fb pixel code
KATEGÓRIA KATEGÓRIA
Ajánló
2020. 02. 17
Váratlan gyorsulás? GDDR6 memóriát kaphat a GTX1650
2020. 02. 17
A Metro Exodus végre Steamen, most 40%-os leárazással
2020. 02. 17
Corsair A500 - 10 év után újra léghűtés a Corsairtől
2020. 02. 16
Mit tud egy 270 ezres konfig Ryzen 3600 GTX1660Ti összeállításban?
2020. 02. 14
Ezek magyarok? - Ingyenes a Kingdom Come: Deliverance
2020. 02. 13
Víruspánik? Először marad el a Mobile World Congress
2020. 02. 13
Az új Windows 10 frissítés megöli a hangot és az internetet
2020. 02. 13
A mindenre (is) elég brutál processzor. 💪
2020. 02. 12
YouTube music? Ezt kínálja a Google, ha zenére vágyunk
2020. 02. 12
Hajlékony és okos, avagy az összecsukható telefonok reneszánsza
2020. 02. 11
80 Terabájt? Fejlett HAMR merevlemezek érkeznek
2020. 02. 11
Különc AMD alaplap hivatalos Thunderbolt támogatással
2020. 02. 10
Chrome 80 - újabb változások a Google böngészőjében
2020. 02. 10
Érkeznek a B550-es és a Z490-es alaplapok a Gigabyte-tól!
2020. 02. 10
Apple ítélet - 25 millió eurós bírság a lassított telefonok miatt
2020. 02. 06

Sci-fi, horror, Dark Souls? - Áprilisban érkezik a Hellpoint

Ha egy Dark Souls nyomdokain járó, sötét hangulatú sci-fibe ágyazott akció-rpg jól hangzik, áprilisig van időnk felkészülni a harcra.


Az elmúlt évtizedben kevés alkotás gyakorolt akkora hatást a játékiparra, mint a Dark Souls, mely harcrendszerével, minimalista narratívájával, és embert próbáló kihívásával egyedi példaként áll szemben a legmenőbb stílustrendekkel. Néhány éve még minden második kiadó, a Batman Arkham széria egygombos harcrendszerét másoló címekkel próbálkozott, ám ez mostanra a múlté. Ha valami jól jelzi a közönség igényeit, az a Souls jelenség, vagyis a játékosok egy jelentős hányada valóban szeret megküzdeni a sikerélményért, és elege van abból, hogy ha fogják a kezét játék közben. Ebbe a sorba illeszkedik a semmiből érkező Hellpoint, mely hangulatosnak, és nem kevésbé izzasztónak ígérkezik.

Egy fekete lyuk eseményhorizontja sok gondot okozhat


A Surge 2-höz hasonlóan itt is egy sci-fivel átitatott Souls-like cím vár ránk, ám a robotok és rétegekkel emészthetőbb atmoszféra helyett ezúttal jóval komorabb világ vár ránk. Egyik fő vonzereje, hogy finoman szólva sem áll távol tőle a horrorisztikus megközelítés, ezzel egy lépéssel a zsáner megteremtőjéhez is láthatóan közelebb áll. A videó alapján meg sem mondanánk, hogy a fejlesztés a Kickstarter kampány keretében összekalapozott, nagyjából 50 000 dollár segítségével jöhetett létre, és április 16-án már a Steamen köszönthetjük.

Az atmoszféra rendben lesz


A kaland helyszíne az Irid Novo nevű gigantikus űrállomás, mely korábban népes nagyvárosként funkcionált, most azonban démoni lények, és kozmikus istenségek játszótere. A tudomány és okkultizmus közötti határ elmosódott, méghozzá olyannyira, hogy az általunk irányított karaktert az állomáson hozták létre. Alkotónk célja a Merge-nek nevezett démoni megszállás hátterének felderítése.

Kooperatív játék helyben és online


A játék olyan izgalmas és ígéretes elemekkel vonja magára figyelmünket, mint az állomást kényszerpályára állító fekete lyuk, mely utazásunk közben különféle furcsa eseményeket szabadít ránk. Számíthatunk váratlanul felbukkanó bossharcokra, hordában támadó lényekre, de ellenfeleink képességei, ereje, és felbukkanásuk helyzete is megváltozhat. Ami kifejezetten jó hír, hogy a Cradle Games fejlesztői online, és lokális kooperatív módokkal is megtűzdelték a játékot, így akár szó szerint vállt vállnak vetve küzdhetjük végig magunkat az okkult seregeken, és természetesen nem hagyták ki a PVP módot sem, így hőseinkkel akár egymásnak is feszülhetünk.

Ha ez az amit keresünk, a hivatalos Steames oldalán pár kattintással a kívánságlistánkhoz adhatjuk. 

Sötét és okkult? Alig várjuk!

