• Leirás
  • Paraméterek
Alaplap típus: ATX, Micro-ATX, Mini ATX, Mini ITX
Audio csatlakozók: Van
Beépített ventilátorok száma: 1
Beépíthető processzor hűtő magasság (mm): 160
Beépíthető VGA hossz (mm): 310
Bővítőhelyek száma: 7
eSATA csatlakozó: Nincs
Floppy hely: Nincs
HDD hely: 4
Magasság (mm): 454
Mélység (mm): 472
Optika hely: 2
SSD hely: 3
Szélesség (mm): 210
Szín: Fehér/Fekete
Táp elhelyezés: Alsó
USB 2.0 csatlakozó: 1
USB 3.0 csatlakozó: 1
HDD hely: 4
Floppy hely: Nincs
eSATA csatlakozó: Nincs
Audio csatlakozók: Van
Magasság (mm): 454
Mélység (mm): 472
Szélesség (mm): 210
USB 3.0 csatlakozó: 1
Szín: Fehér/Fekete
USB 2.0 csatlakozó: 1
Bővítőhelyek száma: 7
SSD hely: 3
Beépíthető VGA hossz (mm): 310
Beépíthető processzor hűtő magasság (mm): 160
Táp elhelyezés: Alsó
Beépített ventilátorok száma: 1
Optika hely: 2
Alaplap típus: ATX, Micro-ATX, Mini ATX, Mini ITX
Garancia: 24 hónap
Cikszám: 65449
Várható átvétel:
Szombat:
Duna Plaza
Kedd:
Futárszolgálat
Posta Pont
MOL Pont
COOP Pont

Értékelés

Hogyan teljesít Nálad ez a termék? Írd meg tapasztalataid és értékes ajándékokat nyerhetsz. Az értékeléshez be kell jelentkezned!
Nagy István
Jól szerelhető,van benne bőven hely. HDD és SSD hely is van benne bőven. Csak ajánlani tudom mindenkinek,aki nem akar sokat költeni számítógép házra. Jó ÁRÉRTÉK arányú.
2017-03-26 17:40:40
Váradi Lajos

2016-06-03 08:09:41
Váradi Lajos

2016-06-03 08:09:41
Váradi Lajos

2016-06-03 08:09:41
Eőry Sándor
Kiváló dekoratív ház, a kialakítás során figyelmet fordítottak a belső felépítés praktikus és célratörő kialakításra. Gyönyörű festés és illesztések, egyetlen apró negatívum, hogy a PCI slotok nyílási nem visszahelyezhetőek. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
2016-05-12 14:50:31
Somogyi Attila Tamás
Mai napon érkezett meg a gépház és lássuk is hogy mik a tapasztalataim!

Lehet hogy csak én vagyok úgy vele, de nálam a gépszerelés, olyan érzéseket kelt, mint mikor kicsiként túrtam a legós dobozt és építsünk! Na, itt se történt másképp, na de nézzük sorjában!

Csomagolás:
Dobozban kértem a terméket ami első látszatra szépnek, biztonságosnak is mondható. Mivel Postára kértem, általában mindig húzom a számat ha postára kell kérnem csomagot, mert tapasztalatból tudom hogy a Magyar Posta nem épp a legjobb. Ami meg is látszódott a dobozon, enyhe nyomódások, kosz foltok, DeepCooler ragasztó szalag szakadása. Ezzel nincs is semmi probléma, ez nem a PCX rovása, félre értés ne essék, aki dolgozik Webshopnál és volt már legalább 1x dolga MPL-el tudja miről beszélek. Ettől függetlenül a srácok szépen becsomagolták, a hungarocell benne frontálisan és hátulról közre fogta a gépházat hogy véletlenül se tudjon neki ütődni semminek ha végső soron unatkozna a futár és kedvére dobálgatná a csomagot! Maga a gépház egy bő fóliában volt benne amit könnyed szerrel le lehetett kapni.

Gépház külseje:
Sorja mentes és karcmentesen érkezett meg, kicsit tartózkodtam hogy valóban fehér-e az a fehér és kellemes csalódás volt hogy hófehér a fényezés és belül matt fekete. Könnyen leszerelhető mindkét oldal hála a műanyaggal bevont csavarfejnek. Csavarhúzó se kell hozzá, kézzel könnyen kitekerhető és vissza. Aki sokat szerel gépet, tudja hogy ezek a csavarok hajlamosak kopni jó pár ki-be vétel során de itt nem kell ettől félni.
Alul a tápegységnek szánt szűrő könnyen cserélhető, tisztítható, nem kell vele bíbelődni hogy miként szereljük ki. Pik-pakk lejön.

