A Celiko gluténmentes puding vanília ízű egy ízletes krémpuding hozzáadott cukor nélkül.
Miért válasszuk a Celiko pudingokat
Egyedülálló, habos és krémes állag jellemzi őket
VEGÁNOK számára is alkalmas - növényi itallal is elkészíthető.
Kiválóan alkalmas sütéshez.
Gluténmentes termék
Összetevők: kukoricakeményítő, burgonyakeményítő, természetes aroma, színezék: karotin
Tápérték 100 g pudingporban: Energia érték: 1426 kJ / 341 kcal Zsír: 0,1 g - ebből telített zsírsavak: 0 g Szénhidrátok: 84,9 g - ebből cukrok: 0 g Fehérje: 0,2 g Só: 0,05 g
A Celiko gluténmentes puding vanília ízű elkészítése:
Öntsön 1/2 csészényit 0,5 l hideg tejből, öntse bele a csomag tartalmát és jól keverje össze.
A maradék tejhez adjunk 2 evőkanál cukrot (kb. 40 g) és forraljuk fel. Öntsük a tejport a forrásban lévő tejbe, és rövid ideig főzzük, folyamatosan kevergetve.
Öntsük a kész pudingot az előzőleg kiöblített hideg vizes tálkába, és hagyjuk megdermedni.
Egy csomagból 4 adagot, adagonként pedig kb. 150 g pudingot lehet elkészíteni