image
GLUTÉNMENTES NATURI CÉKLA CHIPS 50G
 
 
 
 
 
 
GLUTÉNMENTES NATURI CÉKLA CHIPS 50G
Cikkszám: 434580
Gyártó : -
Megbízhatóság: 100%
Nem elérhető termék
Várható átvétel
PCX átvevő pont
Foxpost
MPL Automata
Posta Pont
DPD Futár
MPL Futár
DPD Expressz
Nagy csomag
Intenzív cékla ízvilágú, ropogtatnivaló lapocskákból álló termék, amely céklából, sárgarépából, zöldségekből és lenmagból készül. , Glutén-, cukor-, tej-, tojás-, szójamentes.Miért jók a nyers ételek Miért jók neked is az élő ételekHatékonyabb tápanyagbevitel , A növényeket nyersen, eredeti állapotukban a legjobb fogyasztani, mert így tartják meg leginkább a bennük tárolt tápanyagokat: vitaminokat, nyomelemeket, ásványi anyagokat, enzimeket és még sok olyan egymást kiegészítő, teljes egységet képviselő tápanyagot. Az enzimek 40-42 fokon, a vitaminok is hőkezelésre - pl. C vitamin 60C fok felett - lebomlanak, és ezek hiányában a különböző tápanyagok vagy nem is hasznosulnak, vagy a szervezetnek a saját tartalékaiból kell a szükséges enzimeket előállítania (ami például a hasnyálmirigy természetellenes túlterheléséhez vezet). Magas napenergia-tartalom , A növények zöld festékanyaguk segítségével közvetlenül képesek felvenni a Nap energiáját a napfényből. (Éppen ezért „Nap-konzerveknek” is hívják őket.) Ezt jelzi erős ún. biofoton-sugárzásuk is. A táplálékok közül a friss, érett, nyers gyümölcsök, dió- és zöldségfélék, bogyók, levelek, szárak, gyökerek és magvak bocsátják ki a legerősebb biofoton-sugárzást. Az eltárolt napenergia leginkább sértetlen, természetes formájában vehető fel belőlük. A zöld levelekből készített zöldturmix maga a folyékony napenergia. Könnyebb emésztés, jobb vitalitás , Az enzimek jó emésztést és anyagcserét biztosítanak. Lehetővé teszik a tápanyagok (vitaminok, nyomelemek, ásványi anyagok, fehérjék, szénhidrátok, zsírok és olajok) szervezetbe kapcsolását. Hőkezelés hatására azonban (kb. 40-42 fok felett) lebomlanak, és ezek hiányában a különböző tápanyagok vagy nem is hasznosulnak, vagy a szervezetnek a saját tartalékaiból kell a szükséges enzimeket előállítania (ami például a hasnyálmirigy természetellenes túlterheléséhez vezet). Folyadékpótlás , Az élő ételekkel bőséges mennyiségű vizet juttathatunk a szervezetbe. A megfelelően hidratált test reflexei, érzékelése nem tompul le, az agy nem hagy ki, reakciói nem lassulnak le, a bőr és a száj nem szárad ki, nem lesz székrekedés, stb. Immunrendszer erősítés , A megfelelően táplált szervezet kevesebbszer betegszik meg és nem kell számolnia az emésztési leukocitózissal sem, a tényleges kórokozók felkutatásával és likvidálásával foglalkozhat, nem pedig az emésztetlen tápanyagokkal. Rostbőség , Az élelmi rostok javítják a bélműködést. Az egészséges bél és bélflóra erős immunrendszert is jelent. Organikus sótartalom , A növényi táplálék szerves (organikus) sókat tartalmaz, amelyet az emberi szervezet képes feldolgozni és beépíteni. A szervetlen sók (pl. tengeri só) ezzel szemben lerakódnak a szervezetben, és jelentős mennyiségű vizet kötnek meg (1g konyhasó pl. 120g vizet), melyek számos betegség forrásai. Tiszta növényi étrendre térve a szervetlen sók és az általuk megkötött víz kiürül a szervezetből; javul az anyagcsere, normalizálódik a vérnyomás. A szerves sók, melyek utánpótlása a növényi táplálékkal biztosított, az enzimek által a szervezetbe épülve maradnak.Összetevők:, cékla (30%), sárgarépa, lenmag, citrom, hagyma, fokhagyma, őrölt pirospaprika, kápia paprika, sóÁtlagos tápérték adatok 100g termékben:, Energia 1512 kJ/365 kCal, Zsír 25.4 g,  - amelyből telített zsírsavak 2.2 g, Szénhidrát 10.7 g,  - amelyből cukor 5.8 g, Fehérje 12.6 g, Só 0.3 g, Élelmi rost 13 gTárolás:, Száraz, hűvös helyen tárolandó! Forrás: gyártó/forgalmazó 2021 augusztus
Ajánló
PCX 2006-2025.
Kapcsolat: [email protected]
Cookie / süti kezelés Az oldalon cookie-kat használunk, melynek részleteit itt találod.