Gépház belseje:
Az igazi móka itt jött, első komolyabbnak mondható gépházam, amiben lehetőségem nyílt kábelek elrendezésére, elvezetésére és erre szabad kezet nyújt a gépház. Nincs megszabva hogy már pedig te azon fogod azt a bizonyos kábelt átdugni és punktum! Az tény, hogy nem spórolták ki a kábel mennyiséget ami az előlapi panelből jön ki, de gondoltak erre is mivel adtak hozzá egy halom kábelkötegelőt fekete színben, ami passzol a gépház belsejéhez. Itt el lehet szórakozni hogy miként merre vezessük el a kábeleinket. Perfekt!
Itt is kiemelendő hogy sorja mentesség van.
Új tapasztalat volt számomra ezek a HDD SSD és meghajtó tároló konzolok de nem kellett hozzá csak józan paraszti ész. Itt azért néhol található egy két sorja, de ebben az árkategóriában az hogy szinte alig van, remek!

Tartozékok:
Ugyebár kapunk a gépházhoz csomó csavart, Tápegység rögzítésére, HDD rögzítésére, előlapi venti rögzítésére, PÓT!- távtartókat az alaplap rögzítésére ami négy darabot jelent és még pót-alaplapi csavarokat. Bőséges mennyiség és nem kell félni hogy elvesznének szerelés közben egy kettő hiszen ott a többi. Fentebb említettem a kábelkötegelőket és ami fontos, számomra legalábbis, figyeltek a színekre és minden csavar-kötegelő fekete! Így beleolvad mind a környezetbe.
A 12cm-es venti számomra a megváltás volt. Probléma volt viszont hogy hova is szereljem át. Gyárilag a hátoldalra van felrögzítve és mivel nekem volt egy 8cm-es ventilátorom muszáj volt átraknom máshova a gyári beépítettet. Mivel a 8cm-es venti csak a hátoldalra szerelhető fel, máshova 12cm-es ventilátorokat lehet, kettő felülre, kettő a gépház plexis oldalára, egy előre és a hátsó választott: 12cm vagy 8cm ezért fogtam és előre beraktam a 12-eset, hátul maradt a 8-as. Ami még említést érdemel hogy csöndes. Ha nem világítana kételkednék működik-e :P!

Pozitívum összegezve:
Kényelmesen lehet kábeleket rendezgetni, bőven adtak hozzá csavarokat, kötegelőket, gyönyörű design, a fényezés remek a tapintása kellemes, csomagban sértetlenül érkezett. 10/10!

Negatívumok:
Azt a minimális sorja mennyiséget amit találtam a HDD, SSD, Meghajtó tartó konzoloknál talán meglehet említeni de foghatjuk arra kifogtam a 20 közül pont azt, amelyiken volt :) nem lényeg!
Az előlapi panelen a reset gomb nagyon apró. Akinek a barátnője előszeretettel visel hegyesített műkörmöket jól fog jönni, a virsli ujjakkal ellátott emberek mint jómagam nehézkesen nyomja be. Azért egy 5mm pluszba ráfért volna igazán mert elfér. Az USB és JACK bemeneteknél olyan érzés fog el ha használnom őket hogy "Vajon mikor szakad ki a nyáklap a helyükről?", nehézkesen mennek bele a dolgok.

Összegezve: Ár/Érték arányában remek választás, aki nem akar sokat költeni gépházra, viszont szeretné ellátni hűtéssel, ajánlani tudom. A Design-ről nem beszélnék mert az emberre válogatja, de aki szereti a letisztult dolgokat annak tetszeni fog, nálam szerelem volt első látásra :)
2016-04-29 20:58:02
Dávid
Én is megkaptam, és mit ne mondjak, nagyon szép, megrendelést követően gyorsan is jött, a csomagolás is megfelelő volt, pcxtől nem is vártam kevesebbet! :) mindenkinek ajánlom ezt a házat.
2015-10-01 15:38:34
Czentner Bence
Megérkezett hozzám a termék. Kicsomagolás után azt kaptam amire számítottam. PCX-től való első vásárlásomban nem csalódtam, a jó árak és a megbízhatóság mellett. Átszerelni nem volt nehéz, a kis HDD és az SSD rack segített a dolgomon, csak az zavart, hogy az SSD-t be kellett csavaroznom. Kábelrendezés szempontjából tökéletes ház. Én csak ajánlani tudom :)
2015-09-15 10:12:15
Ebola
Tegnap megérkezett hozzám a szépség, rendkívül pofás jószág élőben is. Nem volt nehéz átszerelni a régi házból a cuccokat, a HDD és SSD tartó "fiók" pedig nagyon kényelmes behelyezést biztosít, a kábel vezetésén is javított. A ház másik oldalán is bőven van hely a kábeleknek, most öröm ránézni a gépre, főleg a plexi falnak köszönhetően. A kék led venti pontoson olyan kéken világít mint a proci hűtőm, igazi színorgazmus.
2015-09-10 15:00:36