image
GLUTÉNMENTES NUTRI FREE MIX PER PANE BARNA KENYÉRPOR ADA040 1000G
 
 
 
 
 
 
GLUTÉNMENTES NUTRI FREE MIX PER PANE BARNA KENYÉRPOR ADA040 1000G
Cikkszám: 860477
Gyártó : -
Megbízhatóság: 100%
Nem elérhető termék
Várható átvétel
PCX átvevő pont
Foxpost
MPL Automata
Posta Pont
DPD Futár
MPL Futár
DPD Expressz
Nagy csomag
A Mix per Pane Integrale a Nutrifree teljes kiőrlésű  lisztkeveréke, mely alacsony cukortartalommal rendelkezik, ugyanakkor hajdina liszttel és rizskorpával dúsított., Ideális kenyér, focaccia és más rusztikus ízű teljes kiőrlésű pékáru elkészítéséhez.Összetevők:, kukoricakeményítő, riszliszt, hajdinaliszt 10,5%, tápiókakeményítő, cukor, rizskorpa 3%, psyllium rost, adalékok: E464 (hidroxipropil-metil-cellulóz), guargumi, só, aroma.Allergének: , Nyomokban mustárt és szóját tartalmazhatÁtlagos tápérték adatok 100g termékben:, Energia 342 kcal / 1451 Kj, Fehérje 2,9 g, Szénhidrát 78,0 g ,  - amelyből cukrok 4,5 g, Zsír 1,0 g ,  - amelyből telitett 0,2 g, Rostok 4,5 g, Só 1,5 gTárolás:, Száraz, hűvös helyen tartandóFelhasználási javaslatok: Hozzávalók:, 500g Mix per Pane Integrale (vagy 350g Mix per Pane Integrale és 150g Mix per Pane), 400 ml víz (amennyiben a kenyér sütése formában történik, úgy a víz mennyiségét növelhetjük 450/500ml-re), 20g friss élesztő, 5g asztali só, 20g extraszűz olívaolaj vagy étolaj.Az élesztőt belemorzsoljuk a langyos vízbe és alaposan elvegyítjük. Egy edénybe helyezzük a lisztet hozzáadjuk az élesztős folyadékot és kézzel alaposan kidolgozzuk. Folyamatos dagasztás mellett hozzáadjuk az olajat és a sót, addig dagasztjuk, míg a tészta csomómentes, homogén nem lesz. Ezután formázzunk belőle cipót, szobahőmérsékleten 90 percig kelesztjük. Enyhén lisztezzük be a kezünket és gyúrjunk a megkelt tésztából kenyér formát. Helyezzük be a kenyeret a tepsibe és hagyjuk még 20 percig kelni. Sütés előtt a tésztát kenjük be olvasztott zsiradékkal margarin/vaj/étolaj). Előmelegített sütőben 180/200 C fokon nagyjából 50 percig süssük (légkeveréses sütő).  Forrás: gyártó/forgalmazó 2020 január
PCX 2006-2025.
Kapcsolat: [email protected]
Cookie / süti kezelés Az oldalon cookie-kat használunk, melynek részleteit itt találod.