image
GLUTÉNMENTES MESTER CSALÁD SÜTEMÉNYLISZT 1000G - csak személyes átvétel
3 000 Ft

 
 
 
 
 
 

GLUTÉNMENTES MESTER CSALÁD SÜTEMÉNYLISZT 1000G - csak személyes átvétel

Cikkszám: 799511
Gyártó : -
Megbízhatóság: 100%
 
3 000 Ft
Várható átvétel
PCX átvevő pont dec. 22

Gluténmentes sütemények készítéséhez használható alapanyag.

Összetevők:
Rizsliszt, kukoricakeményítő, kölesliszt, borsófehérje, sürítő anyag (guárgumi, xanthan), psyllium, cukorrépa rost.

Tápérték 100g termékben:
Energia: 1455 kJ / (346kcal)
Fehérje: 5,8 g
Szénhidrát: 79 g
Összes zsír: 0,8 g
Telített zsír: 0,1 g
Rost: 2,8 g
Só: 0,1 g

Felhasználás:
Fogyasztható gluténmentes, tejmentes, tojásmentes, szójamentes diétában.

Linzer alapú gyümölcstorta

Hozzávalók:

  • 30dkg Mester süteményliszt
  • 20dkg margarin
  • 10dkg porcukor
  • 1 tojássárgája
  • csipet só

Töltelék:

  • 300ml tej
  • 45g Mester vanília puding
  • 1 teáskanál Mester négyszeres édesítő
  • kb. 200g eper lekvár
  • 200ml tejszínhabbá verve
  • habrögzítő 20g
  • ízlés szerinti eper
  • Hass torta zselé

Elkészítése:

Összeállítjuk a tésztát és a pite tál méretére elnyújtjuk és a pite tálat kibéleljük a tésztával, megszurkáljuk a tésztát, a sütőt 180C-ra előmelegítjük és világosra sütjük a tésztát. Kihűtjük eper lekvárral megkenjük a tészta körlapját, megfőzzük a pudingot, kihűtjük, a tejszínt felverjük a habrögzítővel és a kihűtött pudinghoz keverjük. ezt is a lekvár tetejére kenjük, majd a megmosott eperrel kirakjuk a tortát, a zselét elkésztjük és az eper tetejére kanalazzuk, tálalásig hűtőszekrénybe tesszük.

 

 

Forrás:gyártó/forgalmazó 2017 január

Ajánló
GLUTÉNMENTES MIMOOSA EGYSZERŰ HÁZI KENYÉRLISZT 1000G
3 099 Ft
GLUTÉNMENTES MAGIC MILLS CIROK UNIVERZÁLIS LISZTKEVERÉK 1000G
3 400 Ft
VIVA NATURA BROKKOLI POR 150G
3 499 Ft
GLUTÉNMENTES ITS US MIMEN CIROK PÉKÁRU LISZTKEVERÉK 1000G
3 099 Ft
BIO BIOMENÜ GINSENG POR SZIBÉRIAI 60G
3 399 Ft
Értékelések
Az értékeléshez be kell jelentkezned.

Légy naprakész!
PCX 2006-2025.
Kapcsolat: [email protected]
Cookie / süti kezelés Az oldalon cookie-kat használunk, melynek részleteit itt találod.