 
	| PCX átvevő pont | nov. 03 | 
A hámozott gyümölcsöt teljes egészében kíméletesen feldolgozzák, hogy megőrizze értékes alkotóelemeit és rostjait is. Az ananászban található bromelian enzim segítséget nyújt a fehérjék lebontásában, ezáltal az emésztésben részt vevő szervek működése is javul. Méregtelenítő, böjt- és lé kúrához egyaránt alkalmas.
Összetevők: 
ananászlé 
Átlagos tápérték 100 ml-ben: 
Energia: 214 kJ (50 kcal) 
Zsír: 0,5 g
 - amelyből telített zsírsavak: 0,1 g 
Szénhidrát: 12 g
 - amelyből cukrok: 12 g 
Rost: 0,5 g 
Fehérje: 0,5 g 
Só: 0,01 g 
Fogyasztási javaslat: napi 150 ml 
Felbontás előtt alaposan felrázandó! 
Kiegyensúlyozott, változatos étrendet és egészséges életmódot ajánlunk!
Forrás: gyártó/forgalmazó 2024. június