fb pixel code
Gigabyte GA-B250-HD3P alaplap | PCX.hu
 • logo
  Kategóriák
  Kategóriák

Gigabyte GA-B250-HD3P alaplap

Cikkszám: 29968
23 930 Ft
Garancia: 36 hónap
 
 
 
 
 
 

Háztól-Házig Garancia
Szállítás biztosítás
Cseregarancia

Kedd: 
Duna Plaza
   Szerda: 
MPL futárszolgálat
Csomagautomata
Posta Pont
MOL Pont
COOP Pont
Pick Pack Pont
Sprinter futárszolgálat

Tulajdonságok
Chipset típus: B250
Formátum: ATX
Memória foglalat: DDR4
Memória sebesség (Mhz): 2133, 2400
Memória foglalatok száma: 4
Processzor foglalat: Intel 1151
m.2 SATA csatlakozó: Igen
HDMI kimenet: 1
PCI-E x16 3.0 csatlakozó: 3
USB 3.1 kimenet: 5
Maximum memória (GB): 64
PCI-E x1 csatlakozó: 2
Vezeték nélküli hálózat: Nem
USB 3.0 kimenet: 0
SLI támogatás: Nem
SATA 3 csatlakozó: 6
PCI csatlakozó: 1
Táp csatlakozó (pin): 24+8
Hálózati csatlakozás: 1 x 10/100/1000 Mb/s
S/PDIF optikai kimenet: Nem
Crossfire támogatás: Igen
Raid: Nem
D-Sub kimenet: Igen
DisplayPort kimenet: Nem
PCI-E x16 2.0 csatlakozó: 0
USB 2.0 kimenet: 2
DVI-D kimenet: Igen
mSATA csatlakozó: Nem
Mini PCI-E: Nem
PCI-E x4 2.0 csatlakozó: 0
PS/2 csatlakozó: 1
DVI-I kimenet: Nem
SATA 2 csatlakozó: 0
eSATA kimenet: 0
Teljes termékspecifikáció
Átvételi lehetőségek 1-2 munkanap
Duna Plaza - Kedd
MPL futárszolgálat - Szerda
Csomagautomata - Szerda
Posta Pont - Szerda
MOL Pont - Szerda
COOP Pont - Szerda
Pick Pack Pont - Szerda
Sprinter futárszolgálat - Szerda

Garancia lehetőség
Háztól-Házig Garancia
Szállítás biztosítás
Cseregarancia
 
Smart Fan 5

A Smart Fan 5 segítségével a felhasználók biztosíthatják a stabilitást és a csúcsteljesítményt alacsony hőmérsékletek mellett. A Smart Fan 5 minden egyes ventilátort külön-külön képes kezelni, a kiegészítő hőérzékelőket pedig egyedi helyekre rögzíthetjük, hogy ezáltal precíz és személyre, pontosabban gépre szabott hűtést állíthassunk be. A Smart Fan 5 emellett hibrid csatlakozókat kínál és kezeli a PWM, valamint a hagyományos ventilátorokat is, sőt, a vízpumpákhoz is ideális.

Hibrid ventilátor-csatlakozók

• A hibrid ventilátorcsatlakozók érzékelik, hogy a hűtő PWM-es vagy feszültségszabályzásos üzemmódot használ-e, és ennek megfelelően automatikusan megváltoztatja a beállításokat.
• 2 amperes túláram védelem az alaplapon - ezzel a nagy fogyasztású és nagy teljesítményű hűtőkomponensek is biztonságosan használhatók.

Új Smart Fan 5 Szoftver
Szabadon elhelyezhető szenzorok és ventilátorok
Minden ventilátor fordulatszám-szabályzása egyedileg beállítható bármelyik hőszenzor értékéhez igazítva (kivétel a CPU-hűtőé).
Vezérlési görbék
A barátságos, grafikus kezelőfelületen megadhatjuk a pontos vezérlési görbét.

Többféle üzemmód közül választhatunk, legyen az csendes vagy teljes sebességű, így mindig az adott felhasználási módhoz passzoló hűtésünk lehet. Minden pumpához vagy ventilátorhoz egyedi vezérlési görbéket adhatunk meg - mindezt felhasználóbarát, egyszerű kezelőfelületen.

Továbbfejlesztett BIOS kezelőfelület

A megújult BIOS kezelőfelületen szintén megtaláljuk a Smart Fan 5 haladó beállításait, úgy mint az egyedileg megadható, hőszenzorokhoz kapcsolt eseményeket, a ventilátor-szabályzási görbéket, vagy a hőmérséklet-ingadozás tűréshatárait. Utóbbi különösen előnyös, így elkerülhető a pillanatnyi hőmérsékletnövekedés hatására hirtelen felzúgó ventilátorok zaja. Mindehhez még a Windows betöltése sem szükséges.

Built-in Advanced Performance Tuning IC Intel Processors
A beépített Turbo B-Clock Tuning IC-nek köszönhetően a GIGABYTE lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy túlhúzják a processzoruk határait. A Tuning IC új lineáris tartomány-beállítási lehetőségei 95MHz-től 150MHz-ig terjednek. * A Turbo B-Clock overclocking tartomány a CPU képességek szerint változhat.
Lebilincselő VR Gaming élmény

> A VR sokkal nagyobb teljesítményt követel meg, mint a full HD grafika, a sebességnek pedig 90 fps felett kell lennie.
> Kizárólag gamer PC-k képesek a legjobb VR-élményt nyújtani.

