| PCX átvevő pont | nov. 24 | |
| Foxpost | nov. 25 | |
| MPL Automata | nov. 25 | |
| Posta Pont | nov. 25 | |
| DPD Futár | nov. 25 | |
| MPL Futár | nov. 25 | |
| DPD Expressz | nov. 24 |
A Dr. Oetker Eredeti Puncs Puding finom puncsos illatával már messziről csalogatja a kis gézengúzokat. A szülinapi bulik elegendhetetlen kelléke - és nemcsak a kislányoknak.
A Dr. Oetker Eredeti Puding a termékválaszték klasszikus eleme, 1894 óta a kompetencia, a minőség és az élvezet védjegye. Adj gyermekednek még több gondoskodást, szeretetet és Dr. Oetker Eredeti Pudingot!
Összetevők:
kukoricakeményítő, étkezési só, aroma, színezékek (kármin, karotinok).
Átlagos tápérték
Elkészített pudingban: 100 g Elkészített pudingban: 1 adagban kb. 144 g
Energia: 376 kJ 542 kJ - 89 kcal 128 kcal
Zsír: 1,3 g 1,9 g
- amelyből telített zsírsavak: 0,8 g 1,2 g
Szénhidrát: 16 g 23 g
- amelyből cukrok: 10 g 15 g
Fehérje: 3,0 g 4,3 g
Só: 0,14 g 0,20 g
A termékből 500 ml (1,5%-os zsírtartalmú) tej és 35 g cukor hozzáadásával 4 adag készíthető.
*Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400 kJ/2000 kcal).
Elkészítés:
Hozzávalók:
Dr. Oetker puncs pudingpor, 500 ml tej és 3-4 csapott evőkanál cukor. (4 adag elkészítéséhez elegendő)
1. Kevés tejjel a pudingport és az ízlés szerint adagolt cukrot simára keverjük.
2. A maradék tejet felforraljuk, levesszük a tűzről és hozzáöntjük a csomómentesen elkevert pudingport.
3. Folyamatos keverés közben, alacsonyabb hőfokon, forrástól számítva még legalább 1 percig főzzük, amíg teljesen besűrűsödik. A pudingot hideg vízzel kiöblített formákba vagy tálkákba öntjük, kihűlés után tetszés szerint díszítve tálaljuk.
Receptjavaslat:
Áztassunk rumban 50 g mazsolát. Főzés előtt keverjük a csomómentesen elkevert pudingporhoz, majd a receptleírás szerint készítsük el a pudingot.
Tárolás:
Száraz, hűvös helyen tartandó!
Forrás: gyártó/forgalmazó 2025. november