A My Cheesecake Brownies a krémes sajttorta ízét a csokis brownie-val ötvözi. Az innovatív recept ízrobbanást biztosít, és vegánként és hagyományosan is elkészíthető.Összetevők: , BROWNIE SÜTÉSMIIX: nyers nádcukor*, rizsliszt*, kukoricaliszt*, 12,0% étcsokoládé bevonat* (kakaómassza* , cukor*, kakaóvaj* ), 7,5% kakaópor*, tápiókakeményítő*, 3,0% étcsokoládé bevonat* (kakaómassza* , kakaóvaj* , kókuszvirágcukor*), chia magliszt* (Salvia hispanica), só, kelesztőszer: nátrium-hidrogén-karbonát; Savanyító: kálium-tartarát , emulgeálószer: lecitinek* (napraforgó*).SAJTTORTA KEVERÉK: nyers nádcukor*, kukoricakeményítő*, citromhéj*, 0,1% őrölt bourbon vanília* , *ellenőrzött bio termesztésbőlAllergének:, Nyomokban szóját, zellert, mustárt, szezámot, csillagfürtöt és dióféléket tartalmazhat.Tápértékek 100 g termékben:, Energia 1121 kj / 267 kcal, Zsír 11 g, Szénhidrát 36 g, - ebből cukor 22 g, Rost 2,1 g, Fehérje 4,1 g, Só 0,26 gRecept:A VEGETÁRIÁNUS verzió hozzávalók:A VEGÁN verzió hozzávalók:200 ml tej100 g puha vaj200 g zsírszegény túró150 g natúr joghurt (3,8% zsír)1 tojásSütő- vagy rakotttál* (20 x 20 cm)Kézi mixer habverővel200 ml növényi ital100 g lágy margarin400 g növényi túró vagy joghurtSütő- vagy rakott tál* (20 x 20 cm)Kézi mixer habverővelVegetáriánus verzió elkészítése:Melegítsd elő a sütőt 170C-os felső/alsó hőfokra vagy 150C-os légkeverésesre, majd kend ki jól a sütőformát. Tetszés szerint lisztezheted is őket.Egy keverőtálba öntsük a brownie-tészta keveréket, a tejet és a vajat. Habverővel felszerelt kézi mixerrel közepesen-magas fokozaton mindent simára keverünk (kb. 1 perc). A masszát a kivajazott tepsibe öntjük és egy kicsit elsimítjuk.A zsírszegény túróval, joghurttal és tojással készült sajttorta keveréket egy másik keverőedénybe tesszük, és kézi mixerrel, habverővel a legalacsonyabb fokozaton simára keverjük. A tésztát rákenjük a brownie tésztára, és villával enyhén összekeverjük mindkét tésztát.Süssük a sajttorta brownie-kat a középső rácson körülbelül 50 percig.Hagyd a sajttorta brownie-kat kihűlni a serpenyőben. Ha kihűltek, óvatosan darabokra vághatjuk és kivesszük a formából.Vegán verzó elkészítése:Melegítsd elő a sütőt 170C-os felső/alsó hőfokra vagy 150C-os légkeverésesre, majd kend ki jól a sütőformát. Tetszés szerint lisztezheted is őket.Egy keverőtálban keverjük össze a brownie-keveréket a növényi tejjel és a margarinnal. Habverővel felszerelt kézi mixerrel közepesen-magas fokozaton mindent simára keverünk (kb. 1 perc). A masszát beleöntjük a tepsibe, és egy kicsit elsimítjuk.Egy másik keverőtálban keverd össze a sajttorta keveréket növényi túróval vagy joghurttal. A kézi mixer habverővel a legalacsonyabb fokozaton simára keverjük. A tésztát rákenjük a brownie tésztára, és villával enyhén összekeverjük mindkét tésztát.Süssük a sajttorta brownie-kat a középső rácson körülbelül 50 percig.Hagyd a sajttorta brownie-kat kihűlni a serpenyőben. Ha kihűltek, óvatosan darabokra vághatjuk és kivesszük a formából.Megjegyzés : Ügyelj a sütési időre! Ha tovább sütöd a sajttorta browniet, kevésbé lesz puha., *A vastag falú rakott edények (üveg, kerámia stb.) befolyásolhatják a sütési időt.Tárolás:, Száraz és hűvös helyen tárolandó. Forrás: gyártó/forgalmazó 2023. augusztus