 
	| PCX átvevő pont | nov. 04 | 
A frissen betakarított zöldségeket cinkkel és C-vitaminnal dúsítják. Ezzel olyan erőteljes kombináció jön létre, amely támogatja az immunrendszert. A cink és a C-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez.
Összetevők: 
paradicsom, sárgarépa, savanyúkáposzta, paszternák, céklalé, citromlé, fűszersó, cink-glükonát, C-vitamin, tejsavas erjesztéssel 
Átlagos tápérték 100 ml-ben: 
Energia: 85 kJ (20 kcal) 
Zsír: 0,5 g
 - amelyből telített zsírsavak: 0,1 g 
Szénhidrát: 3,7 g
 - amelyből cukrok: 3,7 g 
Rost: 0,9 g 
Fehérje: 0,7 g 
Só: 0,44 g 
Cink: 1,5 mg/15%** 
C-vitamin: 80 mg/100%** 
**táplálkozási referenciaérték %-a
Fogyasztási javaslat: 
napi 200 ml Napi 200 ml fogyasztása fedezi cinkből a napi ajánlott táplálkozási referenciaérték 30%-át és C-vitaminból a 200%-át. 
Kiegyensúlyozott, változatos étrendet és egészséges életmódot ajánlunk.
Forrás: gyártó/forgalmazó 2024. június