image
G3Ferrari G10204 Pizza Pro 2 minuti pizzasütő
98 798 Ft

 
 
 
 
 
 

G3Ferrari G10204 Pizza Pro 2 minuti pizzasütő

Cikkszám: 494405
Gyártó : G3FERRARI
Gyártói cikkszám: G10204
Megbízhatóság: 100%
 
98 798 Ft
Garancia: 24 hónap
Várható átvétel
PCX átvevő pont nov. 27
Posta Pont nov. 28
MPL Futár nov. 28

G3Ferrari G10204 Pizza Pro 2 minuti elektromos pizzasütő, profi pizzakő, 450°C, 6 automata program, 2 perc a tökéletes nápolyi pizza!

A G3Ferrari G10204 Pizza PRO 2 Minuti a valódi olasz pizzamesterek titkát hozza el az otthonodba.
Ez a prémium kategóriás pizzasütő a 450°C-os maximális hőmérsékletével, pizzéria-minőségű sütőkövével és kettős fűtés-szabályozásával mindössze 2 perc alatt megsüti a tökéletes nápolyi pizzát – ropogós széllel és levegős, puha belsővel.

Digitális vezérlés és 6 automata program
A beépített digitális kijelző segítségével a sütés minden lépése egyszerű és pontos. Választhatsz a 6 előre beállított program közül – klasszikus nápolyi, vékony, tepsis, ropogós pizza, fagyasztott vagy kézi beállítás –, így mindig az adott pizzatípushoz igazodik a sütés.

450°C-os csúcshőmérséklet – valódi pizzéria-élmény otthon
A dupla fűtőszálas rendszer (felső 1200 W + alsó 500 W) és a 32×32 cm-es pizzéria-minőségű sütőkő biztosítja az egyenletes hőeloszlást és az eredeti olasz kemencehatást. Ezzel a technológiával 2 perc alatt megsütheted a tökéletes pizzát.

Sokoldalú felhasználás – több mint pizza
A Pizza PRO 2 Minuti nemcsak pizzához kiváló: fagyasztott pizzát, lepényeket, kenyereket, focacciát, kelt tésztákat és süteményeket is süthetsz benne. A 80–450°C közötti hőmérséklet-tartomány és a precíz hőszabályozás lehetővé teszi, hogy minden étel tökéletesen átsüljön – kívül aranybarna, belül puha maradjon.

Kézműves részletek és profi kiegészítők
A csomagban megtalálod a levehető sütőkövet, a professzionális alumínium pizzalapátot (O30 cm) és az exkluzív receptkönyvet Valerio La Rosa nápolyi séftől, amely inspirál a tökéletes házi pizzák elkészítéséhez.

Biztonság és innováció
A háromrétegű boroszilikát üvegajtó és a ventilátoros hűtőrendszer garantálja, hogy a külső falak hidegek maradjanak, még maximális hőfokon is. Ezáltal biztonságos és energiatakarékos működést nyújt.

Top 5 előny

1. 450°C csúcshőmérséklet – gyors, autentikus nápolyi pizzákhoz

2. 6 automata program – minden pizzafajtához tökéletes beállítás

3. Pizzéria-minőségű sütőkő – ropogós, kemencehatású tészta

4. Hideg külső burkolat és ventilációs hűtés – biztonságos használat

5. Sokoldalú használat – pizza, kenyér, sütemény, lepény egyaránt


A G3Ferrari G10204 Pizza PRO 2 Minuti minden pizzarajongó álma!
Készíts otthon igazi nápolyi pizzát 2 perc alatt – ropogós, illatos, forró, pont úgy, mint egy olasz pizzériában.
Csak te, a tészta, és az igazi olasz élmény!

Műszaki adatok:

Modell: G3Ferrari G10204 Pizza PRO 2 Minuti

  • Teljesítmény: 1600–1850 W
  • Felső fűtőszál: 1200 W
  • Alsó fűtőszál: 500 W
  • Hőmérséklet-tartomány: 80–450°C
  • Időzítő: 60 perc
  • Programok: kézi, nápolyi, vékony, tepsis, ropogós, fagyasztott
  • Hőfokszabályzás: külön felső és alsó
  • Belső világítás: igen
  • Hűtőrendszer: ventilációs, hidegfalú kivitel
  • Ajtó: háromrétegű boroszilikát üveg
  • Tartozékok: pizzéria-minőségű sütőkő 32×32 cm, alumínium lapát O30 cm
  • Tápellátás: 220–240 V ~ 50–60 Hz
  • Méretek (Sz×Ma×Mé): 44 × 28,2 × 47,5 cm
  • Tömeg: 12,2 kg




