztott vajjal összekeverjük. Opcionálisan tehetünk hozzá vaníliakivonatot.
  2. Keverje hozzá a lisztkeveréket.
  3. Öntsük hozzá a tejet kis mennyiségekben és keverjük csomómentesre.
  4. Forró, kiolajozott gofrisütőben aranybarnára sütjük őket.

 

Forrás: gyártó/forgalmazó 2025. május

PCX 2006-2025.
Kapcsolat: [email protected]
Cookie / süti kezelés Az oldalon cookie-kat használunk, melynek részleteit itt találod.