általános erősítő, alkalmazása legyengült állapotban vagy különböző betegségek után, magas C- és P-vitamin tartalma miatt előnyös (Rápóti-Romváry: Gyógyító növények) Ph.Hg.VIII. szerinti, gyógyszerkönyvi minőségű alapanyagból készült. - A gyógynövény legértékesebb részéből. Garantált hatóanyag-tartalom. 100% természetes Ellenőrzött minőség A Csipkebogyó tea magas C és P vitamin tartalma miatt előnyös. Fokozhatja a szervezet ellenálló képességét, gyulladásgátló és antibiotikus immunerősítő hatású.Használati javaslat:, A tea elkészíthető hagyományos módon forrázással, de a C-vitamin és egyéb gyümölcssavak kioldódása hideg vízben 12 órás áztatással előnyösebb. Fogyasztás előtt a kívánt hőmérsékletre felmelegíthető. 1 adag: 1-2 db filtertasak 1,5-2,0 dl vízben.Forrás: gyártó/forgalmazó, 2017. július
A csipkebogyó-tea serkenti az epeműködést, ezért jó a májbántalmak ellen és kiváló vizelethajtó. , A csipkebogyó hatóanyaga a magvakban rejlik, ezért a teát két kanál összetört csipkebogyóból készítjük: 10 percig főzzük, fél liter vízben. Hogy a benne levő C-vitamin ne vesszen el, a csipkebogyót a forrás pillanatában szórjuk a vízbe. Miután lehűlt, édesítve igyuk, langyosan vagy hidegen, a nap folyamán több adagban. Adagolása: , A szokásos adag 1-2 gramm levélpor vagy aprított levél, termés.Gyártó:, Reflex Kft.Származási hely: Magyarország