2020. 02. 06

Váratlan gyorsulás? GDDR6 memóriát kaphat a GTX1650
Úgy néz ki, hogy az Nvidia belépő kategóriás kártyája is vérfrissítésen esik át Az utóbb időben nem volt ritka, hogy viszonylag friss hardverek furcsa, és váratlan revíziót kapjanak. Nemrég az AMD volt, aki csendben Zen2 magokkal modernizálta az első generációs Ryzen 5 1600 processzorát, most pedig az Nvidia léphet előre. A SUPER kártyák bevezetésekor láthattunk hasonlót, hiszen a 1660 SUPER leginkább a GDDR6-os memóriájával különbözött elődjétől, a 1650 SUPER viszont többek között erősebb GPU-t, komolyabb memóriabuszt, és magasabb TDP limitet kapott. Egyelőre úgy tűnik, ezúttal átnevezésről nem lesz szó, egyszerűen csak frissítik a tavaly áprilisban bevezetett alapszériát is. Ahogy az lenni szokott, a hírt a VideoCardz.com osztotta meg a nagyközönséggel, miszerint a legkisebb Turing is szintet léphet, és megválhat az öregedő GDDR5 VRAM csomagtól. Ha ezúttal is hihetünk az EEC (Eurasian Economic Commission) adatbázisában szereplő információknak, a megfizethető VGA-ra vágyók hamarosan némi extra sebességet kaphatnak a pénzükért. A listán szereplő tételek között a következők a legérdekesebbek, melyeken a gyártó gyakorlata szerimt a D előtag jelezheti az alapmodelletől eltérő memóriát: MSI GeForce GTX 1650 D6 GAMING X MSI GeForce GTX 1650 D6 GAMING MSI GeForce GTX 1650 D6 VENTUS XS OC MSI GeForce GTX 1650 D6 VENTUS XS MSI GeForce GTX 1650 D6 AERO ITX OC MSI GeForce GTX 1650 D6 AERO ITX MSI GeForce GTX 1650 D6T LP OC MSI GeForce GTX 1650 D6T LP A teljes képhez
A Metro Exodus végre Steamen, most 40%-os leárazással
Az Epic Store exkluzivitása véget ért, az orosz poszt-nukleáris világ mostantól Steamen keresztül is felfedezhető A megjelenést követően mi is írtunk a 4A Games trilógiájának harmadik darabjáról, mely nem csak nekünk jött be, de a sajtó és a játékosok szerint is igen hangulatosra sikerült. Szótlan főhősünk rádöbben, hogy a fagytól sújtott Moszkván túl élhetőbb a klíma, így az új élet lehetőségétől hajtva, egy gőzmozdony fedélzetén útra kel maréknyi csapatával. A tájak szellősebbek, a környezet változatosabb és lenyűgözőbb mint valaha, az ismeretlen kihívások még fenyegetőbbek, a grafikától pedig lélegzetünk is eláll majd, főleg ha bírjuk hardverrel, pláne, hogy RTX támogatás is elérhető. Aki eddig vaskosabb leárazásra várt, esetleg visszafogta magát, hogy végre Steames könyvtárát gazdagíthassa a kalanddal, az most 40%-os kedvezménnyel 23.99€-ért, vagyis nagyjából 8000 Ft-ért csaphat le a játékra. Ha esetleg teljesen kihagytuk volna a sorozatot, az első két rész felújított változatai most vaskos 75%-os engedménnyel, vagyis egyenként 5€-ért (~1700 Ft) kaphatók. Ha a legteljesebb csomagot szeretnénk, az Exodus összes kiegészítőjét magában foglaló Expansion Pass is kelleni fog, mely 25%-kal lett olcsóbb, ráadásul a Metro Franchise Bundle ( 2033 +Last Light Redux, Exodus + Expansion Pass) most kevesebb mint a teljes ár feléért, 16 800 Ft-ért szerezhető be. A stílus kedvelőinek ez talán a legjobb ajánlat, melyet a Steamen érhetünk el. Vigyázat, ha bizonytala
Corsair A500 - 10 év után újra léghűtés a Corsairtől
A Corsair tíz éve nem állt elő klasszikus toronyhűtővel, az újdonság ráadásul mutat néhány okos megoldást, de vajon megéri ezt választani? Az A50 és A70 processzorhűtők 2010-ben bukkantak föl, ám az igényes hardverekről ismert gyártó azóta inkább kompakt vízhűtéses rendszerekkel bombázta a piacot. Hogy vajon miért tért vissza ennyi idő után erre a területre? A tíz év szünetet ugyan nem magyarázták meg, de jelezték, hogy tisztában vannak annak a rétegnek az igényeivel, mely nem bízik a folyadékos rendszerekben, például tart a potenciális szivárgástól. Tény, hogy az AIO hűtők nem feltétlenül hatékonyabbak, praktikusabbak, és nem is halkabbak a toronyhűtőknél, de ez azt jelenti, hogy az A500 mindkét terep ajánlataival szemben ajánlott választás? Annyi biztos, hogy ahány hűtő, annyiféle rögzítési technika, még akár egy márkán vagy sorozaton belül is találhatunk pár pillanat alatt felpattintható, vagy hosszasabb szöszmötölést igénylő darabokat. Az AIO hűtők ezzel szemben a CPU oldalán kevesebb fejtöréssel járnak, és ami a legfontosabb, biztosan nem ütköznek akadályba a magasabb RAM modulok esetén. A radiátor rögzítésével együtt azonban sokszor idegőrlőbb folyamat lehet felszerelni őket, a pumpa pedig extra hangszennyezést dob a képletbe, ami a csendre vágyókat biztosan valami drágább, de megbízható ventilátoros megoldás felé terel. Az A500 ezeken a területeken rendkívül kifinomult és ügyes megoldásokat alkalmaz, amiket évek óta szeretnénk látni, és aminél rosszabbal már egye
PCX 2006-2020.
Kapcsolat: [email protected]
Az oldal tetejére 0 Kedvenceim 0 Összehasonlítás 0 A kosár üres