image
GLUTÉNMENTES HAAS NATURAL OROSZKRÉM TORTA PUDINGPOR 40G
240 Ft
 
 
 
 
 
 
GLUTÉNMENTES HAAS NATURAL OROSZKRÉM TORTA PUDINGPOR 40G
Cikkszám: 675994
Gyártó : -
Megbízhatóság: 100%
240 Ft
Várható átvétel
PCX átvevő pont máj. 21
Packeta máj. 22
MPL Automata máj. 22
Foxpost máj. 22
Easybox automata máj. 22
Sameday futár máj. 22
Posta Pont máj. 22
MPL futár máj. 22
Expressz szállítás máj. 21
Nagy csomag máj. 24

Limitált kiadású kókusz- és tejszínízű pudingpor, mely gluténmentes, természetes színezék és aroma felhasználásával készült.

Összetevők
kukoricakeményítő, természetes aromák (citrom, tejszín, rum), színezék (karotinok)

Tápanyagok 100 g portermékben:
Energia 1470 kJ/346 kcal
Zsír 0 g
 - amelyből telített zsírsavak 0 g
Szénhidrát 86,0 g
 - amelyből cukrok 0,1 g
Fehérje 0,5 g
Só 0,02 g
cukrokból laktóz: 0,1 g

Felhasználási javaslat

  • A tasak tartalma 1/2 liter tejhez elegendő = 4 adag. 
  • 3-4 perc alatt elkészíthető. 

A tasak tartalmát 5 dkg cukorral (kb. 3 evőkanál), és a 1/2 liter tejből 8 evőkanálnyival csomómentesre keverjük. A maradék tejet is hozzáadva, folyamatos kevergetés mellett az egészet felforraljuk. A pudingot hideg vízzel kiöblített formákba töltjük, hagyjuk kihűlni. Miután a puding megszilárdult, azonnal fogyasztható.

Receptajánlat
Gluténmentes pudingos oroszkrém minitorta
Hozzávalók a piskótához (3-4 minitortához): 4 tojás, 50 g Haas Natural Étkezési keményítő, 25 g rizsliszt, 60 g cukor
Hozzávalók a krémhez: 1 tasak Haas Natural Oroszkrém torta pudingpor, 3 ek cukor, 3 dl tej, 80 g vaj vagy margarin, 1 ek mazsola, 1 kk rum aroma
Hozzávalók a díszítéshez: tejszínhab, citromkarika

Elkészítés:
A piskótához kemény habbá verjük a tojásfehérjét. A cukorral habosra keverjük a tojássárgáját, majd hozzáadagoljuk a keményítővel elkevert rizslisztet, végül a felvert fehérjével óvatosan összeforgatjuk. Kiolajozott, lisztezett tepsiben vagy kapcsos tortaformában kb. 30 perc alatt 160 fokon megsütjük. Ha kihűlt, 10-12 cm átmérőjű korongokat szaggatunk ki a piskótából. A krémhez kevés tejjel és 3 evőkanál cukorral simára keverjük a pudingport, hozzáadjuk a többi tejet és lassú tűzön folyamatos kevergetés mellett sűrűre főzzük. Ha kihűlt, kihabosítjuk a szobahőmérsékletű margarinnal vagy vajjal és hozzákeverjük a kevés vízzel hígított rumaromába áztatott mazsolát. A krémmel megkenjük a piskótakorongokat és a piskóta magasságától függően 2-3 korongot egymásra rétegezünk. A tetejét tejszínhabbal és citromkarikával díszítjük.

Tárolás
Száraz, hűvös helyen tárolandó.

Forrás: gyártó/forgalmazó 2023
 

Ajánló
image
GLUTÉNMENTES HAAS NATURAL PUDINGPOR TEJSZÍNÍZŰ 40G
240 Ft
image
GLUTÉNMENTES HAAS NATURAL PUDINGPOR KÓKUSZ ÍZŰ 40G
240 Ft
image
CERBONA ZABKÁSA SÁRGABARACKOS HOZZÁADOTT CUKOR NÉLKÜLI 50G
219 Ft
image
GLUTNMENTES HAAS NATURAL DIZŰ PUDINGPOR 40G
240 Ft
PCX 2006-2024.
Kapcsolat: [email protected]
Cookie / süti kezelés Az oldalon cookie-kat használunk, melynek részleteit itt találod.