Bármilyen jogvédett kép vagy márkanév, ami itt megjelenik, az adott termék vagy szolgáltatás tulajdonosának védjegye és kizárólag referenciaként szolgál. A referencia itt nem jelenti azt, hogy az adott fél támogatná az adott GIGABYTE terméket, vagy készítésében tulajdonrészt vállalt volna.

Intel® GbE LAN cFosSpeed ​​Internet Accelerator szoftverrel

Villámgyors, 110 mm-es alaplapi tároló NVMe PCIe Gen3 x4 M.2-n (akár 32 Gb/s)

A GIGABYTE M.2 megoldása jelentősen gyorsabb tárolási teljesítményt nyújt és támogatja mind az M.2 SSD eszközök PCIe, mind SATA csatlakozását.


CSÚCSSEBESSÉG
GIGABYTE Extreme USB 3.1 Motherboards

Az ASMEDIA 2142 USB 3.1 vezérlő két PCI Express 3.0 vonalat használ a kapcsolódáshoz, így akár 16 Gbit/s sávszélesség is elérhető. Ez bőségesen elegendő a 10 Gbit/s sávszélességet nyújtó USB 3.1 Gen 2 portokhoz. A sávszélesség így megduplázódott, miközben a visszafelé kompatibilitás is megmaradt, így régebbi eszközeinket is gond nélkül kezelik az új portok mögött rejlő vezérlők. A kényelem és a kompatibilitás érdekében mind USB Type-C, mind USB Type-A portok megtalálhatók az AORUS alaplapokon.

Csatlakoztasd a jövőt - USB Type-C™
• A következő univerzális csatlakozó
• Megfordítható USB Type-C™ USB 3.1 Gen 2 vezérlővel
2-utas CrossFire™ Multi-VGA

A több grafikus vezérlőből álló VGA-alrendszer jobb 3D-s teljesítményt kínál a játékok szerelmeseinek, akik a legmagasabb fps-értékeket igénylik, anélkül, hogy a felbontásból vissza kéne venni.

Diagnosztikai LED-ek

Hardveres hibakeresés egy szempillantás alatt
Az alaplapi LED-eken keresztül azonnal jelez a rendszer BIOS-a, ha valamelyik komponens nem működik, így a felhasználó rögtön a hibás eszközt tudja megvizsgálni, javítani vagy cserélni (CPU/RAM/VGA/HDD).

A képek csupán illusztrációk.

GIGABYTE-licencelt Duplán rögzített foglalatok

Kénmentes ellenállások
A levegőben szálló kénes anyagok képesek megtámadni az alaplapi ellenállásokat, ezáltal kémiai elváltozást idézve elő, ami rövidzárlatot vagy szakadást is okozhat. Ha bármelyik bekövetkezik, az alaplap meghibásodik. A GIGABYTE Anti-Sulfur dizájnjával az Ultra Durable alaplapokon minden ellenállás biztonságban van.

A termékek szolgáltatásai modellenként eltérők lehetnek.
Kén-álló komponens: egy speciális védőréteg megőrzi az ezüst rétegeket a kénesedéstől és egyéb külső behatásoktól.


Kénálló bevonat nélküli komponens: Az elektródákat nem fedi védőréteg, ami azt jelenti, hogy teljes mértékben ki vannak téve az oxidációnak és minden egyéb külső behatásnak, amelyek megtámadhatják a Ni (nikkel) réteget, ezzel kénesedést kiváltva. Ez jelentősen lerontja az elektródák vezetőképességét.

Kiváló minőségű alaplap Audio dizájn

Kiváló minőségű hangfelbontást és hangkibocsátást biztosít a professzionális játékosok számára a legérzékenyebb hanghatásokhoz.

A fényképek csupán referencia-illusztrációk.

 • Audio Noise Guard
  LED-es elhatároló világítással
 • High-End Audio komponensek
 • High Definition Digitális kimenetek

  Élvezze a valódi HD-megjelenítési képességet a mai HD kijelzők és televíziók leggyakrabban használt digitális csatlakozásain keresztül.

  Új generációs SATA Express

  A SATA Express a PCI Express és a SATA előnyeit ötvözi, hogy jóval nagyobb sávszélességet biztosítson, akár 16Gb/s adatátviteli sebességgel.
  * *Nem kompatibilis a normál SATA eszközökkel.

  Frissített BIOS

  Egyszerű, intelligens és barátságos

  A BIOS elengedhetetlenül fontos a felhasználók számára, hogy már az első indulás után az optimális beállításokkal üzemeljen a számítógép. Az új grafikus kezelőfelületen egyszerűbben és gyorsabban megtalálhatunk minden beállítást. A GIGABYTE sikeresen frissítette a BIOS kinézetét és kezelését, hogy a felhasználók még könnyebben és hatékonyabban állíthassák be új rendszerüket.