Eredeti nápolyi pizza 2 perc alatt – G3Ferrari Pizza PRO recept

Hozzávalók:

  • (2 db 30 cm-es pizzához)
  • 250 g 00 típusú finomliszt (pizza liszt)
  • 160 ml langyos víz (kb. 65%)
  • 4 g tengeri só
  • 1 g friss élesztő (vagy 0,5 g szárított)
  • 1 teáskanál olívaolaj (opcionális)
  • Feltét (klasszikus Margherita)
  • 100 g San Marzano paradicsom (vagy jó minőségű hámozott paradicsom)
  • 100 g mozzarella fior di latte (vagy bivaly mozzarella, lecsepegtetve)
  • Friss bazsalikomlevelek
  • 1 evőkanál extra szűz olívaolaj
  • Egy csipet só


Elkészítés:

1. Tészta dagasztása
Keverd össze a lisztet és az élesztőt, majd fokozatosan add hozzá a vizet.
Amikor a tészta kezd összeállni, add hozzá a sót, végül az olívaolajat.
Gyúrd kb. 10 percig, amíg rugalmas és sima nem lesz.

2. Kelesztés
Formázz gombócot, fedd le, és hagyd szobahőmérsékleten 6–8 órán át kelni.
(Gyorsabb változatnál: 2 óra szobahőmérsékleten + 1 óra hűtőben.)

3. Formázás
A megkelt tésztát oszd ketté, majd kézzel, nyújtófa nélkül formázz kb. 30 cm átmérőjű, 3 mm vastag pizzalapokat.
A széleit hagyd kissé vastagabbra, hogy sülés közben levegős „cornicione”-t kapj.

4. Feltétek elhelyezése
Kend meg a tésztát vékonyan paradicsomszósszal, tépd rá a mozzarellát, szórd rá a bazsalikomot és locsold meg kevés olívaolajjal.

Sütés a G3Ferrari G10204 Pizza PRO 2 Minuti-ban

1. Előmelegítés:
Állítsd a sütőt 450 °C-ra, és hagyd legalább 10–12 percig előmelegedni, amíg a pizzéria-minőségű sütőkő teljesen átforrósodik.

2. Sütés:
Helyezd a pizzát a forró sütőkőre az alumínium lapáttal.
Süsd 90–120 másodpercig a legfelső hőfokozaton, felső és alsó fűtés aktív üzemmódban.
Félidőnél (1 perc körül) a lapáttal fordítsd el a pizzát 180°-kal, hogy egyenletesen piruljon.

3. Tálalás:
Amint a szélek hólyagosak és enyhén pöttyösek, a sajt pedig olvadt, azonnal vedd ki, locsold meg pár csepp extra olívaolajjal – és már eheted is!

Tipp a tökéletes eredményhez:

A sütőkövet minden használat előtt alaposan forrósítsd elő, így megkapod a klasszikus „kemence alja” hatást.
Ha ropogósabb tésztát szeretnél, csökkentsd kicsit a víz arányát (60%).
A feltét soha ne legyen túl vizes – a 2 perces extrém hőfok miatt elég néhány szem paradicsom és kevés sajt.

Ajánló
image
Candy MIS1730B MIKROHULLÁMÚ SÜTŐ BEÉPÍTHETŐ
65 199 Ft
image
SMH Ninja Woodfire Kültéri Pizzasütő és Füstölő - OO101EU
119 299 Ft
image
Samsung MG23A7013CT/EO 1300W 23L ezüst beépíthető mikrohullámú sütő
68 599 Ft
image
Candy CA20FMW7NG 1000W, 20lieteres, inox, beépíthető, mikrohullámú sütő 38900784
66 999 Ft
image
Candy CA38FMW8NB MIKROHULLÁMÚ SÜTŐ BEÉPÍTHETŐ
69 299 Ft
Értékelések
Az értékeléshez be kell jelentkezned.

Légy naprakész!
PCX 2006-2025.
Kapcsolat: [email protected]
Cookie / süti kezelés Az oldalon cookie-kat használunk, melynek részleteit itt találod.