  A képek csupán illusztrációk. A termékek szolgáltatásai modellenként eltérők lehetnek.

  GIGABYTE APP Center

  A GIGABYTE APP Center egyszerű és központosított elérhetőséget biztosít minden GIGABYTE alkalmazáshoz, melyek segítségével a maximumot hozhatod ki AORUS alaplapodból. A GIGABYTE APP Center kezelőfelülete végtelenül felhasználóbarát és könnyen átlátható, így egyetlen kattintással indíthatjuk bármelyik segédprogramot, frissíthetünk és beszerezhetjük a legújabb drivereket, appokat vagy akár a BIOS-t is.

  System Information Viewer

  A GIGABYTE System Information Viewer központi helye a rendszerinformációknak. A program figyeli teljes számítógépünket, minden órajelet, feszültségszintet, a processzort, a ventilátorokat, sőt, utóbbiaknak a pontos szabályozását is beállíthatod itt. Hasznos a riasztási szintek beállítása is, így riaszt az applikáció, amikor túl magasra szökik a hőmérséklet vagy hibásan működik egy-egy komponens.

  @BIOS

  A GIGABYTE @BIOS applikációval Windows alatt frissítheted alaplapod BIOS-át a legfrissebb változatra. A végtelenül egyszerű és barátságos kezelőfelületen mindössze néhány kattintás a frissítés: az @BIOS automatikusan megkeresi alaplapunkhoz tartozó legfrissebb BIOS-t, letölti és aktiválja is azt. Az @BIOS-ban a régi, éppen aktív BIOS-t is lementhetjük, valamint visszaállíthatunk régebbi BIOS verziókat.

  3D OSD

  A 3D OSD monitorozza és a kijelzőn megjeleníti a rendszerinformációkat játékok alatt is, így rögtön tudhatod, éppen mi történik PC-den belül anélkül, hogy ablakot kéne váltanod.

GIGABYTE-védett DualBIOS™ (UEFI) dizájn

A GIGABYTE Ultra Durable™ alaplapokon megtalálható a GIGABYTE DualBIOS™ exkluzív szolgáltatás, amely a PC egyik legfontosabb chipjét, a BIOS-t védi hatékonyan. A GIGABYTE alaplapokon elérhető egy fő BIOS és egy Tartalék BIOS is, így az alaplap még akkor is működőképes marad, ha például rendszerünk BIOS-át egy gonosz kártevő tönkreteszi, félresikerül a tuning, leáll menet közben a frissítés, vagy akár hardveresen kisül belőle minden adat.

4K Ultra HD támogatás

A 4K-felbontás a soron következő mérföldkő a nagyfelbontású tartalomszolgáltatásban. A hozzávetőlegesen 4 ezer pixel horizontálisan négyszer akkora képpontsűrűséget jelent, mint a manapság használatos normál HD-felbontás. a GIGABYTE alaplapok natív 4K-támogatást nyújtanak HDMI-n keresztül is.

HDMI™ - Az új generációs Multimedia Interfész

A HDMI™ egy nagyfelbontású multimédiás interfész, amely akár 5Gb/s-es sávszélességen videót és 8 csatornás, kiváló minőségű hangot továbbít egyetlen kábelen keresztül. A HDMI™ a kiváló, tömörítetlen digitális videó és audio továbbítására képes, és akár 1080p-s digitális tartalmak legbiztonságosabb megjelenítését is biztosítja anélkül, hogy az analóg interfészeknél közismert és a digitális-analóg konverzióhoz kapcsolódó minőségi veszteségek lennének. Ezenkívül a HDMI™ kompatibilis a HDCP (High-bandwidth Digital Content Protection) technológiával, amely lehetővé teszi Blu-ray/HD DVD és egyéb védett médiatartalmak lejátszását.

XSplit Gamecaster + Broadcaster: Vetítsd játékodat bármikor, bárhova

Foglald el a színpadot és osszad meg barátaiddal a legjobb játékos pillanataidat az XSplit Vamecaster + Broadcaster segítségével! Az optimalizált és integrált közösségi hálózatokon azonnal indíthatunk csevegést, így mindvégig a játékra tudunk figyelni, miközben a fontos üzenetekről sem maradunk le. Csupán egyetlen kattintással streamelhetjük játékunkat a Twitch-re.

Vásárlói értékelések:

2017.12.29
Márk
Sok slot van benne, sok csatlakozó felület és minőségi anyaghasználat
2017.10.07
Gál Norman István
Tökéletes alaplap! Egy i5 7600k-val használom és semmi problémám nincs a termékkel.
2017.09.04
Kubinyi Jenő
DualBIOS, ultradurable, rengeteg csatlakozó, az új technológiák támogatása és mindez Gigabyte minőségben.
Teljesen meg vagyok elégedve vele.
2017.09.02
Fekete Gergely
Kiváló minőségű anyahajó.
2017.04.13
Berencsi Dezső
Hát ez egy nagyon jó lap thx pcx
PCX 2006-2018. Kapcsolat: pcx@pcx.hu Minden jog fenntartva
Cookie / süti kezelés
Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk a Részedre. Tudj meg többet...